Opleiding VCA-basis

Aan het werk met een VCA-basis certificaat

Als je voor Binck werkt heb je vaak een VCA-certificaat nodig om op een locatie te mogen werken. Het VCA Basis certificaat is voor werknemers van bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren. Werk jij bij Binck als verkeersregelaar maar wil je ook in de bouw werken of heb een VCA nodig voor een langlopende klus dan kan je via Binck gratis een 2-daagse opleiding volgen.

Opleiding VCA-basis

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Tijdens de opleiding leer je veilig, gezond en milieuvriendelijk te werk te gaan. Met dit VCA-certificaat laat jij zien dat jij je bewust bent van risico’s en dat je in staat bent om te signaleren wanneer een situatie veilig is.

De theorie bestaat uit

Wat kan je verwachten

Nu solliciteren

Aanmelden kost maar één minuut!

Wij zijn Binck

Binck is hét bureau voor aanpakkers, we gaan verder dan andere bureaus en stimuleren onze mensen en opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, continu om grenzen te verleggen. We zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

We zijn betrokken bij jouw ontwikkeling en loopbaan
We geven je de ruimte om uit te zoeken waar jij echt blij van wordt
We zijn een betrouwbare werkgever waar je voor de volle 100% op kan vertrouwen

Het is ons doel om jou een fijne werkplek te geven en je de mogelijkheid te bieden deel te worden van iets waar je trots op kan zijn.

Chyfhaijk Abdoelhak

Neem dan contact op met teamleider Chyf

070 383 35 95
chyf@binckwerk.nl