070 383 35 95
Ali
Binck, het uitzendbureau van aanpakkers

Ali
Schoonmaker

Welkom bij Binck, het uitzendbureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Voor onze opdrachtgevers regelen we gedreven personeel, van vroege vogels tot aan-de-weg-timmeraars.

Wij zijn Binck

Een jong, gedreven uitzendbureau voor (en door) aanpakkers. We geloven in samen de schouders eronder, handen-uit-de-mouwen, en doorpakken. Met een tikkie lef. Bij Binck draait het om mensen. Dus maken we graag tijd voor persoonlijk contact, is er ruimte voor je ontwikkeling en kijken we samen wat je nog meer kan. Ook als je nog niet de juiste papieren hebt. We hebben een groot sociaal hart, en oog voor vakmanschap.

Het Binck team

Waar wij voor gaan

Wij gaan voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers door hun uitdaging op het gebied van personeel volledig uit handen te nemen. ​We bieden onze aanpakkers – of ze nou op kantoor zitten of op de bouwplaats werken – een positieve, uitdagende werkomgeving. Met ruimte om te ondernemen, waardering voor geleverde prestaties, en een gedeelde verantwoordelijkheid. Samen zijn we één team waar we keihard ons best voor doen!

Samenwerken met Binck

We zijn een betrouwbare partner in business. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op laagdrempelig contact, uitstekende aansturing en de voordelen van onze jarenlange ervaring. We werken graag vaker samen, want door elkaar te leren kennen kunnen we elkaar steeds beter helpen. We leveren kwaliteit, zijn flexibel en communiceren gewoon, helder. Niks moeilijks aan.

Wij hebben onze zaakjes op orde

Binck is VCU, NEN-4400-1 en ISO 9001 gecertificeerd. We zijn lid van brancheorganisatie NBBU en een Erkend Leerbedrijf

Bekijk hier ons privaybeleid en antidiscriminatiebeleid