fbpx
Over Binck
Algemeen directeur van Binck Mario
Algemeen directeur van Binck Mario

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Onze Missie

Iedereen verdient waardevol werk. Dit is waar we het voor doen, elke dag opnieuw. We willen dat iedereen werk vindt dat bij hem of haar past. Werk dat ertoe doet, dat van waarde is voor jezelf en de wereld. Dat er misschien wel voor zorgt dat je een nieuwe, positieve kant van jezelf ontdekt!

De 3 B’s van Binck

Onze kernwaarden blij, betrokken en betrouwbaar zijn heel belangrijk binnen Binck. Dit is waar we als bedrijf voor staan, verwachten van onze medewerkers en hoe we dingen aanpakken. Je vindt dit terug in alles wat we doen.

Met plezier naar je werk gaan

Blij

Met plezier naar je werk gaan. Met dat idee is Binck gestart, en nog altijd motiveren we elkaar, opdrachtgevers en collega’s om mooie dingen te doen. Want wij zorgen dat elke werkdag top wordt!

Binck is betrokken

Betrokken

We zijn persoonlijk betrokken zodat iedereen zich gewaardeerd voelt. We kennen onze uitzendkrachten en opdrachtgevers, zijn een hecht team en hebben veel voor elkaar over. Wat er ook gebeurt, op werk of daarbuiten, je staat er nooit alleen voor.

Binck is betrouwbaar

Betrouwbaar

Er is geen bedrijf zo rock solid als Binck. We komen afspraken na en gaan uitdagingen niet uit de weg: als wij onze schouders er onder zetten kan je er voor de volle 100% op rekenen dat het goed komt. Gewoon, betrouwbaar

Mario van de Vorstenbosch algemeen directeur van Binck

Hoe Binck in 2013 begon

Het verhaal van Binck begint bij Mario. Een gewone jongen uit het Haagse Laakkwartier met een drive. Een jongen die eruit wilde uithalen wat erin zat, ook al lagen de kansen niet voor het oprapen.

Lees meer

Samenwerken met Binck

We werken voor toonaangevende opdrachtgevers in bouw en verkeer. We nemen hen alle uitdagingen op het gebied van personeel volledig uit handen. We werken graag regelmatig samen, zodat we ze steeds beter leren kennen en beter kunnen ontzorgen. Wie met ons samenwerkt kan rekenen op resultaat van topkwaliteit, heldere communicatie, en alle voordelen van onze jarenlange ervaring. Lees meer

Wij hebben onze zaakjes op orde

Binck is VCU, NEN-4400-1 en ISO 9001:2015 gecertificeerd. We zijn lid van brancheorganisatie NBBU en een Erkend Leerbedrijf

Bekijk hier ons privaybeleid en antidiscriminatiebeleid