fbpx

Werken als verkeersregelaar!

Veel buiten zijn, zelf je werkuren bepalen en werken met gezellige collega's! Ben je een verkeersregelaar of wil je verkeersregelaar worden? Bij Binck kan je met of zonder ervaring aan de slag!

Aan het werk als verkeersregelaar

Als verkeersregelaar zorg je dat het verkeer veilig in goede banen wordt geleid op bouw- en infraprojecten. Je bent een echte gastheer of -vrouw van een bouwterrein en kunt de rust bewaren op de drukste kruispunten. Je kent de verkeersregels en staat stevig in je (werk)schoenen, want de baas op de weg dat ben jij!

Opleiding tot verkeersregelaar

Verkeersregelaar worden

Doe de gratis 3-daagse opleiding en ga daarna direct aan de slag als verkeersregelaar bij Binck!


Opleiding tot Verkeersregelaar
Werken als verkeersregelaar

Gecertificeerde verkeersegelaar

Naar ervaren verkeersregelaars met aanstellingspas zijn wij áltijd op zoek. Meld je aan, kom bij ons gezellige team en ga direct aan de slag!


Gecertificeerde Verkeersregelaar

Waarom werken als verkeersregelaar bij Binck?

1

Veel werk op grote infra- en bouwprojecten en evenementen bij jou in de buurt

2

Elke donderdag uitbetaald, reiskostenvergoeding en vakantiegeld

3

Een vaste teamleider bij wie je altijd terecht kunt en die jou persoonlijk begeleidt

4

Je krijgt een uitgebreid kledingpakket en materialen voor elk seizoen (regenpak, warme jas, portofoon etc.)

5

Volop ruimte voor ontwikkeling! Groei door naar coördinator met auto van de zaak of haal certificaten zoals VTM, Tramveiligheid en VCA via onze eigen Binck Academy

Wat verdient een verkeersregelaar?

Een verkeersregelaar bij Binck verdient op basis van 40 uur gemiddeld €2.569 bruto per maand. Dit komt neer op een bruto uurloon van ongeveer € 14.85. Dit is inclusief vakantiegeld en exclusief vakantiedagen en reserveringen.

We zijn transparant. Dit is wat je krijgt zonder kleine lettertjes. Vaak worden vakantiedagen of reserveringen meegenomen in de uurloon berekening, maar dit is meestal niet wat je daadwerkelijk krijgt uitbetaald. Het lijkt hierdoor alsof je meer betaald krijgt, maar dit zie je uiteindelijk niet terug op jouw rekening.  Let hier dus goed op als je ergens gaat solliciteren.

Interesse of vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

 

Geen opleiding? Geen probleem!

Enthousiaste werkzoekende die nog geen verkeersregelaars certificaat hebben kunnen via Binck een gratis 3-daagse opleiding volgen en daarna direct aan het werk!

Lees meer

Verkeersregelaar vacatures

Raymond
Verkeersregelaar

Werken als ZZP verkeersregelaar

Werk voor ZZP verkeersregelaars

We werken graag samen met ervaren ZZP verkeersregelaars. Er is veel werk, dus je kan direct aan de slag. Wij zorgen voor voldoende werk en regelen een snelle betaling van jouw factuur!

Lees meer

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer

Illias Izirar

Illias helpt je graag verder.

WhatsApp (+31610991488)
070 383 35 95
illias@binckwerk.nl

Pascalle Rouwhorst

Pascalle helpt je graag verder!

070 383 35 95
aanvraag@binckwerk.nl

Verkeersregelaar worden: een verantwoordelijke taak

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan in het verkeer? Overweeg dan om verkeersregelaar te worden! Werken als verkeersregelaar is een belangrijke taak waarbij je bijdraagt aan de veiligheid op de weg en het voorkomen van verkeersproblemen.

Verkeersregelaars opleiding: leer het verkeer regelen

Om verkeersregelaar te worden heb je een opleiding nodig. Om deze opleiding te volgen heb je geen ervaring of diploma’s nodig. Bij Binck bieden we via onze eigen Binck Academy de 3-daagse verkeersregelaar opleiding aan om de juiste papieren te halen. Hier hoef je niet voor te betalen. We verwachten alleen wel dat je een bepaalt aantal uur voor ons als verkeersregelaar blijft werken. Tijdens de opleiding leer je niet alleen hoe je het verkeer moet regelen, maar ook welke regels er gelden en hoe je omgaat met verschillende verkeerssituaties.

Werken als verkeersregelaar: flexibel en uitdagend werk

Wanneer je eenmaal gecertificeerde verkeersregelaar bent, zijn er verschillende klussen beschikbaar waarbij je als verkeersregelaar aan de slag kunt. Zo kun je bijvoorbeeld werken bij wegwerkzaamheden, evenementen of bij drukke kruispunten in de stad. Het werk is vaak flexibel en je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken.

Verantwoordelijkheden verkeersregelaar: communiceren en stressbestendig

Als verkeersregelaar moet je goed kunnen communiceren en stressbestendig zijn. Je hebt vaak te maken met ongeduldige weggebruikers en verkeerssituaties die snel kunnen veranderen. Een goede opleiding is daarom essentieel om goed voorbereid aan de slag te gaan. Naast het kennen van de regels is communicatie ook zeer belangrijk. Tijdens een werkdag sta je continu in contact met je collega’s, want het regelen van veel verkeer kan je natuurlijk niet alleen. Samenwerken maakt het werk ook leuk, want jouw collega’s verwachten iets van jou en jij iets van hen. Een dag als verkeersregelaar zal nooit hetzelfde zijn.

 

Wil jij verkeersregelaar worden en ben je op zoek naar een goede opleiding? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden voor een verkeersregelaars opleiding bij jou in de buurt. Zo hebben we elke maand een verkeersregelaars opleiding in Den Haag en een verkeersregelaars opleiding in Amsterdam. Werken als verkeersregelaar is een uitdagende en belangrijke baan waarbij je een verschil kunt maken op de weg.