070 383 35 95

Werken in de zorg bij Binck

Werk doen waarmee je écht iets voor een ander kan betekenen. Werk doen vanuit je hart, om een ander te helpen. Dat is waarom jij in de zorg werkt. En dat snappen wij als geen ander!

Word jij onderdeel van ons zorgteam?

Als je werkt vanuit je hart, wil je dat doen voor een organisatie die zich ook bekommert om jouw. Dan ben je bij Binck aan het goede adres!

Als je onderdeel wordt van ons zorgteam, maak je niet alleen deel uit van een hechte groep zorgprofessionals die hun werk met evenveel plezier doen als jij, je werkt ook voor een betrouwbare en betrokken werkgever die ervoor zorgt dat jij altijd met plezier naar je werk kan gaan. Wij willen dat jij het beste uit iedere werkdag kan halen en daar helpen we je natuurlijk graag bij! Wij geloven namelijk in de kracht van een betrokken en langdurige samenwerking.

Goede match!

We zorgen voor een zo goed mogelijke match tussen jou en je nieuwe opdrachtgever. Niet alleen de werkzaamheden zijn belangrijk, maar ook de klik die je hebt met de organisatie waar je voor gaat werken speelt een grote rol. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij echt op je plek zit!

Investeren in talent

Daarnaast helpen we je met doorgroeien; wij vinden het belangrijk om in jouw talent te investeren en geven je dan ook de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen om jouw (zorg) skills naar een hoger niveau te tillen.

Direct naar vacatures

Vacatures in de zorg

Wij helpen jou als zorgprofessionals om de juiste match te vinden; een voor jou weggelegde baan binnen een passende organisatie. Want als jij blij bent, zijn jouw opdrachtgevers en wij dat natuurlijk ook!

Vanuit Binck krijg je een vast contactpersoon bij wie je terecht kan voor ondersteuning en al je vragen. Je deelt jouw werktijden zelf (flexibel) in en kan zelf bepalen hoeveel uur je werkt.

Vacatures in de zorg

Solliciteren?

Wil jij als zorgtopper onderdeel uitmaken van team Binck? Bekijk dan hieronder onze vacatures en solliciteer snel, dan gaan we op zoek naar de beste match voor jou!

Klik op de vacature die bij jou past!

Ga naar alle vacatures
Lucas Almeida

Lucas helpt je graag verder!

WhatsApp (06 82 43 83 43)
070 383 35 95
lucas@binckwerk.nl

Munish Gonesh

Accountmanager Munish gaat het voor je regelen!

06 82 52 14 55
munish@binckwerk.nl 

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en de zorg, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer