Coronamaatregelen bij Binck: veilig doorwerken

Vanaf 29 september gelden er aangescherpte coronamaatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Als bedrijf nemen wij onze verantwoordelijkheden heel serieus. Om ervoor te zorgen dat het werk wel door kan gaan, maar wel op de veiligst mogelijke manier, hebben wij de volgende maatregelen getroffen.

Kantoor gesloten, maar wel aan het werk

Het meeste kantoorwerk zal voorlopig vanuit huis worden gedaan. Onze vestigingen zullen zo veel mogelijk gesloten zijn en wij ontvangen momenteel alleen bezoekers op afspraak. Uiteraard zijn we gewoon telefonisch 070 383 35 95 en per e-mail bereikbaar voor vragen, aanvragen en mensen die op zoek zijn naar een leuke baan!

Bezoek op afspraak

Goede voorbereiding kan ervoor zorgen dat risico’s worden beperkt. Mocht je een afspraak bij ons op kantoor hebben houdt er dan rekening mee dat het verplicht is om bij binnenkomst een mondkapje te dragen en jouw handen te desinfecteren. De mondkapjes en het desinfectiemiddel vind je direct bij binnenkomst. Daarnaast vragen wij bezoekers max. 10 min voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn en anders nog even buiten te wachten.

Veilig aan het werk

In de sectoren waarin wij werkzaam zijn, bouw en verkeer, gaat het werk gewoon door. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers op locatie zou veilig mogelijk aan het werk kunnen en worden voorzien van extra persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals mondkapjes en handschoenen. Met de vervoersplanning houden wij er rekening mee dat er zo min mogelijk mensen met elkaar hoeven mee te rijden, door het inzetten van extra vervoersmiddelen. Ook wordt er natuurlijk op toegezien dat de gestelde veiligheidsvoorschriften van het RIVM worden gehandhaafd.

De opleiding tot verkeersregelaar gaat door

Goed nieuws voor toekomstige verkeersregelaars. De verkeersregelaars opleidingen kunnen gelukkig gewoon doorgaan, maar wel in aangepaste vorm. De theoriedag wordt opgesplitst zodat de groepsgrootte maximaal vijf is. Tijdens de praktijkdagen besteden we extra aandacht voor de standaardregels, zoals 1,5e meter afstand houden.

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien vragen hebt of over een bepaalt onderwerp wat meer info wilt. Wij helpen je graag verder! Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Terug naar magazine