fbpx
Bouwpersoneel gezocht
Uitzendbureau bouw: Op ons kun je áltijd bouwen!

Albertico
Bouwopruimer

Uitzendbureau bouw

Binck mag met recht een echt uitzendbureau bouw genoemd worden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vakmensen in de bouw aan de juiste opdrachtgevers. Onze oorsprong ligt in de bouw dus we weten precies welke mensen bij welke opdrachten op hun plek zijn. Als uitzendbureau bouw is onze kracht de persoonlijke aanpak en betrouwbare aansturing. Ons personeel is gemotiveerd, representatief en heeft de juiste papieren op zak. Daar zorgen we voor met onze interne opleidingen. Daarom is Binck het juiste uitzendbureau voor werkzoekenden en opdrachtgevers! De verbinding leggen tussen uitdagende opdrachten en ambitieuze vakmensen, daar staan wij voor.

Uitzendbureau bouw

De voordelen van Binck als uitzendbureau bouw

Ons uitzendbureau is een jonge, gedreven organisatie. We zijn altijd online, werken met moderne, gebruiksvriendelijke tools en hebben onze zaakjes op orde. Je kan ons eenvoudig bereiken, want we houden van informeel, laagdrempelig contact.
Als uitzendbureau bouw vormen we de verbinding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Deze processen hebben wij volledig geautomatiseerd. We maken gebruik van professionele planningssoftware. Transparantie vinden we daarin ook belangrijk, alles moet inzichtelijk blijven voor iedereen. Onze kracht ligt in de professionele aansturing en opleiding. Iemand wordt pas op een klus gezet als hij of zij de juiste papieren heeft.

Onze werkwijze 

Uitzendbureau bouw voor opdrachtgevers

Fantastische projecten in bouw, voor de beste opdrachtgevers, daar doen we het voor. Als uitzendbureau bouw zijn wij dus altijd op zoek naar geschikte opdrachten in de bouw. Wij leveren betrouwbare vakmensen aan ieder project. We hebben voorbereid personeel klaar staan voor verschillende soorten opdrachten. Door onze unieke aanpak leveren wij snel gekwalificeerde vakmensen. Meer weten over wat we als uitzendbureau bouw kunnen betekenen voor jou als opdrachtgever? Kom langs, bel of stuur een mailtje. We bespreken dan graag hoe wij je van dienst kunnen zijn.

Ik zoek bouwpersoneel

Bouw personeel gezocht

Werken voor toonaangevende opdrachtgevers

Binck uitzendbureau bouw werkt samen met een aantal toonaangevende opdrachtgevers in de bouw. Met deze opdrachtgevers werken wij nauw samen om bij elk project passend personeel te zoeken. Binck blinkt uit in het snel leveren van gekwalificeerde werknemers, en inmiddels weten steeds meer opdrachtgevers dit ook. Wij zorgen dat het werk verder kan gaan en dat opdrachtgevers geen tijd verliezen. Voor jou als werknemer is dit een groot voordeel: je hebt binnen no-time een leuke baan, met goede voorwaarden en een gezellig team.

Uitzendbureau bouw voor vakmensen

Voor de klussen die wij als uitzendbureau bouw hebben zijn we op zoek naar de juiste vakmensen. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen zijn voor specifieke klussen in de bouw. Bij Binck zorgen wij dat je op de juiste opdracht wordt gezet. De opdracht moet passen bij jouw interesses, talenten en achtergrond. Mocht je niet over de juiste papieren bezitten dan hebben we je óók nodig: we regelen dan een opleiding voor je, zodat je toch aan de slag kan. Als uitzendbureau bouw zijn we de schakel tussen jou en de opdrachtgever. We regelen de administratie perfect en zorgen dat die altijd inzichtelijk is voor beide partijen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Ik zoek werk

Erik helpt je graag verder!

0620741848
erik@binckwerk.nl

Jake Mastenbroek

Jake helpt je graag verder!

06 45 45 72 33
070 383 35 95
jake@binckwerk.nl