Grondwerkers bij Binck

Grondwerkers

Voordat een wegen- of bouwproject kan starten moet eerst de grond bouw klaar worden gemaakt. Onze grondwerkers zorgen ervoor dat de grond onder een bouwwerk niet verzakt en dat kabels en leidingen kunnen worden gelegd.

Samenwerken kunnen ze als de beste, want zij werken nauw samen met andere vakmannen op het bouwterrein, zoals de kraanmachinist, leidingleggers en andere grondwerkers. Deze aanpakkers vinden het geen probleem om hun handen uit de mouwen te steken en zijn voor vieze handen dan ook zeker niet bang.

Wil je voor ons werken of meer weten over deze functie?

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten.

We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten. We werken met een vast team gecertificeerde werknemers; gemotiveerde vakmensen waar we trots op zijn. Ze bezitten het VCA-basisdiploma en zijn herkenbaar aan de representatieve Binck bedrijfskleding.

Samen met onze medewerkers kijken we wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk wat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?