Zorgondersteuners bij Binck

Zorgondersteuners

De zorgondersteuners nemen taken van verzorgende en verpleegkundige over, zodat zij zich volledig op de zorg voor cliënten kunnen richten. De werkdruk van onze opdrachtgevers wordt met de extra hulp van de zorgondersteuners verminderd, zonder dat de kwaliteit van de zorg hieronder leidt. Al onze zorgondersteuners hebben via Binck de training ‘werk in de zorg’ gevolgd. Hierdoor beschikken zij over de juiste kennis en mogen zij basishandelingen uitvoeren zonder verzorgende of verpleegkundig diploma’s.

Onze zorgondersteuners zijn er vooral om verschillende praktische handelingen van zorgmedewerkers over te nemen, zoals bedden verschonen, waszakken wegbrengen of de vaatwasser uitruimen. Ze kunnen goed hun eigen werk doen en taken oppakken, zonder hier hulp bij nodig te hebben. Daarnaast ondersteunen ze ook bij de zorg voor patiënten door hen bijvoorbeeld te begeleiden naar afspraken of onderzoeken.

Wil jij als zorgondersteuner aan de slag of meer weten over de functie?

Personeel in de zorg

Wij helpen onze opdrachtgevers in de zorg bij het verlagen van de werkdruk, zonder dat de kwaliteit van het werk hieronder leidt. Dit doen we door de druk op het gebied van personeelstekort uit handen te nemen. Zo kunnen zij zich volledig op de zorg van hun cliënten richten en regelen wij dat er voldoende zorgmedewerkers beschikbaar zijn.

We bespreken samen wat er nodig is voor jouw organisatie en maken een passend voorstel op maat. Onze recruiters weten aan de hand van jouw wensen precies hoe ze de beste zorgmedewerker moeten werven, selecteren en matchen. Zo vinden we altijd iemand met de juiste motivatie, werkervaring en papieren die direct aan het werk kan.

Personeel nodig in de zorg of meer weten over onze werkwijze?