Binck zet zich in voor mensen in de bijstand

Binck was op 21 maart aanwezig bij de eerste editie van Den Haag Werkt! Dit werkgeversevent stond in het teken van het aanpakken van tekorten op de Haagse arbeidsmarkt. In veel sectoren is veel extra personeel nodig, omdat het goed gaat met de economie in de regio Den Haag. Daarnaast zijn er genoeg mensen die op zoek zijn naar een leuke baan en dit tekort kunnen opvullen.

Werkoffensief 500+

De gemeente helpt hierbij doormiddel van het Werkoffensief 500+, waarmee ieder jaar 500 mensen uit de bijstand aan een baan worden geholpen. Binck was één van de dertien bedrijven die tijdens het werkgeversevent in het bijzijn van wethouders Bert van Alphen en Rachid Guernaoui het werkakkoord tekende. Met het akkoord geven wij aan ons in te gaan zetten om mensen uit de bijstand aan een baan te helpen.

Den Haag werkt!

Hulp bij het vinden van een leuke baan

Een mooi initiatief waar wij als Binck graag aan meewerken! Samen met de bijstandskandidaten gaan we kijken wat ze kunnen en waar de talenten liggen. Opleiding is vaak een obstakel en daar kunnen wij goed bij helpen met onze gratis in-house opleidingen. We gaan op zoek naar werk wat aansluit en kijken welke begeleiding en support wij kunnen bieden.

 

 

Terug naar magazine