fbpx

Mobiliteit voor events

Een succesvol evenement? Wie wil dat nou niet? Alles moet tot in detail soepel verlopen en zo ook de mobiliteit rondom het evenement. Binck heeft met ruim 10 jaar ervaring op gebied van mobiliteit de juiste mensen in huis om dat te verzorgen.

Binck Events

Binck events

Bij Binck begrijpen we dat mobiliteit op evenementen van cruciaal belang is. Het is het eerste en het laatste wat een bezoeker van je evenement ziet en ervaart. Het moet daarom vlekkeloos verlopen. Als evenementenorganisator zoek je de expert die je vertrouwt maar ook een partij die adviseert en verbetert waar het kan. We vinden het daarom belangrijk dat we als partner optreden en we samenwerken waar nodig maar vooral ontzorgen waar kan.

Verantwoordelijk personeel

52.000x

Diensten gedraaid

Tijdbesparing

450.000x

Uren op projecten

Betrouwbaar

2000+

Projecten afgerond

300+

Verkeersregelaars

Kwaliteit in uitvoering

Doordat we al jaren met een vaste kern van mensen dit werk doen kun je rekenen op kwaliteit in uitvoering, helderheid in communicatie en een fijne samenwerking in het algemeen.
Naast onze projectmanagers en verkeersregelaars op locatie hebben we een professionele afdeling voor de werkvoorbereiding, een materieelafdeling en hebben we samenwerkingen met enkel de beste partijen uit de markt voor bijvoorbeeld tijdelijke verkeersmaatregelen of innovatie tijdens het werk.

Onze aanpak

Omdat elke opdrachtgever anders is starten we elk traject altijd met de oriëntatiefase. Hierin stellen we vast wat de exacte behoefte is van de opdrachtgever. Onze voorkeur gaat ernaar uit om de complete mobiliteit voor onze rekening te nemen; van het maken van plannen tot het parkeerbeheer, tijdelijke bebording en de inzet van software en verkeersregelaars om de mobiliteit soepel te laten verlopen.

Lees meer

Pascalle Rouwhorst

We helpen je graag verder!

070 383 35 95
aanvraag@binckwerk.nl