Werken als Recruiter bij Binck

Deel jij onze missie dat iedereen waardevol werk verdient? Leg jij gemakkelijk contact? En zie jij het als een uitdaging om mensen te helpen met het vinden van een passende baan? Ga aan het werk als recruiter bij Binck!

Jouw werk als Recruiter

Jij bent samen met jouw recruitmentteam verantwoordelijk voor de instroom van onze uitzendkrachten. Jouw focus ligt op vinden van de juiste match. Wanneer je de juiste kandidaat gevonden hebt is het aan jou om de verbinding op te zoeken.

Naast het actief werven beoordeel je de kandidaten. Je coördineert het gehele proces van telefonische screening, het voeren van kennismakingsgesprekken en een getekend contract. Na de eerste werkdag zit jouw contact erop en draag je onze uitzendkrachten over aan de projectleiders.

Werken als recruiter

Hoe ziet jou dag als Recruiter eruit?

Als Recruiter is elke dag anders en dat maakt het werk leuk! Wat we wel kunnen zeggen één van onze branches: Bouw, Verkeer of Zorg. Binnen elke branche hebben we een aantal functies waar we doorlopend voor werven. Dat maakt dat je een pool kan opbouwen door voor de vraag uit te werven. Je werkt nauw samen met een van onze accountmanagers. Met elkaar brengen jullie de vraag van de klant en de best passende uitzendkracht samen. En dat is exact waar je het voor doet, het vinden van de beste match!

Jij krijgt geheel de vrijheid om te ontdekken welke recruitment kanalen voor jou succesvol zijn. Ben je een kei in online werven en het speuren in CV databases dan kan je alle kanten op. Vind jij het leuk om ook offline te werven op netwerkevents en via de gemeentes, dan kan dat. Wij dagen jou graag uit om nieuwe kanalen te ontdekken

Wat vindt Pien?

“Bij Binck zijn we een hecht team waar je vanaf de eerste werkdag gelijk bij hoort. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor gezelligheid. Wat ik fijn vind is dat de inbreng van eigen ideeën erg wordt gewaardeerd. Een goed plan kan dezelfde dag nog worden uitgevoerd. Het bedrijf groeit sterk en dat is een flow waar je in mee moet willen gaan. Die ambitie is juist wat mijn werk Binck zo leuk maakt. Ik word echt gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen en ben hierdoor in 4 jaar tijd enorm gegroeid.”

Pien werken als recruiter

Pien
Teamleider Marketing

Ontmoet jouw team

Het Recruitment Team van Binck bestaat uit 3 Recruiters, 2 werkstudenten en een Teamleider Recruitment.

Eveline Mutsaerts Eveline
Eveline Mutsaerts Teamleider Recruitment

Eveline zet haar recruitment expertise in voor Binck om onze recruitmentafdeling naar het volgende niveau te brengen. Ze coacht en traint de recruiters en gaat op zoek naar de perfecte kandidaten voor onze opstaande vacatures op kantoor.

Wie zoekt Binck? Word jij dit?
Wie zoekt Binck?

HBO werk- en denkniveau | Stressbesteding | creatieve mind set en geeft nooit op | Maakt nieuw systemen snel eigen | kei in netwerken | Woont in omgeving Den Haag | 32 uur beschikbaar

Mitchell Smith Mitchell
Mitchell Smith Recruiter Verkeer

Is vanuit onze vestiging in Amsterdam altijd op zoek naar nieuw talent. Heeft samen met collega Adil jaren in het Amsterdamse nachtleven gewerkt, wat zorgt voor de nodige mooie verhalen en anekdotes. Waarschijnlijk ook de reden dat hij zich niet snel gek laat maken in stressvolle situaties.

06 13 72 57 92 mitchell@binckwerk.nl

Adil Abdelaziz Adil
Adil Abdelaziz Recruiter Bouw

Komt met collega Mitchell uit de Amsterdamse horeca, is dus wel wat gewend. Wij waarderen zijn goede people skills en zijn blij dat hij die nu inzet om voor elke vakman in de bouw de juiste klus te vinden.

06 13 09 28 95 adil@binckwerk.nl

Investeren in talent

Talentontwikkeling

We zijn ambitieus, geen droom is te groot. We groeien en we zorgen dat onze mensen met ons meegroeien. We investeren in talent, zorgen dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training, opleiding en begeleiding.

Waarom je als planner bij Binck wilt werken

1

Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie

2

Een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is

3

Een omgeving waarin eigen inbreng, initiatieven en nieuwe ideeën gewaardeerd worden

4

Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, telefoon van de zaak en een opleidingsbudget

5

Fun in de vorm van (buitenlandse) teamuitjes, concerten, sportwedstrijden en vrijdagmiddagborrels

Eveline Mutsaerts

Eveline helpt je graag verder.

070 383 35 95
eveline@binckwerk.nl

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en de zorg, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer