070 383 35 95
Verzorgenden IG niveau 3

Verzorgenden IG niveau 3 bij Binck

Bij onze verzorgenden IG zit voor mensen zorgen in het bloed. Ze gaan pas voldaan naar huis als iedereen de zorg heeft gekregen die ze verdienen en nodig hebben. De verzorgenden IG bij Binck werken voornamelijk in verpleeghuizen, verzorgingshuizen, de kraamzorg of thuiszorg. Volgens zorgplannen verrichten zij verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken bij cliënten, zoals medicijnen toedienen, injecties geven of helpen bij het wassen, aankleden en eten.

Onze verzorgenden IG beschikken allemaal over een mbo-diploma verzorgende niveau 3. Ze staan sterk in hun schoenen en kunnen goed omgaan met tijdsdruk, spanning en (heftige) emotionele gebeurtenissen. Naast het uitvoeren van al hun verzorgende taken maken ze ook tijd vrij om een luisterend oor te bieden voor cliënten.

Wil jij als verzorgende IG aan de slag of meer weten over de functie?

Personeel in de zorg

Wij helpen onze opdrachtgevers in de zorg bij het verlagen van de werkdruk, zonder dat de kwaliteit van het werk hieronder leidt. Dit doen we door de druk op het gebied van personeelstekort uit handen te nemen. Zo kunnen zij zich volledig op de zorg van hun cliënten richten en regelen wij dat er voldoende zorgmedewerkers beschikbaar zijn.

We bespreken samen wat er nodig is voor jouw organisatie en maken een passend voorstel op maat. Onze recruiters weten aan de hand van jouw wensen precies hoe ze de beste zorgmedewerker moeten werven, selecteren en matchen. Zo vinden we altijd iemand met de juiste motivatie, werkervaring en papieren die direct aan het werk kan.

Personeel nodig in de zorg of meer weten over onze werkwijze?