fbpx

ZZP in de bouw en Binck

Gebruik ons netwerk om de mooiste klussen in de bouw te vinden voor jouw onderneming. Wij zoeken talentvolle ZZP'ers met lef!

Ben jij een ZZP’er die klussen doet in bouw? Wij helpen je graag aan nieuwe opdrachten voor toonaangevende opdrachtgevers. Die precies aansluiten bij jouw vakmanschap. Zo kan jij zorgeloos werken, met de vrijheid van het ondernemerschap en de support van Binck.

ZZP opdrachten in de bouw

Er is veel werk; de kans is groot dat je binnen no-time aan de slag kunt. We vinden het belangrijk dat een klus ook echt bij je past; samen kijken we naar je talenten en ambities, wat je graag doet en welke soort opdracht daar bij past. Zo vinden we een bouw project waar je écht kunt uitblinken.

Wij hebben ZZP werk voor de functies:

Bekijk alle vacatures

Zo werkt het

1. Kennismaken

Stuur een mailtje, bel met Jeromy, of kom langs bij onze vestiging (we zitten in Den Haag en Amsterdam). We willen een paar dingen weten zodat we een goede klus voor je kunnen vinden.

2. Klus regelen

Binck heeft een groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers, in de hele randstad. Zo werken we voor o.a. BAM, Dura Vermeer, en Van Wijnen. Maar ook voor gemeentes en op grote festivals. Je kan er op bouwen dat we je terugkomen met een droomklus voor je bedrijf.

3. Uitvoeren (en factureren)

We zorgen voor professionele begeleiding en support. Jij voert de klus uit zoals je altijd doet, stuurt een factuur naar Binck -en wij betalen ‘m. Op tijd. Simpel, toch?

4. Repeat

Goed gevoel over de samenwerking? Dan regelen we gewoon een volgende klus. Het is fijn om langer samen te werken als je weet wat je aan elkaar hebt.

Jake Mastenbroek

Jake helpt je graag verder!

06 45 45 72 33
070 383 35 95
jake@binckwerk.nl