Verpleegkundigen bij Binck

Verpleegkundigen

Onze ervaren verpleegkundigen niveau 4 en niveau 5 beschikken over de juiste gespecialiseerde kennis om cliënten te verzorgen en verplegen. Ze werken voornamelijk in het verpleeghuis, ziekenhuis, de gehandicaptenzorg thuiszorg. Verpleegkundigen werken volgens een zorgplan en voeren aan de hand hiervan behandelingen uit. De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit verpleegtechnische handelingen, zoals bijvoorbeeld het toedienen van medicijnen of geven van injecties, en het ondersteunen bij persoonlijke verzorging. Naast het bieden van de juiste zorg zijn onze verpleegkundigen er ook als steun voor de cliënten. Ze geven uitleg en informatie over behandelingen en bieden troost en geruststelling als dat nodig is.

Onze verpleegkundige beschikken allemaal over een mbo (niveau 4) of hbo-diploma (niveau 5) en hebben een BIG registratie. Ze zijn administratief vaardig en kunnen duidelijk rapporteren aan zorgmedewerkers en artsen.

Wil jij als verpleegkundige niveau 4 of niveau 5 aan de slag of meer weten over de functie?

Personeel in de zorg

Wij helpen onze opdrachtgevers in de zorg bij het verlagen van de werkdruk, zonder dat de kwaliteit van het werk hieronder leidt. Dit doen we door de druk op het gebied van personeelstekort uit handen te nemen. Zo kunnen zij zich volledig op de zorg van hun cliënten richten en regelen wij dat er voldoende zorgmedewerkers beschikbaar zijn.

We bespreken samen wat er nodig is voor jouw organisatie en maken een passend voorstel op maat. Onze recruiters weten aan de hand van jouw wensen precies hoe ze de beste zorgmedewerker moeten werven, selecteren en matchen. Zo vinden we altijd iemand met de juiste motivatie, werkervaring en papieren die direct aan het werk kan.

Personeel nodig in de zorg of meer weten over onze werkwijze?