Werken in de zorg bij Binck

Werk doen waarmee je écht iets voor een ander kan betekenen. Werk doen vanuit je hart, om een ander te helpen. Dat is waarom jij in de zorg werkt. En dat snappen wij als geen ander!

Word jij onderdeel van ons zorgteam?

Als je werkt vanuit je hart, wil je dat doen voor een organisatie die zich ook bekommert om jouw. Dan ben je bij Binck aan het goede adres!

Als je onderdeel wordt van ons zorgteam, maak je niet alleen deel uit van een hechte groep zorgprofessionals die hun werk met evenveel plezier doen als jij, je werkt ook voor een betrouwbare en betrokken werkgever die ervoor zorgt dat jij altijd met plezier naar je werk kan gaan. Wij willen dat jij het beste uit iedere werkdag kan halen en daar helpen we je natuurlijk graag bij! Wij geloven namelijk in de kracht van een betrokken en langdurige samenwerking.

Vier redenen om in de zorg te werken bij Binck

1

We zorgen voor een zo goed mogelijk match tussen jou en je nieuwe opdrachtgever

2

Jou wensen en behoeften staan centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij elke dag met plezier naar je werk gaat!

3

Een vast contactpersoon vanuit Binck zal jou begeleiden

4

Mogelijkheid om volledig vergoede trainingen en cursussen te volgen die jou (zorg) skills naar een hoger niveau te tillen

Vacatures in de zorg

Vacatures in de zorg

Wij helpen zorgprofessionals als jij om de juiste match te vinden; een voor jou weggelegde baan binnen een passende organisatie. Want als jij blij bent, zijn jouw opdrachtgever en wij dat natuurlijk ook!

Vanuit Binck krijg je een vaste contactpersoon bij wie je terecht kan voor ondersteuning en al je vragen. Je deelt jouw werktijden zelf (flexibel) in en kan zelf bepalen hoeveel uur je werkt.

Bekijk vacatures

Eveline Mutsaerts

Eveline helpt je graag verder.

06 24 14 90 76
eveline@binckwerk.nl

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en de zorg, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer