070 383 35 95
Voor alle vroege vogels, teamspelers en doorbijters
Meld je nu aan

Wij zijn Binck. Uitzendbureau van aanpakkers. En van jou. Want bij Binck vind je werk dat écht bij je past.

Daarom wil je werken voor Binck

Enthousiaste collega’s en een gezellig team, betaling op een vaste dag, opleidingen en mogelijkheden om door te groeien. Bijvoorbeeld naar coördinator, met een auto en telefoon van de zaak.

Werk dat er toe doet

Mooie opdrachten waar je trots op kan zijn. Werk mee aan gave projecten bij de beste opdrachtgevers. Zoals BAM, Volker-Wessels en Parkpop.

Meld je nu aan

Aanmelden duurt maar 1 minuut

Werken voor Binck

Ben jij een echte aan-de-weg-timmeraar, steigerbouw-tijger of verkeersregelfanaat? Voor iedereen met lef en doorzettingsvermogen hebben we werk. We zoeken werk dat precies past bij jouw skills en talenten. Ook als je nog niet de juiste papieren hebt. Dan regelen we gewoon een opleiding voor je, via onze eigen Binck Academy!

Maja

Maja, verkeersregelaar

Verhalen van de werkvloer


Bekijk alle verhalen

Het uitzendbureau van aanpakkers. We helpen onze opdrachtgevers snel aan gedreven personeel. Wat ons bijzonder maakt is onze persoonlijke, informele aanpak. Voor onze aanpakkers regelen we betrouwbare begeleiding, een opleiding als dat nodig is, en vlugge betaling. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op laagdrempelig contact, uitstekende aansturing en de voordelen van onze jarenlange ervaring. We zijn trots op onze aanpakkers: de mensen met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren.

Lees meer