Timmermannen bij Binck

Timmermannen

Niks mooiers dan meewerken aan een bouwproject. Van begin af aan meemaken hoe een gebouw vorm krijgt. Dat vraagt om creativiteit, ervaring en aanpakkersmentaliteit. Of het nou gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject op elke bouwplaats vindt wel timmerwerk plaats.

Repareren, monteren, timmeren, zagen, onze timmermannen zorgen dat elke klus wordt geklaard. Met hun oog voor detail en nauwkeurige techniek weten deze vakmannen elke klus te klaren. Naast handige handjes beschikken ze ook over een goed ruimtelijk inzicht en zijn zij expert in het tekenen en lezen van bouwtekeningen. Alleen of samenwerken het maakt onze timmermannen niet uit, als zij hun handen maar uit de mouwen kunnen steken op het bouwterrein.

Wil je voor ons werken of meer weten over deze functie?

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten. We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten. We werken met een vast team gecertificeerde werknemers; gemotiveerde vakmensen waar we trots op zijn. Ze bezitten het VCA-basisdiploma en zijn herkenbaar aan de representatieve Binck bedrijfskleding.

Samen met onze medewerkers kijken we wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk wat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?