070 383 35 95
Personeel nodig in de zorg?
Neem contact op!

Zorgmedewerkers nodig? Binck zorgt voor een paar extra handen en biedt hulp waar nodig, zodat het werk áltijd verder kan!

Om de kwaliteit van het werk te verzekeren en de werkdruk te verlagen nemen we de uitdaging op het gebied van personeel tekort volledig uit handen. Jouw personeel kan zich hierdoor op het allerbelangrijkste werk richten; het verzorgen van mensen.

Betrouwbare en professionele zorgmedewerkers

Ons zorgpersoneel beschikt over de juiste kennis en motivatie. In de zorg is het goed werven, selecteren en matchen van de juiste kandidaat ontzettend belangrijk. Onze recruiters zijn getraind om de beste zorgmedewerker met de juiste werkervaring, opleiding en werk- en denkniveau te matchen met jouw vacature. Op deze manier heb je altijd de juiste persoon op de juiste plaats, die flexibel of in vaste dienst direct aan de slag kan!

Onze aanpak

1. Kennismaking
We komen normaal gesproken graag langs om de wensen te bespreken. In verband met de Coronamaatregelen inventariseren we nu via een video- of telefoongesprek wat er nodig is voor jullie organisatie.

2. Voorstel op maat

Na het gesprek maken we een voorstel op maat. Daarin nemen we jouw wensen mee en doen we een passend voorstel wat hierbij aansluit.

3. De beste begeleiding

Elke zorgmedewerker krijgt bij Binck een vaste teamleider aangewezen. De teamleider begeleidt de zorgmedewerker en dient als aanspreekpunt bij vragen.

4. Repeat

We geloven in de kracht van langdurige samenwerkingen waarbij je weet wat je aan elkaar hebt. Na afronding maken we tijd voor een evaluatie en kijken we vooruit hoe we je in de toekomst verder kunnen helpen.

Onze zorgmedewerkers

We beschikken over een groot netwerk aan zorgmedewerkers en hebben een professioneel recruitment team, die altijd zorgt voor de juiste match.

Aangezien Binck een platte organisatie is met korte lijnen, kunnen we snel schakelen. Hebben we niet direct de juiste persoon beschikbaar, dan streven wij er tóch naar om binnen een week de juiste persoon vinden.

Erica aan het werk als helpende

Erica
Helpende niveau 2

Voor onze opdrachtgevers leveren wij de beste


Wij zijn Binck, het uitzendbureau voor (en door) aanpakkers. Onze dagelijkse business richt zich op een aantal sectoren, waaronder bouw, schoonmaak, evenementen, verkeer en de zorg.

Bij Binck draait het om mensen. Dus maken we graag tijd voor persoonlijk contact, is er ruimte voor ontwikkeling en kijken we samen wat iemand nog meer kan. Ook als iemand daar nog niet de juiste papieren voor heeft. We hebben een groot sociaal hart, en oog voor vakmanschap. We zijn een betrouwbare partner in business. Dankzij jarenlange ervaring, weten we als geen ander hoe we grote en kleine projecten tot een succes moeten brengen, en doen dat voor allerlei opdrachtgevers door de hele randstad.

Lees meer

Tomas Ruijgrok

Accountmanager Tomas helpt je graag verder!

06 82 52 14 55
tomas@binckwerk.nl