Slopers bij Binck

Slopers

Hakken, zagen, boren, slijpen, snijden, onze slopers vinden het geen probleem om hun handen uit de mouwen te steken. Deze aanpakkers zorgen dat een slooptraject snel en veilig verloopt.  Slopers bij Binck werken op verschillende sloopprojecten zoals; de sloop van gebouwen, bij brand- en waterschade of renovatieprojecten waarbij een gedeelte moet worden gesloopt. We begeleiden het hele slooptraject en zorgen dat je altijd zonder vertraging verder kunt, dankzij onze vakmensen met ervaring en relevante materiaalkennis. Opdrachtgevers die voor meerdere projecten slopers nodig hebben bieden we de mogelijkheid om een eigen team met mensen op te bouwen. We zorgen dat dezelfde groep weer aan de slag gaat bij een volgend project.

Wil je voor ons werken of meer weten over de functie?

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten. We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten. We werken met een vast team gecertificeerde werknemers; gemotiveerde vakmensen waar we trots op zijn. Ze bezitten het VCA-basisdiploma en zijn herkenbaar aan de representatieve Binck bedrijfskleding.

Samen met onze medewerkers kijken we wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk wat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?