fbpx

Vind een veiligheidsmedewerker Tram / Metro voor jouw werkzaamheden

Ben jij op zoek naar een goede veiligheidsmedewerker rondom de werkzaamheden aan het metro- of tramspoor? Gaan we voor je regelen!

Wat kan een veiligheidsmedewerker Tram / Metro van Binck?

Als er werkzaamheden rondom het metro- of tramspoor plaatsvinden is het verplicht om een veiligheidsmedewerker in te zetten die de veiligheid van de werkplek waarborgt. Onze veiligheidsmedewerkers weten precies hoe onveilige situaties kunnen worden voorkomen en het verkeer op een efficiënte manier in goede banen moeten worden geleid. Naast een hoog verantwoordelijkheidsgevoel beschikken zij ook over een gezonde dosis lef en zijn ze de baas op de weg.

 

De veiligheidsmedewerkers van Binck

Verantwoordelijk personeel

Verantwoordelijk

Nemen hun vak en verantwoordelijkheid serieus.

 

Gecertificeerde werknemers

Gecertificeerd

Zijn in het bezit van een HTM/RET veiligheidspas en verkeersregelaars aanstellingspas.

Samenwerken is van belang bij Binck

Communicatie

Letten specifiek op communicatie, houding en sociale omgang.

Als verkeersregelaar of in de bouw aan de slag

Zorgen ontnemen

Zorgen dat je geen zorgen hebt over het verkeer zodat jij je gang kan gaan.

Voordelen van samenwerken met Binck

1

24/7 bereikbaar. Ook in de avonden, nachten en het weekend

2

Altijd een reserveteam beschikbaar om spoedaanvragen of ziekmeldingen in te vullen

3

Snel schakelen en persoonlijk contact door korte lijnen met één contactpersoon

4

Moderne plansoftware, die altijd en overal online kan worden ingezien

5

Professionele begeleiding van onze verkeersregelaars door vaste teamleiders

Wat kunnen wij voor jouw project betekenen?

Onze veiligheidsmedewerkers nemen hun vak en verantwoordelijkheid serieus. We letten specifiek op communicatie, houding en sociale omgang. Zo leveren we toppersoneel waar je trots op kan zijn, en zetten we de kwaliteit van jouw opdracht voorop. Wij zorgen dat je geen zorgen hebt over het verkeer, zodat jij je volledig kan focussen op de werkzaamheden.

Binck onderscheidt zich door de beste service te verlenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar – dus ook ’s-avonds en in het weekend – om onze klanten te helpen bij vragen of spoedopdrachten te verzorgen. Onze pool met verkeersregelaars wordt aangestuurd door teamleiders die de opstart doen bij nieuwe klanten, langsgaan op locatie en dienen als vast aanspreekpunt zodat alles voorspoedig verloopt. We regelen alle benodigde materialen zelf zoals, signaalkleding, portofoons, lampen etc.

Meer weten over onze werkwijze?

Pascalle Rouwhorst

Neem contact op!

0703833595
aanvraag@binckwerk.nl

Verkeersregelaar gezocht Rotterdam

Werken als veiligheidsmedewerker?

Ben jij een gedreven aanpakker die zijn vak en verantwoordelijkheid serieus neemt? Dan kun je bij ons werken! Je gaat dan aan de slag als veiligheidsmedewerker of verkeersregelaar. Zo kun je bijvoorbeeld werken bij wegwerkzaamheden, evenementen of bij drukke kruispunten in de stad.

Vacature

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer