070 383 35 95
Ik zoek werk
Nu solliciteren

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar werk? Wij van Binck bieden jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan in de Randstad. We zijn altijd op zoek naar handige handjes, vroege vogels, en zorgzame types. Ons uitzendbureau focust zich op verkeer, bouw en de zorg. Voor onze toonaangevende opdrachtgevers zoeken we vakmensen waar we trots op kunnen zijn!

Voor veel jobs in heb je een certificaat of diploma’s nodig. Als je die nog niet hebt, is dat geen probleem. Wij regelen dan een opleiding voor je, op onze Binck Academy.

We kijken samen met jou naar je interesses en kwaliteiten, zodat we een baan voor je vinden die écht bij je past. Voor zowel parttime medewerkers als fulltime medewerkers hebben wij vacatures open staan. Dus of je nou voor een bijbaan gaat of een vaste baan, bij Binck kan je terecht!

Werk zoeken met Binck

Wij zijn een informeel en gedreven uitzendbureau voor iedereen die werkt zoekt. Onze kracht ligt bij de persoonlijke aanpak, betrouwbare aansturing en opleiding. Onze oorsprong ligt in de bouw, waar wij veel opdrachtgevers hebben. We vinden voor iedereen die werk in de bouw zoekt een passende functie, die aansluit bij zijn of haar skills en ervaring.
We leveren veel personeel, voor toonaangevende opdrachtgevers. Als je voor ons komt werken wordt je snel ingezet op een van onze klussen. We zorgen dat je goed voorbereid aan de slag gaat, in een leuk team, met persoonlijke begeleiding

Werken zoeken in de bouw

Werk zoeken in de bouw is niet altijd even makkelijk. Vaak is het niet echt duidelijk waar je moet solliciteren om in de bouw te kunnen werken. Wij van Binck vinden dat daar best een goede organisator tussen mag zitten. Wij leveren werknemers voor verschillende opdrachten in de bouw. Fijn voor onze opdrachtgevers, want die weten dat personeel van Binck gemotiveerd is, de juiste papieren op zak heeft en goede begeleiding krijgt. Maar ook fijn voor jou: wij kunnen snel een passende, goedbetaalde baan in de bouw voor je regelen!

Een job in de bouw kan van alles zijn. Welke baan bij jou past hangt er helemaal vanaf waar jouw kwaliteiten liggen en waar je het liefst ingezet wil worden. We hebben vacatures open staan voor timmermannen, slopersbouwopruimers, Bouwplaatsmedewerkers, metselaars, voegers en Deskundig asbestverwijderaars. Ook helpen we ZZP’ers met het vinden van een nieuwe opdrachtgever en de administratie. Kortom, wij zoeken eigenlijk voor heel veel klussen in de bouw aanpakkers. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en lekker aan de gang wil zijn? Kijk dan snel bij onze vacatures bouw.

Werk zoeken in het verkeer

Wij hebben werk genoeg voor iedereen die werkt zoekt in het verkeer. Zoals een job als verkeersregelaar. Wat heb je nodig om in het verkeer te werken? Een flinke dosis lef, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je bent de baas van de weg, je zorgt dat het verkeer veilig, soepel kan doorstromen.
Je hebt ook een officiëel certificaat nodig. Als je dat nodig niet hebt, is dat geen probleem, want wij regelen (en betalen) het voor je als dat nodig is. Bij onze Binck Academy kan je een 4-daagse cursus volgen. Daarna ben je officieel landelijk gecertificeerd als verkeersregelaar. Onze verkeersregelaars werken voor grote evenementen en festivals in de Randstad.

Als je wil doorgroeien in het verkeer kan je daarna de opleiding tot monteur tijdelijke verkeersmaatregelen doen. Je bent dan verantwoordelijk voor het correct en veilig plaatsen van verkeersborden en wegafzettingen. Er zijn mogelijkheden genoeg om te werken in het verkeer bij Binck, en met onze persoonlijke begeleiding zorgen we dat je de afslag neemt bij de baan die écht bij je past.

Werk zoeken in de zorg

Alle zorghelden die werk zoeken in de zorg helpen wij bij het vinden van een baan! Wij zijn fan van aanpakkers en zeker als ze zich inzetten om andere mensen te helpen. Misschien ben je op zoek naar werk in de thuiszorg of werk je juist liever in een vast verzorgingshuis. Laat ons jou wensen weten dan gaan we voor jou op zoek naar passend werk, zodat je direct aan de slag kan.

Heb je al ervaring als helpende niveau 2, verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige Niveau 4 & 5? Dan kun je per direct aan het werk, zodra je hebt gesolliciteerd.

Mensen die in de zorgen willen werken zonder ervaring of niet over de juiste diploma’s beschikken bieden we verschillende mogelijkheden:

 

Terug naar magazine