070 383 35 95

Helpenden niveau 2 bij Binck

Helpenden niveau 2

Onze helpenden bieden hulp waar nodig en staan altijd voor elke cliënt klaar. Ze ondersteunen voornamelijk bij de persoonlijke verzorging en huishoudelijke werkzaamheden, zoals koken, stofzuigen, tandenpoetsen of haren kammen. Daarnaast assisteren ze ook bij uitjes en activiteiten. Ze gaan met cliënten naar buiten om een wandeling te maken of doen een spelletje. De helpenden bij Binck letten goed op het welzijn en de gezondheid van cliënten. Ze bieden emotionele steun en geven net dat extra beetje aandacht als een iemand daar behoefte aan heeft. Onze helpenden beschikken allemaal over een mbo-diploma verzorgende niveau 2.

Wil jij als helpende aan de slag of meer weten over de functie?

Personeel in de zorg

Wij helpen onze opdrachtgevers in de zorg bij het verlagen van de werkdruk, zonder dat de kwaliteit van het werk hieronder leidt. Dit doen we door de druk op het gebied van personeelstekort uit handen te nemen. Zo kunnen zij zich volledig op de zorg van hun cliënten richten en regelen wij dat er voldoende zorgmedewerkers beschikbaar zijn.

We bespreken samen wat er nodig is voor jouw organisatie en maken een passend voorstel op maat. Onze recruiters weten aan de hand van jouw wensen precies hoe ze de beste zorgmedewerker moeten werven, selecteren en matchen. Zo vinden we altijd iemand met de juiste motivatie, werkervaring en papieren die direct aan het werk kan.

Personeel nodig in de zorg of meer weten over onze werkwijze?