Bouwopruimer German
Ik zoek personeel

German
Bouwopruimer

Geen gedoe tijdens het zoeken naar personeel - of een baan - in de bouw, verkeer en zorg. Wél resultaat. Door onze vaste pool aan gedreven medewerkers en ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde zelfstandigen kunnen we voor iedere klus - spoed of voor de lange termijn - de juiste mensen vinden. Zo kan het werk áltijd doorgaan.

Op zoek naar personeel

Onze mensen zijn alles. Wij leveren hardwerkend en betrouwbaar personeel. Echte aanpakkers voor de bouw, verkeer of zorg waar we trots op zijn. Wij behandelen en begeleiden onze mensen goed. Door ons brede dienstenpakket kun je bij Binck terecht voor al jouw uitvoerend personeel.

 

Wij zijn jouw full-service bureau. Wij nemen je alle zorg uit handen. Geen gedoe, wel resultaat. Wanneer je met een personeelstekort kampt, maakt dát het verschil.

Personeel gezocht voor bouw, verkeer of zorg?

Heb je een personeelstekort? Of ooit zelf personeel gezocht? Dan weet je; het is gedoe en een hele uitdaging. Omdat je het liefst gister al extra mankracht had, moet je vandaag snel kunnen schakelen. En dat terwijl je moet blijven knallen en het werk gewoon doorgaat. Dan is het al helemaal lastig om betrouwbaar en goed personeel te zoeken, laat staan te vinden. Kan dat anders? Jazeker, met de aanpakkers van Binck!

Waarom kiezen voor Binck?

1

Laagdrempelig contact
We zijn een gedreven team dat altijd voor je klaarstaat, zonder ingewikkelde bedrijfsstructuur. Als je ons belt krijg je meteen iemand met wie je kan overleggen.

2

Online gemak
Al onze processen zijn geautomatiseerd en we maken gebruik van professionele planningssoftware. Als opdrachtgever kan je online meekijken in de planning, de urenverantwoording checken en overzichtjes bekijken. Ook kunnen onze urenbriefjes digitaal worden ondertekend

3

Binck Academy
We verzorgen zelf de opleiding van ons personeel aan onze eigen Binck Academy. Dat betekent dat we zeker weten dat iedereen op een klus de juiste papieren heeft en dat we perfect kunnen aansturen en begeleiden.

4

Betrouwbaar personeel
We hebben intensief contact met onze werknemers, instrueren ze vakkundig bij de opstart van een project en zien ze regelmatig tijdens een training of toolboxmeeting. We zorgen dat je steeds zoveel mogelijk met jouw eigen vaste team werkt.

5

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
We vinden dat een duurzame manier van werken hoort bij de ambitie om een goede werkgever te zijn; goed zijn voor je mensen, maar ook je aandeel nemen in de gezamenlijke verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor ons milieu en de maatschappij. Zo maken we in de stad bijvoorbeeld gebruik van onze fietsen en elektrische scooters. En begeleiden we SROI-trajecten op een voordelige én verantwoorde manier.

6

We hebben onze zaakjes op orde
Binck is VCU, NEN-4400-1 en ISO 9001 gecertificeerd. We zijn lid van brancheorganisatie NBBU en een Erkend Leerbedrijf

7

Klaar om snel te schakelen
Door onze unieke aanpak krijg jij snel gekwalificeerde werknemers. We zijn 24/7 bereikbaar en werken per opdrachtgever met vaste projectbegeleiders, contactpersonen en planners, zodat er altijd snel kan worden geschakeld.

Zij gingen je voor:

Wij leveren de beste

Op zoek naar personeel voor bouw, verkeer of zorg?

Met de aanpakkers van Binck kun je gauw weer knallen met je project.

 

Aanpakken die handel? Laat je gegevens achter en één van onze accountmanagers bellen je uiterlijk binnen twee werkdagen terug.

Dennis Kuiper

Hij helpt je graag zo snel mogelijk verder.

06 12 34 95 99
dennis@binckwerk.nl

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en de zorg, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer