fbpx

Vind een timmerman voor jouw bouwproject

Binck regelt een geschikte timmerman die precies aansluit bij jouw bouwproject. Onze vakmensen werken efficiënt, zijn gespecialiseerd en hebben een brede werkervaring als timmerman.

Welke soorten timmermannen zijn er?

Bij Binck werken we met verschillende soorten timmermannen die gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. We leveren voornamelijk timmermannen gericht op de ruwbouw en afbouw, maar ook voor allround timmermannen kun je bij ons terecht!

Betontimmerman

De betontimmerman is met name gespecialiseerd in het maken van goede bekistingen die gebruikt worden voor betonconstructies. Uiteraard worden deze bekistingen perfect op maat gemaakt door middel van bouwtekeningen. Onze betontimmermannen zijn bekend met de werkzaamheden van A tot Z die bij dit hele proces komen kijken.

Afbouw Timmerman

De afbouw timmerman zorgt voor de laatste afrondingen van een project. De werkzaamheden kunnen bestaan uit: plafonds afwerken, aftimmeren, plaatsen van binnenmuren, corrigeren etc. Onze afbouw timmermannen hebben door de uiteenlopende werkzaamheden een hoop vakkennis en ervaring, waardoor ze op veel verschillende soorten klussen ingezet kunnen worden.

Allround timmerman

De allround timmerman in de bouw houdt zich voornamelijk bezig met aftimmeren en onderhouds- en constructiewerkzaamheden. Het werk van de allround timmerman kan per project heel erg uiteenlopen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van raamkozijnen, overkappingen, plafonds etc. Een allround timmerman van Binck is de perfecte ondersteuning voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject.

 

De timmermannen van Binck

Bouwpersoneel gezocht dat van aanpakken houdt

Ervaren aanpakkers

Gaan zorgvuldig, snel en efficiënt te werk. Al onze timmermannen hebben een geldig VCA-Basis certificaat.

Begeleiding

Teamplayers

Kunnen zelfstandig worden ingezet, maar ook goed in een koppel werken.

Bouw veiligheidskleding VCA

Klaar om aan de slag te gaan

Beschikken zelf over de juiste kleding, gereedschappen en andere benodigdheden. Ook beschikken ze over eigen vervoer.

Voordelen samenwerken met Binck

1

Snelle levering van betrouwbare mensen

2

Korte lijnen, makkelijk contact en net als jij ook in de vroege ochtend uurtjes bereikbaar

3

Persoonlijke begeleiding van onze mensen door projectbegeleiders, zodat jij je volledig op de bouw kan richten

4

Gespecialiseerd in het begeleiden van SROI-trajecten

5

We zijn VCU, NEN-4400-1 en ISO 9001 gecertificeerd. We zijn lid van brancheorganisatie NBBU en een Erkend Leerbedrijf

Deze opdrachtgevers gingen je voor:

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een timmerman is essentieel voor de meeste bouwprocessen. Daarom leveren wij alleen echte aanpakkers. Onze timmermannen zijn breed inzetbaar op uiteenlopende projecten. Door middel van ons uitgebreide netwerk met timmermannen kunnen we snel aanpakkers regelen op jouw bouwproject. Neem telefonisch contact met ons op of vul het formulier in. Laat ons weten om wat voor project het gaat en welk type timmerman je precies nodig hebt. Ook als er andere specifieke wensen zijn bespreken we dit. Tijdens de inzet houden we contact en gaat jouw contactpersoon langs op het project om te zien of alles goed gaat. Na afloop evalueren we de samenwerking, zodat we dit mee kunnen nemen in de toekomst. We gaan namelijk graag voor een duurzame samenwerking!

Jake Mastenbroek

Jake helpt je graag verder!

06 45 45 72 33
070 383 35 95
jake@binckwerk.nl

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

lees meer