fbpx

Beau van Erven Dorens deelt verhaal verkeersregelaar Binck

Wat bijzonder: afgelopen week plaatste Beau een bericht op zijn Instagram over onze verkeersregelaar Herie. Hij was geïnteresseerd wie de mens is achter de verkeersregelaar en besloot een praatje met hem te maken, en het verhaal van Herie te delen. Het bericht sloot hij af met de hashtag #maakeenseenpraatje

Verkeersregelaar Herie met Beau

#maakeenseenpraatje

Een actie die wij enorm toejuichen. Bij Binck vinden we persoonlijk contact zeer belangrijk. Onze teamleiders gaan elke dag langs op locatie en maken hier een praatje met onze collega’s. Niet alleen om te checken of het werk goed wordt uitgevoerd, maar ook omdat we het erg belangrijk vinden om betrokken te zijn, zodat iedereen zich gewaardeerd voelt.

Bedankt Beau dat je de moeite hebt genomen om een praatje te maken met onze Binck. Een voorbeeld dat hopelijk door vele mensen wordt gevolgd! Om zelf het goede voorbeeld te geven hierbij de Binck uitvoering #wijmaakenookeenpraatje

Verkeersregelaar René

René

Dit is René! Een hardwerkende verkeersregelaar met liefde voor mens en dier. René is vrijwilliger bij de dierenopvang in Vlaardingen waar hij al 7 jaar ondersteund als handyman. Dit doet hij met dezelfde passie die wij terugzien in het uitoefenen van zijn vak als verkeerregelaar.  René is 55 jaar en al 36 jaar met zijn Sylvia bij elkaar waarvan 26 jaar getrouwd. Ze hebben 1 kind te weten poes Lordy. In zijn vrije tijd zit hij graag achter zijn computer en gaat hij graag naar festivals. Ondanks dat René een hele rustige man is heeft hij een uitgesproken smaak voor metal muziek. Zijn favoriete vakantiebestemming was een rondreis door Thailand en dat zou hij graag na zijn pensioen nog een keer doen.

Verkeersregelaar Steven

Steven

Maak kennis met Steven of wel MR Steven Olijfveld, zoals hij door veel collega’s wordt genoemd. Hij is iemand die altijd zijn mannetje staat en zeer goed is in zijn werk. Steven komt van Curaçao waar hij is geboren en getogen. Momenteel woont hij samen met zijn vrouw in Amsterdam en heeft in totaal maar liefst 12 kinderen. In zijn vrije tijd zit Steven zeker niet stil. Hij houdt heel erg van sporten en met name van voetbal. Daarnaast is hij zeer muzikaal en maakt hij graag met muziek. Ook heeft Steven een eigen band waar hij de zanger van is.

Verkeersregelaar klaas

Klaas

Dit is Klaas. Een zeer vriendelijke en sociale collega waar wij enorm blij mee zijn. Helaas gaat hij ons team bijna verlaten, omdat hij in 2023 gaat genieten van zijn pensioen. Na zijn pensioen gaat hij tijd doorbrengen met zijn gezin, vakantiebestemmingen uitzoeken en waarschijnlijk veel schrijven. Iets wat hij nu ook al elke dag doet. Klaas is naast coördinator verkeersregelaar namelijk ook schrijver. Zijn eerste boek, “Poste Restante Daglan”, is gepubliceerd en een tweede boek “Laatste Vlucht”, in wording. In de tussentijd maakte hij een bundel van zijn “Dwarrels” en is hij begonnen aan een serie kinderboekjes die bijdraagt aan de groei van kinderen. Ook is Klaas zeer actief op LinkedIn en daarom zeker de moeite waard om een connectie mee te maken, blijf je ook gelijk op de hoogte van zijn werk.

Terug naar magazine