Ali
Over Binck

Ali
Schoonmaker

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en de zorg, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Onze Missie

Iedereen verdient waardevol werk. Dit is waar we het voor doen, elke dag opnieuw. We willen dat iedereen werk vindt dat bij hem of haar past. Werk dat ertoe doet, dat van waarde is voor jezelf en de wereld. Dat er misschien wel voor zorgt dat je een nieuwe, positieve kant van jezelf ontdekt!

Iedereen verdient waardevol werk
Met plezier naar je werk gaan

Blij

Met plezier naar je werk gaan. Met dat idee is Binck gestart, en nog altijd motiveren we elkaar, opdrachtgevers en uitzendkrachten om mooie dingen te doen. Want wij zorgen dat elke werkdag top wordt!

Binck is betrokken

Betrokken

We zijn persoonlijk betrokken zodat iedereen zich gewaardeerd voelt. We kennen onze uitzendkrachten en opdrachtgevers, zijn een hecht team en hebben veel voor elkaar over. Wat er ook gebeurt, op werk of daarbuiten, je staat er nooit alleen voor.

Binck is betrouwbaar

Betrouwbaar

Er is geen bedrijf zo rock solid als Binck. We komen afspraken na en gaan uitdagingen niet uit de weg: als wij onze schouders er onder zetten kan je er voor de volle 100% op rekenen dat het goed komt. Gewoon, betrouwbaar

Samenwerken met Binck

We werken voor toonaangevende opdrachtgevers in verkeer, bouw en de zorg. We nemen hen alle uitdagingen op het gebied van personeel volledig uit handen. We werken graag regelmatig samen, zodat we ze steeds beter leren kennen en beter kunnen ontzorgen. Wie met ons samenwerkt kan rekenen op resultaat van topkwaliteit, heldere communicatie, en alle voordelen van onze jarenlange ervaring. Lees meer

Wij hebben onze zaakjes op orde

Binck is VCU, NEN-4400-1 en ISO 9001:2015 gecertificeerd. We zijn lid van brancheorganisatie NBBU en een Erkend Leerbedrijf

Bekijk hier ons privaybeleid en antidiscriminatiebeleid

Binck fd gazellen 2021

FD Gazelle 2021

Binck is FD gazelle 2021 en behoort hiermee tot één van de snelgroeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards worden uitgereikt door het Financieele dagblad. Criteria om de prijs in ontvangst te mogen nemen zijn een omzetgroei in de afgelopen 3 jaar van minimaal 20% en financieel gezond zijn. Ook worden de winstmarge en groei in medewerkers meegenomen.