070 383 35 95

Werken als verkeersregelaar!

Nu solliciteren

Veel buiten zijn, de veiligheid bewaken en elke klus de goede kant op sturen! Ben je een verkeersregelaar en wil je direct aan het werk op grote infra- en bouwprojecten? Ga dan aan de slag als verkeersregelaar bij Binck! Waar je ook werkt, je krijgt goede begeleiding van het team en we regelen alles wat je nodig hebt: van kleding en materialen tot vervoer naar de klus.

Daarom wil je werken voor Binck

Persoonlijke begeleiding van onze teamleiders, altijd op donderdag uitbetaald en doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar coördinator, met een auto en telefoon van de zaak.

Leuke klussen en collega’s!

Fantastisch werk bij de grootste infra- en bouwprojecten. En dat in een gezellig bedrijf met leuke collega’s.

Nu solliciteren!

Geen opleiding? Geen probleem!

Enthousiaste werkzoekende die nog geen verkeersregelaars certificaat hebben kunnen via Binck een gratis 4-daagse opleiding volgen en daarna direct aan het werk!

Lees meer

Maja

Maja
Verkeersregelaar

Het uitzendbureau van aanpakkers. We helpen onze opdrachtgevers snel aan gedreven personeel. Wat ons bijzonder maakt is onze persoonlijke, informele aanpak. Voor onze aanpakkers regelen we betrouwbare begeleiding, een opleiding als dat nodig is, en vlugge betaling. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op laagdrempelig contact, uitstekende aansturing en de voordelen van onze jarenlange ervaring. We zijn trots op onze aanpakkers: de mensen met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren.

Lees meer

Mitchell Smith

Neem dan contact op met Mitchell

WhatsApp
070 383 35 95
mitchell@binckwerk.nl

Dennis Kuiper

Neem dan contact op met onze accountmanager Dennis.

070 383 35 95
dennis@binckwerk.nl

Verkeersregelaars

Binck levert verkeersregelaars voor evenementen, wegwerkzaamheden of bouwplaatsen. We zijn trots op onze mensen, want ze gaan door weer en wind, kunnen overzicht bewaren en kunnen goed omgaan met bestuurders. Dankzij jouw werk kunnen andere mensen doorgaan. Dat maakt dit vak niet alleen ontzettend belangrijk, maar ook leuk. Natuurlijk kennen we allemaal de bekende man in de gele jas van vroeger. Tegenwoordig is deze baan veel meer dan dat, want er wordt meer van je gevraagd. De toename van drukte op de weg en groei van evenementen zorgen ervoor dat verkeersregelaars met meerdere collega’s tegelijkertijd moeten werken. Communicatie skills zijn zeer belangrijk.

Verkeersregelaar worden

Het verkeer regelen kan niet zomaar iedereen doen, maar de opleiding is voor iedereen beschikbaar. We vragen daarom geen extra diploma’s, maar als je die al hebt heb je daar zelf alleen maar profijt van. Als je meer wil weten over werken zonder diploma, dan vertellen we je daar ook graag alles over. Bij Binck bieden we een in house opleiding aan om verkeersregelaar te worden. Je kan dus al direct reageren op een vacature opleiding tot verkeersregelaar. Wij regelen dan de opleiding voor je, waar je ook niet voor hoeft te betalen. Een beroepsverkeersregelaar kan in een meerdaagse opleiding de juiste papieren behalen. De opleiding bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Onder begeleiding laat je op een kruispunt zien dat je over de juiste kwaliteiten beschikt. Geen zorgen! Een uitstekende voorbereiding is erg belangrijk. Het komt haast niet voor dat iemand niet slaagt.

Hoe ziet het werk eruit?

Als verkeersregelaar van Binck verwachten we niet alleen dat je de regels kent en kunt toepassen. Natuurlijk is dit een belangrijk onderdeel, want weet jij bijvoorbeeld alles over de belangrijke stoptekens? Je krijgt de verantwoordelijkheid over het verkeer en dat kan soms best lastig zijn. Automobilisten gaan graag hun eigen gang, maar moeten naar jou luisteren. Daarmee geven we je een bepaalde verantwoordelijkheid waar we je tijdens de opleiding goed op trainen. Naast het kennen van de regels is communicatie ook zeer belangrijk. Tijdens een werkdag sta je continu in contact met je collega’s, want het regelen van veel verkeer kan je natuurlijk niet alleen. Samenwerken maakt het werk ook leuk, want jouw collega’s verwachten iets van jou en jij iets van hen. Een dag als verkeersregelaar zal nooit hetzelfde zijn.

Wat je nog meer moet weten over verkeersregelaars

Een belangrijke vergissing is die tussen verkeersregelaars en verkeersbrigadiers. Verkeersbrigadiers zijn niet opgeleid, je ziet ze meestal bij oversteekplaatsen. Een klaarover is een andere benaming. Een bekend verschil is die van het hesje, een verkeersbrigadier toont zich in het oranje en een verkeersregelaar heeft altijd een geel met oranje uitrusting aan. Bij Binck kan je natuurlijk alleen een echte beroepsverkeersregelaar worden en hier moet je dan ook minimaal 18 jaar voor zijn. Wat ook belangrijk is om te weten is dat je als verkeersregelaar niet dezelfde bevoegdheden hebt als een politieagent. Dat neemt niet weg dat het verkeer wel verplicht is om naar jouw aanwijzingen te luisteren. Jouw aanwijzingen gaan in deze verkeerssituaties altijd boven verkeersborden of verkeersregels. Dat is goed om altijd rekening mee te houden en eventueel om weggebruikers daarvan bewust te maken.

Wil jij als verkeersregelaar bij Binck aan de slag? Ons uitzendbureau in Amsterdam en ons uitzendbureau in Den Haag willen je graag verder helpen. Onze mensen op kantoor kunnen je binnen no-time aan het werk zetten. Dat betekent natuurlijk dat we niet alleen op zoek zijn naar verkeersregelaars, maar we zoeken ook altijd mensen in de bouw of zorg. Voor een uitdagende baan ben je bij Binck altijd op de juiste plek!