070 383 35 95
Aanpakkers in de zorg
Nu solliciteren

Werken in de zorg

Zoek jij een uitdagende baan, waarbij je écht iets voor anderen kan betekenen? Ben jij iemand die altijd klaar staat voor anderen en graag mensen helpt? Ga aan het werk in de zorg!

Daarom wil je werken in de zorg

Dankbaar werk voor aanpakkers die niet alleen met hun hoofd en handen willen werken, maar ook met hun hart. Ga aan de slag voor organisaties die jouw hulp hard nodig hebben. Deel je werktijden zelf flexibel in en bepaal zelf hoeveel uren je werkt.

Werken voor Binck

Goede persoonlijke begeleiding met focus op groei en ontwikkeling. Altijd op donderdag uitbetaald, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. En een gezellig team met een goede teamspirit en leuke collega’s.

Nu solliciteren

Aan het werk in de zorg (ook zonder ervaring)

We zijn altijd op zoek naar ervaren zorg professionals die direct aan de slag willen. Bekijk ons vacature aanbod en kies een functie die aansluit bij jouw talenten en opleiding(en). Nog geen ervaring in de zorg? Geen probleem! Volg onze gratis training en ga aan de slag als zorgondersteuner.

Lees meer

Ruud aan het werk als verzorgende

Ruud
Verzorgende niveau 3

Vacatures in de zorg

Alle vacatures

Het uitzendbureau van aanpakkers. We helpen onze opdrachtgevers snel aan gedreven personeel. Wat ons bijzonder maakt is onze persoonlijke, informele aanpak. Voor onze aanpakkers regelen we betrouwbare begeleiding, een opleiding als dat nodig is, en vlugge betaling. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op laagdrempelig contact, uitstekende aansturing en de voordelen van onze jarenlange ervaring. We zijn trots op onze aanpakkers: de mensen met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren.

Letizia Di Miceli

Recruiter Letizia helpt je graag verder

06 82 43 83 43
letizia@binckwerk.nl

Tomas Ruijgrok

Accountmanager Tomas gaat het voor je regelen!

06 82 52 14 55
tomas@binckwerk.nl