Werken als verkeersregelaar!

Veel buiten zijn, zelf je werkuren bepalen en werken met gezellige collega's! Ben je een verkeersregelaar of wil je verkeersregelaar worden? Bij Binck kan je met of zonder ervaring aan de slag!

Aan het werk als verkeersregelaar

Als verkeersregelaar zorg je dat het verkeer veilig in goede banen wordt geleid op bouw- en infraprojecten. Je bent een echte gastheer of -vrouw van een bouwterrein en kunt de rust bewaren op de drukste kruispunten. Je kent de verkeersregels en staat stevig in je (werk)schoenen, want de baas op de weg dat ben jij!

Opleiding tot verkeersregelaar

Verkeersregelaar worden

Doe de gratis 3-daagse opleiding en ga daarna direct aan de slag als verkeersregelaar bij Binck!


Opleiding tot Verkeersregelaar
Werken als verkeersregelaar

Gecertificeerde verkeersegelaar

Naar ervaren verkeersregelaars met aanstellingspas zijn wij áltijd op zoek. Meld je aan, kom bij ons gezellige team en ga direct aan de slag!


Gecertificeerde Verkeersregelaar

Waarom werken als verkeersregelaar bij Binck?

1

Veel werk op grote infra- en bouwprojecten en evenementen bij jou in de buurt

2

Elke donderdag uitbetaald en reiskostenvergoeding voor het OV en eigen auto

3

Een vaste teamleider bij wie je altijd terecht kunt en die jou persoonlijk begeleidt

4

Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld coördinator, met een auto en telefoon van de zaak

5

Haal certificaten zoals VTM, Tramveiligheid en VCA via onze eigen Binck Academy

Interesse of vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

 

Geen opleiding? Geen probleem!

Enthousiaste werkzoekende die nog geen verkeersregelaars certificaat hebben kunnen via Binck een gratis 3-daagse opleiding volgen en daarna direct aan het werk!

Lees meer

Verkeersregelaar Raymond

Raymond
Verkeersregelaar

Werken als ZZP verkeersregelaar

Werk voor ZZP verkeersregelaars

We werken graag samen met ervaren ZZP verkeersregelaars. Er is veel werk, dus je kan direct aan de slag. Wij zorgen voor voldoende werk en regelen een snelle betaling van jouw factuur!

Lees meer

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer

Sharisty Doerga

Sharisty helpt je graag verder!

WhatsApp (06 57 35 16 97)
070 383 35 95
sharisty@binckwerk.nl

Amy Linkers

Neem contact op met accountmanager Amy!

06 44 91 89 13
amy@binckwerk.nl

Verkeersregelaars

Binck levert verkeersregelaars voor evenementen, wegwerkzaamheden of bouwplaatsen. We zijn trots op onze mensen, want ze gaan door weer en wind, kunnen overzicht bewaren en kunnen goed omgaan met bestuurders. Dankzij jouw werk kunnen andere mensen doorgaan. Dat maakt dit vak niet alleen ontzettend belangrijk, maar ook leuk. Natuurlijk kennen we allemaal de bekende man in de gele jas van vroeger. Tegenwoordig is deze baan veel meer dan dat, want er wordt meer van je gevraagd. De toename van drukte op de weg en groei van evenementen zorgen ervoor dat verkeersregelaars met meerdere collega’s tegelijkertijd moeten werken. Communicatie skills zijn zeer belangrijk.

Verkeersregelaar worden

Het verkeer regelen kan niet zomaar iedereen doen, maar de opleiding is voor iedereen beschikbaar. We vragen daarom geen extra diploma’s, maar als je die al hebt heb je daar zelf alleen maar profijt van. Als je meer wil weten over werken zonder diploma, dan vertellen we je daar ook graag alles over. Bij Binck bieden we een in house opleiding aan om verkeersregelaar te worden. Je kan dus al direct reageren op een vacature opleiding tot verkeersregelaar. Wij regelen dan de opleiding voor je, waar je ook niet voor hoeft te betalen. Een beroepsverkeersregelaar kan in een meerdaagse opleiding de juiste papieren behalen. De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Onder begeleiding laat je op een kruispunt zien dat je over de juiste kwaliteiten beschikt. Geen zorgen! Een uitstekende voorbereiding is erg belangrijk. Het komt haast niet voor dat iemand niet slaagt.

Hoe ziet het werk eruit?

Als verkeersregelaar van Binck verwachten we niet alleen dat je de regels kent en kunt toepassen. Natuurlijk is dit een belangrijk onderdeel, want weet jij bijvoorbeeld alles over de belangrijke stoptekens? Je krijgt de verantwoordelijkheid over het verkeer en dat kan soms best lastig zijn. Automobilisten gaan graag hun eigen gang, maar moeten naar jou luisteren. Daarmee geven we je een bepaalde verantwoordelijkheid waar we je tijdens de opleiding goed op trainen. Naast het kennen van de regels is communicatie ook zeer belangrijk. Tijdens een werkdag sta je continu in contact met je collega’s, want het regelen van veel verkeer kan je natuurlijk niet alleen. Samenwerken maakt het werk ook leuk, want jouw collega’s verwachten iets van jou en jij iets van hen. Een dag als verkeersregelaar zal nooit hetzelfde zijn.

Wat je nog meer moet weten over verkeersregelaars

Een belangrijke vergissing is die tussen verkeersregelaars en verkeersbrigadiers. Verkeersbrigadiers zijn niet opgeleid, je ziet ze meestal bij oversteekplaatsen. Een klaarover is een andere benaming. Een bekend verschil is die van het hesje, een verkeersbrigadier toont zich in het oranje en een verkeersregelaar heeft altijd een geel met oranje uitrusting aan. Bij Binck kan je natuurlijk alleen een echte beroepsverkeersregelaar worden en hier moet je dan ook minimaal 18 jaar voor zijn. Wat ook belangrijk is om te weten is dat je als verkeersregelaar niet dezelfde bevoegdheden hebt als een politieagent. Dat neemt niet weg dat het verkeer wel verplicht is om naar jouw aanwijzingen te luisteren. Jouw aanwijzingen gaan in deze verkeerssituaties altijd boven verkeersborden of verkeersregels. Dat is goed om altijd rekening mee te houden en eventueel om weggebruikers daarvan bewust te maken.

Wil jij als verkeersregelaar bij Binck aan de slag? Onze collega’s op kantoor in Den Haag en Amsterdam kunnen je binnen no-time aan het werk zetten. Dat betekent natuurlijk dat we niet alleen op zoek zijn naar verkeersregelaars, maar we zoeken ook altijd mensen in de bouw. Voor een uitdagende baan ben je bij Binck altijd op de juiste plek!