Geen gedoe tijdens het zoeken naar zorgpersoneel. Wél resultaat.

Bij Binck, hét uitzendbureau van aanpakkers, helpen we je snel aan zorgpersoneel, blijven betrokken en zijn flexibel. Door onze vaste pool aan gedreven zorgprofessionals kunnen we voor iedere klus - spoed of voor de lange termijn - de juiste mensen vinden. Zo kan het werk áltijd doorgaan.

Op zoek naar betrouwbaar en goed zorgpersoneel?

In de zorg wil je kunnen bouwen op goed personeel. Zeker als je kampt met een personeelstekort. Het goed werven, selecteren en matchen van de juiste kandidaat is ontzettend belangrijk…en tegelijkertijd veel werk.

 

Onze recruiters zijn getraind om de beste zorgprofessionals met de juiste werkervaring, opleiding en werk- en denkniveau te matchen met jouw vacature. Zo heb je altijd de juiste zorgprofessional op de juiste plaats, die flexibel of in vaste dienst direct aan de slag kan.

Waarom samenwerken met Binck:

Wij zijn betrouwbaar, komen afspraken na en gaan uitdagingen niet uit de weg. Wie met ons samenwerkt kan rekenen op heldere communicatie met korte lijnen, gunstige voorwaarden en het beste zorgpersoneel.

Investeren in talent

Investeren in talent

We maken het verschil voor onze opdrachtgevers, maar ook zeker voor onze professionals. We investeren in talent, zorgen dat kandidaten zich blijven ontwikkelen en bieden opleidingsmogelijkheden aan als dat nodig is. Op deze manier wordt iemands carrière op een praktische manier verbeterd en kunnen we garanderen dat iedereen met de juiste papieren op zak aan de slag gaat.

Lees meer

Onze aanpak

1. Kennismaking
We komen normaal gesproken graag langs om de wensen te bespreken. In verband met de Coronamaatregelen inventariseren we nu via een video- of telefoongesprek wat er nodig is voor jullie organisatie.

2. De juiste match

Na het gesprek gaan onze recruiters op zoek naar de juiste match. De professional die het beste aansluit bij de wensen en behoefte van jouw organisatie stellen we aan je voor en komt langs op een kennismakingsgesprek. Zijn jullie een match? Dan zorg wij dat de professional zo snel mogelijk aan het werk gaat!

3. Betrokken

We zijn betrokken en geloven in de kracht van langdurige samenwerkingen waarbij je weet wat je aan elkaar hebt. Ook als de professional aan het werk is houden we contact om te evalueren en blijven we kijken wat voor nog meer voor je kunnen doen.

Voor organisaties leveren wij o.a. de beste

Wil je een andere functie ingevuld hebben? Neem gerust contact met ons op, dan regelen we het!

Eveline Mutsaerts

Eveline helpt je graag verder.

070 383 35 95
eveline@binckwerk.nl

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en de zorg, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer