Deskundig asbestverwijderaars bij Binck

Deskundig asbestverwijderaars

In veel gebouwen die tussen 1945 en 1993 zijn gebouwd werd asbest als bouwmateriaal gebruikt, omdat het isolerend, sterk en goedkoop was. Tegenwoordig weten we dat asbest in losse toestand zeer gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid en ziektes zoals kanker kan veroorzaken.

In gebouwen is asbest vaak in gebonden toestand aanwezig in het bouwmateriaal, maar kan vrijkomen op het moment dat een gebouw of een gedeelte hiervan wordt gesloopt of verbouwd. Voordat een verbouwing of sloop plaatsvindt in een gebouw waar asbest aanwezig is moet het asbest eerst deskundig worden verwijderd.

We begeleiden het hele slooptraject en zorgen dat je altijd zonder vertraging verder kunt, dankzij vakmensen met ervaring en relevante materiaalkennis. Asbestverwijdering is een vak apart, waarbij veiligheidsrisico’s kunnen ontstaan wanneer je onkundig of onervaren personeel inzet. Onze asbestverwijderaars hebben kennis, diploma’s en materialen om asbestverwijdering snel, efficiënt en volgens de regels te laten verlopen. We hebben een grote pool DAV’ers die we dagelijks inplannen en waarmee we snel kunnen schakelen.

Wil je voor ons werken of meer weten over de functie?

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten. We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten. We werken met een vast team gecertificeerde werknemers; gemotiveerde vakmensen waar we trots op zijn. Ze bezitten het VCA-basisdiploma en zijn herkenbaar aan de representatieve Binck bedrijfskleding.

Samen met onze medewerkers kijken we wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk wat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?