Accountmanager zorg
 • Buitendienst
 • Den Haag
 • Fulltime

Vacature accountmanager zorg

Krijg jij energie van de ambitie om impact te maken op de exponentiële groei van Binck? En deel jij onze visie dat iedereen waardevol werk verdient? De fase waar Binck staat vraagt om sales capaciteit, wij zijn op zoek naar een ondernemende Accountmanager Zorg!

Jouw baan bij Binck

Zorg is de jongste branche binnen Binck, met de daar bijhorende kans en uitdaging om deze branche goed op de kaart te zetten.

Binnen ons sales team, ben je samen met je recruiter verantwoordelijk voor de zorg. De zorgwereld is een branche met een grote personele uitdaging, waarin de juiste mensen bepalend zijn voor het succes van het aanbieden van goede zorg. Steeds meer is er het besef, dat samenwerkingen met relevante leveranciers hieraan bijdraagt. Onze klanten zijn op zoek naar betrokken en betrouwbare relaties, en dat is precies de belofte van Binck!

Jouw focus binnen de sales zal bij aanvang met namen liggen op new business. Een lead bestand bestaande uit grote zorgaanbieders met een focus op de ouderen- en gehandicaptenzorg.  Daarnaast is er een portefeuille aan bestaande klanten waar Binck een relaties mee heeft. Naar inschatting zal je verdeling 80/20 verdeling op new business en relatiebeheer.

New Business; je weet als geen ander hoe je bij de juiste persoon aan tafel kunt komen. Je regelt graag je eigen afspraken en doorloopt het liefst zelfstandig het totale acquisitietraject.

Relatiebeheer; je voelt naadloos aan welke aandacht jouw klanten waarderen en weet vanuit daar nieuwe kansen te creëren. Door jouw gevoel voor timing ben jij top of mind bij jouw klanten als het gaat om de inhuur van werkkrachten of ZZP’ers.

Om de klanten van de beste beschikbare kandidaten te voorzien, werk jij nauw samen met onze recruiter zorg. Jullie schakelen op dagelijkse basis, je neemt de tijd voor een goede briefing van het gevraagde profiel en neemt hen mee in de ontwikkelingen die bij de klant spelen. Dit doe je vanuit overtuiging, deze aandacht resulteert in een succesvolle opdracht.

Jouw sales functie is meer dan dat, jouw ondernemerschap krijgt bij Binck de vrijheid. Je hebt de drive om de zorg branche van Binck elke dag een stukje beter te maken, vanuit dit perspectief ben je kritisch op je eigen presteren en breng je uitdagende cases ter sprake in jouw team. Ondernemerschap is typerend voor jou, je bent eager op de kansen die jij ziet in de markt.

Wie zoekt Binck?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en een bewezen track record in de sales
 • Je hebt een sterke commerciële drive, een can-do mentaliteit en wil bovenal scoren
 • Je hebt zo nu en dan een lange adem en het geduld om een lead te converteren tot een klant
 • Je toont lef en bent enthousiast, gedreven en resultaatgericht
 • Je bent een teamplayer: met elkaar verlies je het belang van klanten en collega’s nooit uit het oog
 • Je bent fulltime beschikbaar en woont in de randstad

Wat kan je van Binck verwachten?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie
 • Een organisatie met sterk onderscheidende persoonlijkheid; rebels, gedreven en no-nonsense
 • Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is
 • Een salaris tussen de  € 2.500,- en  € 3.500 afhankelijk van jouw ervaring
 • Een bonusregeling op basis van individuele en team prestaties
 • Een auto, telefoon en laptop, zodat je altijd bereikbaar bent voor klanten en collega’s
 • 100% betaalde pensioenregeling
 • Fun in de vorm van (buitenlandse) teamuitjes, concerten, sportwedstrijden en vrijdagmiddagborrels

Over Binck

Binck is hét uitzendbureau van aanpakkers, wij gaan verder dan andere bureaus en stimuleren werkkrachten en opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en zorg, continu om grenzen te verleggen. Wij zijn het uitzendbureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Wij kijken met een grote ambitie naar de toekomst, want in onze ogen verdient iedereen waardevol werk! Binck is groot genoeg om alles aan te kunnen en klein genoeg om echt betrokken te zijn. Onze organisatie groeit hard, maar met een sterke focus op behoud van onze uniek cultuur, die zich kenmerkt door 3 kerncompetenties:

Blij: Met plezier naar je werk gaan. Met dat idee is Binck gestart, en nog altijd motiveren we elkaar, opdrachtgevers en uitzendkrachten om mooie dingen te doen. Want wij zorgen dat elke werkdag top wordt!
Betrokken: We zijn persoonlijk betrokken zodat iedereen zich gewaardeerd voelt. We kennen onze uitzendkrachten en opdrachtgevers, zijn een hecht team en hebben veel voor elkaar over. Wat er ook gebeurt, op werk of daarbuiten, je staat er nooit alleen voor.
Betrouwbaar: Er is geen bedrijf zo rock solid als Binck. We komen afspraken na en gaan uitdagingen niet uit de weg: als wij onze schouders er onder zetten kan je er voor de volle 100% op rekenen dat het goed komt. Gewoon, betrouwbaar.

Nu solliciteren

Aanmelden kost maar één minuut!

Wij zijn Binck

Binck is hét bureau van aanpakkers, we gaan verder dan andere bureaus en stimuleren onze mensen en opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en zorg, continu om grenzen te verleggen. We zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

We zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en loopbaan
We geven je de ruimte om uit te zoeken waar jij echt blij van wordt
We zijn een betrouwbare werkgever waar je voor de volle 100% op kan vertrouwen

Het is ons doel om jou een fijne werkplek te geven en je de mogelijkheid te bieden deel te worden van iets waar je trots op kan zijn.

Nu solliciteren

Aanmelden kost maar één minuut!

Eveline helpt je graag verder.

06 24 14 90 76
eveline@binckwerk.nl