Online Content Marketeer
 • Copywriter
 • Den Haag
 • Fulltime of parttime

Vacature Online Content Marketeer

Krijg jij energie van de ambitie om impact te maken op de exponentiële groei van Binck? En deel jij onze visie dat iedereen waardevol werk verdient? De fase waar Binck staat vraagt om extra (Online) Marketing capaciteit met een duidelijk doel: (potentiële) klanten kunnen ons vinden en weten exact met welke personele uitdaging ze ons kunnen inschakelen!

Jouw baan als online content marketeer bij Binck

Je bent in staat om je in no-time in te vechten in de wereld van uitzenden en detacheren. Je stelt jezelf continue de vraag: Sluiten onze diensten goed aan op de behoefte van onze klanten? Levert onze dienst voldoende toegevoegde waarde? En is onze dienst de oplossing voor de uitdaging waar onze klant mee kampt.

Je overziet de gehele marketing funnel: van lead generation tot conversie en retentie. Je test wat het beste werkt en weet verschillende methodes in te zetten. Je hebt het lef om dingen drastisch anders te doen. Je realiseert je als geen ander dat het realiseren van B2B leads via inbound marketing een ander spel is dan de campagne-matige opzet van recruitmentmarketing. Samen met je directe marketing collega en ons marketingbureau, ben je instaat om flinke stappen voor Binck te realiseren.

Jouw expertise binnen marketing ligt op het gebied van content marketing in combinatie met inbound marketing en lead marketing. Je hebt een brede kennis van SEO en zorgt dat Binck gevonden wordt. Je weet verbluffende content (website teksten, e-mail marketing, brochures en socials) te maken en in te zetten. Vanuit jouw data-gedreven mindset heb je grip op jouw acties doordat je de resultaten continu meet en bijstuurt daar waar nodig.

Kortom: Je bent eager op het inwinnen van kennis om nog meer resultaat te boeken. Dagelijkse stel jij jezelf de vraag: Hoe vergroot ik de online zichtbaarheid? Hoe genereer ik meer en de juiste traffic naar onze site en hoe verbeter ik het conversie percentage van onze bezoekers (CRO)? Hoe creëer ik nieuwe contact momenten met (potentiële) klanten en hoe optimaliseer ik onze e-mailcampagnes?

Op een procesmatige manier pak jij marketinginitiatieven op, je durft hiermee te experimenteren en weet snel te schakelen tot resultaat. Je hebt grip op wat je doet, doordat je jouw gevoel voor dienst, de data en de techniek perfect weet samen te smeden tot het genereren business.

Nu solliciteren

Aanmelden kost maar één minuut!

Vacature online content markteer

Wie zoekt Binck?

Onze nieuwe collega heeft een online marketing profiel. Je hebt commerciële ideeën en gaat geen uitdaging uit de weg.

 • Je hebt een aantal best practices op het gebied van online marketing uit je (eerste) werkervaring, jouw aandeel in groei kan je hierin duidelijk onderbouwen.
 • Je hebt afgeronde HBO of WO opleiding
 • Je hebt ervaring met content creatie in de vorm van copywriting: website teksten, e-mail marketing, brochures en Social Media
 • Je hebt een brede kennis van SEO en weet precies wat je moet inzetten om de vindbaarheid van de Binck website te verhogen
 • Je hebt affiniteit met Social Ads en het liefst ook met SEA
 • Je bent data gedreven: je gebruikt data ter optimalisatie van je content strategie en online campagnes
 • Je hebt een winnaarsmentaliteit, schakelt vliegensvlug en handelt daadkrachtig! Tegenvallende resultaten trek jij je aan, daar tegenover staat dat je een kick krijgt van het boeken van succes
 • Je bent minimaal voor 32 uur beschikbaar, 40 uur graag, en woont in de omgeving van Den Haag
 • Je hebt een energieke persoonlijkheid en een aanstekelijke drive
 • Je bent een teamplayer: met elkaar verlies je het belang van klanten en collega’s nooit uit het oog

Wat kan je van Binck verwachten?

 • Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie
 • Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is
 • Intensief contact met ons online-marketing bureau, welke bijdraagt aan jouw professionele ontwikkeling. Door de maandelijkse evaluatie waar expertise, scherpte en nieuwe groeikansen vaste agenda punten zijn, krijgt jouw online marketing kennis een enorme boost
 • Een iPhone en MacBook, zodat je altijd bereikbaar bent
 • 100% betaalde pensioenregeling
 • Fun in de vorm van (buitenlandse) teamuitjes, concerten, sportwedstrijden en vrijdagmiddagborrels mits COVID het toe laat.

Wij zijn Binck

Binck is hét bureau van aanpakkers, we gaan verder dan andere bureaus en stimuleren onze mensen en opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en zorg, continu om grenzen te verleggen. We zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

We zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en loopbaan
We geven je de ruimte om uit te zoeken waar jij echt blij van wordt
We zijn een betrouwbare werkgever waar je voor de volle 100% op kan vertrouwen

Het is ons doel om jou een fijne werkplek te geven en je de mogelijkheid te bieden deel te worden van iets waar je trots op kan zijn.

Nu solliciteren

Aanmelden kost maar één minuut!

Eveline Mutsaerts

Eveline helpt je graag verder.

06 24 14 90 76
eveline@binckwerk.nl