De eerste maand van Dennis en Zepp

Werken bij Binck, hoe is dat nou? Dat kunnen we wel proberen uit te leggen, maar wie kan dat beter dan de mensen die er elke dag weer aan de slag gaan. Deze keer vertellen Dennis (accountmanager) en Zepp (communicatie en social media) over hun eerst maand.

Dennis en Zepp aan het biljarten

De eerste maand van Zepp

Ik had al een beeld van Binck voor ik er ging werken door hun communicatie naar buiten toe. Dat was ook de reden waarom ik er wilde werken. Het kwam mij over als een jong en innovatief bedrijf wat nog lang niet uitgegroeid is en de dingen net even anders doet. Met dat beeld liep ik binnen en sinds de eerste dag is dat beeld alleen maar sterker geworden.

Zo zitten we elke dag met het team samen aan tafel te lunchen, heel gezellig. Dat maakt het makkelijk om snel iedereen te leren kennen op persoonlijk vlak en uiteraard ook op het werk vlak. Er hangt altijd een sfeer van bedrijvigheid maar er is ook tijd voor ontspanning. Net voor ik begonnen ben zijn ze verhuisd naar een mooi nieuw kantoor, compleet met onder andere een pooltafel en een bar. De vrijdagmiddag borrel geeft iedereen de kans even bij te praten met een koud biertje.

Bij Binck is geen dag hetzelfde. Al de eerste week dat ik begon liep ik rond op een grote bouwlocatie om foto’s te maken. Een leuke ervaring om het eens van dichtbij te kunnen bekijken. Ik hoop de komende tijd nog vaker zulke locaties te kunnen bezoeken.

"Toen ik bij Binck binnenliep op de eerste dag was alles al helemaal geregeld, ik kon zo aan de slag."

Dennis

De eerste maand van Dennis

Toen ik bij Binck binnenliep op de eerste dag was alles al helemaal geregeld, ik kon zo aan de slag. Ik houd daar zelf ook van, als dingen meteen goed aangepakt worden. Daar zijn ze hier bij Binck wel van, dat was meteen duidelijk. Uiteraard waren er een nog een aantal zaken waar ik op ingewerkt moest worden. Het waren behoorlijk drukke dagen toen dus het werd letterlijk on the job training.

Ik werk er nu 2 maanden, maar het voelt alsof ik er al veel langer werk en ja dat bedoel ik op de positieve manier! Je voelt je snel thuis in het team, ik denk dat ook bijdraagt aan het feit dat het lijkt alsof ik hier al veel langer werk. Wat ik leuk vind aan het werk is het feit dat iedereen zich hard maakt voor de beste resultaten maar dat er ook een hele goede sfeer hangt. Iedereen is echt de hele tijd aan knallen en dat werkt heel motiverend.

Ik ben ook veel onderweg om langs te gaan bij projecten en klanten. Die afwisseling met het werk op kantoor is voor mij heel relaxed en zorgt er voor dat elke dag weer anders is, daarnaast is het interessant om veel verschillende mensen te ontmoeten en locaties te bezoeken.

Wil je ook werken bij Binck?

Bekijke dan onze interne vacatures!