070 383 35 95
Een baan dichtbij huis
Nu solliciteren

Baan in de buurt

Ben je op zoek naar een baan in de buurt? Mooi, want bij Binck helpen we je graag aan een baan die echt bij je past, dicht bij huis. We zijn actief in de Randstad en hebben vacatures open staan in Den Haag en Amsterdam. Waar je ook woont, we zorgen dat je een baan in de buurt vindt.

Een baan in de buurt van Amsterdam en Den Haag

Een baan in de buurt van Amsterdam of Den Haag vinden is helemaal niet moeilijk bij Binck. We houden rekening met jouw voorkeuren. We zetten je op een opdracht zo dicht mogelijk bij je huis. Weinig reistijd, een goede werksfeer, begeleiding én in-house opleidingen. Dat is de aanpak van Binck.

Altijd een baan dichtbij, waar je ook woont

Voor de regio Amsterdam en Den Haag hebben we vast een baan in de buurt voor jou beschikbaar. We zoeken voor vacatures zowel mensen in regio Amsterdam als regio Den Haag. Als je in de Randstad woont is de kans dus groot dat er een baan in de buurt beschikbaar is voor jou.

Handige handjes

Zo zoeken veel van onze opdrachtgevers handige handjes voor in de bouw. Met onze ervaring in de bouw zorgen we dat de juiste vakman (of -vrouw) op een klus wordt gezet. Misschien zoek je een specifieke vacature, of wil je ons advies, of zoek je gewoon een klus dicht bij huis. Bij Binck bijvoorbeeld vacatures in de regio Amsterdam en Den Haag voor de volgende functies:

Een baan in de buurt van Amsterdam

Op zoek naar een baan in de buurt van Amsterdam? Regelen we. In de regio Amsterdam is veel bedrijvigheid. Er zijn veel verschillende opdrachtgevers die vakmensen zoeken voor de meest uiteenlopende klussen. Zo hebben we opdrachtgevers die actief zijn in grote bouwprojecten in de regio van Amsterdam, werken we op festivals, en natuurlijk voor luchthaven Schiphol.

Woon je in de buurt van Amsterdam? Dan is een baan dichtbij huis zeker mogelijk. Zo zoeken we momenteel enthousiaste verkeersregelaars, voor o.a. Schiphol Airport. Verder hebben wij bij Binck vacatures in de regio Amsterdam voor de volgende functies:

Een baan in de buurt van Den Haag

We zijn er ook voor iedereen die een baan in de buurt van Den Haag zoekt. We hebben verschillende actuele vacatures in de regio, niet alleen in Den Haag maar ook in Rotterdam. Voor verschillende grote opdrachtgevers in deze twee grote steden zoeken we altijd naar enthousiaste medewerkers. Heb je handige handjes en woon je in de buurt van Den Haag of Rotterdam? Reageer, dan werk je binnen no-time op een klus vlak bij jou in de buurt.

Rond Den Haag en Rotterdam is enorm veel bedrijvigheid, waaronder verschillende bouwprojecten. We hebben bij Binck onder andere de volgende vacatures open staan voor de regio Den Haag:

Een baan in de buurt met opleiding

Naast onze vacatures voor een baan in de buurt van Amsterdam of Den Haag bieden wij voor een aantal van deze banen ook een opleiding aan in de Binck Academy. Met een speciale training zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid aan de slag kan gaan bij onze opdrachtgevers. Dus ook als je (nog) niet de juiste papieren hebt, maar wel een baan in de buurt zoekt mét toekomstperspectief, helpen we je graag aan een mooie baan.
De Binck Academy biedt op dit moment een opleiding aan voor de volgende functie: Opleiding tot verkeersregelaar

 

Alle vacatures

Bekijk hier alle banen in de buurt

Terug naar magazine