070 383 35 95
Planner
  • Den Haag
  • Professionele puzzelaar
  • Mogelijk eigen auto
Nu solliciteren

Vacature planner

Toe aan een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is? Word Planner bij Binck! Als planner ben jij de schakel tussen opdrachtgevers, onze regelaars op straat, vaklieden op de bouwplaats en je kantoorcollega’s. Je dag begint met verschillende aanvragen van opdrachtgevers en het is aan jou de taak om deze diensten op te vullen met mensen uit onze poule vol aanpakkers. Aan het einde van de dag is je planning dicht en heb je onze opdrachtgevers en uitzendkrachten weer blij gemaakt.

We zijn dus op zoek naar een net zo’n aanpakker op de planning, die zijn (of haar) mannetje kan staan en ervoor zorgt dat de planningspuzzel elke dag wordt opgelost!

Dit ga jij doen als planner

Jij houdt je bezig met de personeelsplanning en de bijbehorende materiaal en vervoersplanning. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van aanvragen van opdrachtgevers, de aanvragen verwerken in ons plansysteem, het invullen van de aangevraagde diensten, contact onderhouden met onze uitzendkrachten en het afwikkelen en terugkoppelen naar de klant.
Tijdens je werk zal je moeten communiceren op verschillende niveaus binnen de organisatie en met onze opdrachtgevers. Dit alles terwijl de druk om de planning voor het einde van de dag dicht te krijgen op je staat. Je zal dan ook flexibel, pragmatisch en positief ingesteld moeten zijn om je thuis te voelen in onze dynamische omgeving. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor een saaie kantoorbaan!

Jij bent als planner 

Planners bij Binck

Het uitzendbureau van aanpakkers. We helpen onze opdrachtgevers snel aan gedreven personeel. Wat ons bijzonder maakt is onze persoonlijke, informele aanpak. Voor onze aanpakkers regelen we betrouwbare begeleiding, een opleiding als dat nodig is, en vlugge betaling. Opdrachtgevers kunnen rekenen op laagdrempelig contact, uitstekende aansturing en de voordelen van onze jarenlange ervaring. We zijn trots op onze aanpakkers: de mensen met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren.

Daarom wil je als planner werken bij Binck

 

Nu solliciteren

Aanmelden kost maar één minuut!

Tess Obrusnik

Neem contact op met Tess.

070 38 33 595
tess@binckwerk.nl