070 383 35 95
Je hebt vakmensen en je hebt bouwvakmensen

Industrieel reinigers

Binnen verschillende industriële sectoren moeten machines, installaties of apparaten professioneel worden gereinigd. Hiervoor worden verschillende technieken en machine gebruikt zoals bijvoorbeeld hogedrukreiniging met een hogedrukspruit of chemische reiniging met chemicaliën. Onze industriële schoonmakers weten precies hoe ze te werk moeten gaan om de reiniging snel, efficiënt en volgens veiligheidsregels te laten verlopen. Kleine ruimtes of grote hoogtes, deze reinigers zorgen dat de klus wordt geklaard en vinden het als echte aanpakkers geen probleem om zelf vies te worden.

Wil je voor ons werken of meer weten over deze functie?

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten.

We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten. We werken met een vast team gecertificeerde werknemers; gemotiveerde vakmensen waar we trots op zijn. Ze bezitten het VCA-basisdiploma en zijn herkenbaar aan de representatieve Binck bedrijfskleding.

Samen met onze medewerkers kijken we wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk wat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?