070 383 35 95
Steigerbouwers bij Binck

Steigerbouwers

In de bouw worden vaak steigers of ondersteuningsconstructies gebouwd, waardoor vakmannen op hoogte kunnen werken. Het plaatsen van een steiger brengt veiligheidsrisico’s met zich mee voor zowel de steigerbouwer als de gebruiker als er onkundig of onervaren personeel wordt ingezet. Het is dus belangrijk dat monteren en demonteren van een steiger door een echte vakman wordt gedaan.

Onze steigerbouwers hebben alle kennis en certificaten om de montage zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen. Deze handige vakmannen hebben zeker geen last van hoogtevrees en zijn betrouwbare professionals waar ze op de bouwplaats echt op kunnen bouwen.

Wil je voor ons werken of meer weten over deze functie?

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten. We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten. We werken met een vast team gecertificeerde werknemers; gemotiveerde vakmensen waar we trots op zijn. Ze bezitten het VCA-basisdiploma en zijn herkenbaar aan de representatieve Binck bedrijfskleding.

Samen met onze medewerkers kijken we wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk wat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?