Keetdames en -heren bij Binck

Keetdames en -heren bij Binck

Op elk bouwproject wordt een bouwkeet geplaatst wat dient als tijdelijk kantoor voor de uitvoerders en werkvoorbereiders. Daarnaast is er een kantineruimte met keuken aanwezig waar de vakmannen kunnen pauzeren en schaften. De keet is ook voorzien van sanitaire voorzieningen en kan worden gebruikt om materialen op te slaan.

Onze keetdames en -heren zijn het zonnetje op de bouwplaats en zorgen ervoor dat de keet lekker schoon en goed opgeruimd is. Deze dames en heren met pit staan stevig in hun (bouw)schoenen en houden zich gemakkelijk staande tussen de vakmannen op het bouwterrein. Naast het schoonmaken van de bouwkeet kan het soms voorkomen dat ze als gastvrouwen/heren voor koffie en thee zorgen tijdens pauzes of vergaderingen.

Wil je voor ons werken of meer weten over deze functie?

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten. We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten. We werken met een vast team gecertificeerde werknemers; gemotiveerde vakmensen waar we trots op zijn. Ze bezitten het VCA-basisdiploma en zijn herkenbaar aan de representatieve Binck bedrijfskleding.

Samen met onze medewerkers kijken we wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk wat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?