070 383 35 95

Oplossing personeelstekort: veel zorgmedewerkers beschikbaar!

Dagelijks krijgen wij tientallen aanmeldingen van zorgmedewerkers die op zoek zijn naar werk. Een groot deel kunnen wij plaatsen, maar er blijven ook een flink aantal enthousiaste mensen over die we niet direct kunnen matchen. Het gaat vaak om helpenden niveau 2, die zich graag verder willen ontwikkelen in de zorg, maar die er tegenop zien om weer een paar jaar naar school te moeten. Maar wat nou als wij deze enorme groep mensen tóch op een iets ander niveau kunnen krijgen en dus breder inzetbaar worden?

Binck helpt

We beschikken over een uitgebreide database aan  zorgmedewerkers, die we snel op onze kosten kunnen bijscholen en die direct aan de slag kunnen voor jouw organisatie. We bieden aan de Binck Academy een training aan waarbij we een helpende niveau 2 versneld binnen een maand kunnen bijscholen. In een korte tijd worden hun verpleegtechnische handelingen uitgebreid en zijn ze bevoegd om een groot deel van de werkzaamheden van een verzorgende uit te voeren en over te nemen.

Na de training is de Helpende niveau 2 plus bevoegd om de volgende handelingen uit te voeren:

De Helpende 2 Plus Extra is ook bevoegd om:

Contact

Loopt jouw organisatie tegen dit probleem aan en heb je interesse in een Helpende Plus of Helpende Plus Extra? Neem dan contact met ons op!

Lees hier meer over onze werkwijze in de zorg.

Tomas Ruijgrok

Tomas helpt je graag verder.

06 82 52 14 55
tomas@binckwerk.nl