Veiligheidsmedewerkers Tram bij Binck

Veiligheidsmedewerkers Tram

Als er werkzaamheden rondom het metro/tramspoor plaatsvinden is het verplicht om een veiligheidsmedewerker in te zetten die de veiligheid van de werkplek waarborgt. Onze veiligheidsmedewerkers weten precies hoe onveilige situaties kunnen worden voorkomen en het verkeer op een efficiënte manier in goede banen moeten worden geleid. Naast een hoog verantwoordelijkheidsgevoel beschikken zij ook over een gezonde dosis lef en zijn ze de baas op de weg.

Opleiding

Ervaren verkeersregelaars kunnen gratis via Binck een 2-daagse opleiding volgen om een HTM/RET veiligheidspas en certificaat te halen. Tijdens de opleiding leer je alle kneepjes van het vak; zoals hoe je moet handelen tijdens calamiteiten en het gebruik van seinen. Het examen wordt officieel afgenomen door Algemene Exameninstelling Holland (AEH).

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze veiligheidsmedewerkers nemen hun vak en verantwoordelijkheid serieus. We letten specifiek op communicatie, houding en sociale omgang. Zo leveren we toppersoneel waar je trots op kan zijn, en zetten we de kwaliteit van jouw project voorop. Wij zorgen dat je geen zorgen hebt over het verkeer, zodat jij je volledig op de bouw of het evenement kan richten.

Binck onderscheidt zich door de beste service te verlenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar – dus ook ’s-avonds en in het weekend – om onze klanten te helpen bij vragen of spoedopdrachten te verzorgen. Onze pool met verkeersregelaars wordt aangestuurd door een teamleider die de opstart doet bij nieuwe klanten, langsgaat op locatie en dient als aanpreekpunt bij calamiteiten zodat alles netjes verloopt. We regelen alle benodigde materialen zoals, signaalkleding, portofoons, lampen etc.

We kijken samen met onze medewerkers wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk dat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?