Professionals in de zorg nodig?

Binck detacheert gemotiveerde en kwalitatieve professionals in de zorg die perfect aansluiten bij de wensen en behoefte van jouw organisatie. Wij zorgen voor een paar extra handen en bieden hulp waar nodig, zodat het werk áltijd verder kan!

De beste zorgprofessionals voor jouw organisatie

Onze zorgprofessionals beschikken over de juiste kennis en motivatie. In de zorg is het goed werven, selecteren en matchen van de juiste kandidaat ontzettend belangrijk. Onze recruiters zijn getraind om de beste professional met de juiste werkervaring, opleiding en werk- en denkniveau te matchen met jouw vacature. Op deze manier heb je altijd de juiste professional op de juiste plaats, die flexibel of in vaste dienst direct aan de slag kan!

Betrokken en betrouwbare partner

We zijn een betrouwbaar, komen afspraken na en gaan uitdagingen niet uit de weg. Wie met ons samenwerkt kan rekenen op heldere communicatie met korte lijnen, gunstige voorwaarden en de beste kandidaten.

Investeren in talent

Investeren in talent

We maken het verschil voor onze opdrachtgevers, maar ook zeker voor onze professionals. We investeren in talent, zorgen dat kandidaten zich blijven ontwikkelen en bieden opleidingsmogelijkheden aan als dat nodig is. Op deze manier wordt iemands carrière op een praktische manier verbeterd en kunnen we garanderen dat iedereen met de juiste papieren op zak aan de slag gaat.

Lees meer

Onze aanpak

1. Kennismaking
We komen normaal gesproken graag langs om de wensen te bespreken. In verband met de Coronamaatregelen inventariseren we nu via een video- of telefoongesprek wat er nodig is voor jullie organisatie.

2. De juiste match

Na het gesprek gaan onze recruiters op zoek naar de juiste match. De professional die het beste aansluit bij de wensen en behoefte van jouw organisatie stellen we aan je voor en komt langs op een kennismakingsgesprek. Zijn jullie een match? Dan zorg wij dat de professional zo snel mogelijk aan het werk gaat!

3. Betrokken

We zijn betrokken en geloven in de kracht van langdurige samenwerkingen waarbij je weet wat je aan elkaar hebt. Ook als de professional aan het werk is houden we contact om te evalueren en blijven we kijken wat voor nog meer voor je kunnen doen.

Voor organisaties leveren wij o.a. de beste

Wil je een andere functie ingevuld hebben? Neem gerust contact met ons op, dan regelen we het!

 

Lucas Almeida

Lucas helpt je graag verder!

06 82 43 83 43
lucas@binckwerk.nl

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en de zorg, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer