fbpx

Ik zoek bouwpersoneel

Geen gedoe tijdens het zoeken naar personeel in de bouw. Wél resultaat! Bij Binck, hét bureau van aanpakkers, helpen we je snel aan bouwpersoneel, blijven we betrokken en zijn we flexibel.

Door onze vaste pool aan gedreven bouwpersoneel en ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde zelfstandigen kunnen we voor iedere klus – spoed of voor de lange termijn – de juiste mensen vinden. Zo kan het werk áltijd doorgaan.

Ik zoek bouw personeel

Op zoek naar betrouwbaar en goed bouwpersoneel in Amsterdam, Den Haag of Rotterdam?

Is de bouwplaats rommelig, mis je extra handen of ontbreekt er een vakkundige timmerman? Goed en betrouwbaar bouwpersoneel is essentieel om de boel draaiende te laten houden. Maar het van A-tot-Z oplossen van je personeelstekort; daar heb je geen tijd voor. Dat snappen we.

Omdat onze oorsprong in de bouw ligt, weten we als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens het bouwproces. Wij helpen je bij het hele proces; van de verkeersregelaar aan de poort tot de schoonmaker van de keet en de timmerman op het bouwterrein.

Tijdens de bouw leveren we uitvoerende vakmensen zoals asbestverwijderaars, timmerlieden en bouwplaatsmedewerkers. We regelen al het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kunt richten. Daarnaast helpen we graag bij het verbeteren van de indeling van de bouwplaats, of bij het oplossen van logistieke uitdagingen.

Waarom samenwerken met Binck

1

Snelle levering, onze poolfuncties zoals bouwopruimers of schoonmakers kunnen binnen 24 uur worden geleverd

2

Groot netwerk en uitgebreide kennis van de markt

3

Op bouwtijden bereikbaar. Vanaf 05:15 uur is er een planner aanwezig op kantoor

4

Professionele begeleiding van ons bouwpersoneel door onze projectbegeleiders

5

Snel schakelen door korte lijnen met één contactpersoon

ZZP timmerman gezocht

Liever een ZZP’er in de bouw?

Soms heb je liever een ZZP-er in plaats van een uitzendkracht. Binck heeft een groot netwerk aan zelfstandige professionals, die we kennen en vertrouwen. Jij kunt op hun talenten en ambities bouwen. We koppelen je aan de juiste ZZP-ers en regelen alles voor je. Geen geen gedoe met facturen en de planning, maar je weet wel wie je bij je klus haalt. Zo heb je toch de voordelen van ondernemende types in de bouw.

Meer info

Wij leveren goed en betrouwbaar bouwpersoneel:

Wil je een andere functie ingevuld hebben? Neem gerust contact met ons op, dan regelen we het.

Voor de leukste opdrachtgevers:

Onze aanpak

1. Kennismaking

Als je samen gaat werken, is het fijn om elkaar een keer gezien en gesproken te hebben, we komen daarom graag langs voor een bakje koffie. Samen inventariseren we wat er nodig is voor jullie bouwproject. In het gesprek bespreken we jouw wensen en of er specifieke behoeften zijn omtrent de administratie of communicatie.

2. Voorstel op maat

Na het gesprek maken we een voorstel op maat. Daarin nemen we jouw wensen mee en doen een passend voorstel wat hierbij aansluit. Indien akkoord, kun je de offerte digitaal ondertekenen en gaan we van start!

3. De beste begeleiding

Elk project krijgt een projectbegeleider aangewezen. Met de projectbegeleider kan je snel schakelen, bijvoorbeeld om nieuwe krachten in te schakelen, of te reageren op ontwikkelingen.

4. Repeat

Klus geklaard? We geloven in de kracht van langdurige samenwerkingen waarbij je weet wat je aan elkaar hebt. Na afronding maken we tijd voor een evaluatie, en kijken we vooruit hoe we je verder kunnen helpen.

Jake Mastenbroek

Jake helpt je graag verder!

06 45 45 72 33
070 383 35 95
jake@binckwerk.nl

Ontvang beschikbare aanpakkers in je mailbox

Wil je op de hoogte blijven van onze vakmensen die de komende tijd beschikbaar komen? Met regelmaat mailen we een overzicht met aanpakkers die direct aan de slag kunnen op jouw bouwproject!

Schrijf je in en we sturen je een mailtje zodra er goede vakmensen beschikbaar zijn. Handig!

 

Privacy

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer