070 383 35 95

Banengroei in de bouwsector

Goed nieuws uit de bouwsector. Volgens het CBS zijn er in het afgelopen jaar ruim 26.000 banen bij gekomen en deze groei lijkt voorlopig nog aan te houden.

Aanhoudend personeelstekort

Kijkend naar de cijfers van het CBS kunnen we zien dat er dit jaar in het 2e kwartaal 548.000 banen waren. Dat is een groei van ruim 5 procent ten opzichte van het 2e kwartaal van het vorige jaar. Uit de meeste recente metingen van het Economisch Instituut voor de Bouw blijkt dat in de komende periode één op de vijf bouwbedrijven verwacht meer personeel aan te moeten nemen. Zo kampt een kwart van de hoofdaannemers nog met een personeelstekort voor de komende periode.

Werk in de bouw

Dat de bouwsector altijd in beweging is, weten wij bij Binck als geen ander. Het vinden van passend werk of de juiste werknemers in deze sector is soms best lastig, zelfs als er voldoende aanbod lijkt te zijn. Wij doen er dan ook alles aan om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om de beste baan te vinden in ons brede netwerk. Zo kan je zo snel mogelijk aan de slag!

Op zoek naar een of meerdere aanpakkers voor een bouwproject? Wij kunnen op korte termijn goed gemotiveerd personeel leveren, uiteraard voorzien van de juiste papieren. Bij Binck doen we graag net wat meer om onze opdrachtgevers het beste te kunnen leveren.

Wil jij meteen aan de slag in de bouw, kijk dan snel bij onze vacatures!

Bouw vacatures

 

Terug naar magazine