070 383 35 95
Coronabeleid Binck
Nu solliciteren

Afgelopen zondag zijn er ingrijpende maatregelen getroffen door de overheid met als doel verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Als bedrijf nemen wij onze verantwoordelijkheden heel serieus. Om ervoor te zorgen dat het werk wel door kan gaan, maar wel op de veiligst mogelijke manier, hebben wij de volgende maatregelen getroffen.

Gesloten maar wel aan het werk

Onze vestigingen zullen tot nader order gesloten zijn voor bezoekers. Uiteraard zijn we gewoon telefonisch 070 383 35 95 en per e-mail bereikbaar voor vragen en aanvragen. Het meeste kantoorwerk zal voorlopig vanuit huis worden gedaan. Afspraken en inschrijvingen zullen daarom alleen per telefoon gaan. Onze planning zal wel aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alle aanvragen goed worden verwerkt.

Voorbereid aan het werk

Goede voorbereiding kan ervoor zorgen dat risico’s worden beperkt. Daarom zorgen wij ervoor dat onze medewerkers die op locatie werken voorzien worden van extra persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes en handschoenen. Ook wordt erop toegezien dat de gestelde veiligheidsvoorschriften worden gehandhaafd:

Samen staan we sterker

Uiteraard zijn er met ons vele andere bedrijven die passende maatregelen hebben getroffen om te zorgen dat het werk door kan gaan en te waken voor de gezondheid van hun medewerkers en naasten. Wij vragen aan iedereen om begrip te tonen voor de maatregelen en om de voorschriften in acht te nemen om zo er voor te zorgen dat de situatie snel kan verbeteren. Dit zijn tijden waarin we op elkaar moeten kunnen blijven rekenen.

Terug naar magazine