070 383 35 95
(Ex-)horecatopper gezocht!
  • Den Haag
  • Uitdagende startersfunctie
  • Open sollicitatie
Nu solliciteren

Uitdagende startersfunctie

Aangezien jij een zeer sociaal persoon bent die het geen probleem vindt om buiten kantooruren om te werken en koel blijft in elke stressvolle situatie werk jij vast in de horeca. Maar wist je dat je met deze eigenschappen ook iets heel anders zou kunnen doen? Wij zijn namelijk op zoek naar een (net afgestudeerde) horecatopper die de overstap wilt maken van de horeca naar een kantoorbaan. Niet omdat we iemand zoeken die elke dag het hele kantoor van koffie wil voorzien en de lunchtafel met één hand kan afruimen, maar omdat we ervan overtuigd zijn dat jouw persoonlijkheid perfect aansluit bij de werkwijze van Binck!

Binck biedt jou onder andere doorgroeimogelijkheden, trainingen, persoonlijke begeleiding en een iPhone van de zaak, klinkt goed toch? Tel daar een splinternieuw kantoor (met bar), gezellige personeelsuitjes en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel bij op en je hebt de ideale startersfunctie!

Overtuig ons in jouw sollicitatie waarom wij jou niet zouden mogen missen in het Binck team!

Wat heb je nodig om bij Binck te werken?

Wij zijn Binck

Het uitzendbureau van aanpakkers. We helpen onze opdrachtgevers snel aan gedreven personeel. Wat ons bijzonder maakt is onze persoonlijke, informele aanpak. Voor onze aanpakkers regelen we betrouwbare begeleiding, een opleiding als dat nodig is, en vlugge betaling. Opdrachtgevers kunnen rekenen op laagdrempelig contact, uitstekende aansturing en de voordelen van onze jarenlange ervaring. We zijn trots op onze aanpakkers: de mensen met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren.

Daarom wil je bij Binck werken

Interesse?

Vul het online sollicitatieformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Het kan snel gaan, dus misschien sta jij over een maand al bij ons op de borrel! Waar wacht je nog op?

 

Nu solliciteren

Aanmelden kost maar één minuut!

Tess Obrusnik

Neem contact op met Tess.

070 38 33 595
tess@binckwerk.nl