Sem Teamleider Verkeer
Ontmoet het kantoor team

Sem
Teamleider Verkeer

Binck kantoor team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Sales

Amy Linkers Amy
Amy Linkers Account- & Projectmanager

Als voormalig planner bij Binck kent Amy de branche van opdrachtgever tot verkeersregelaar op haar duimpje. Als projectmanager zorgt zij ervoor dat niet alleen het verkeer in goede banen wordt geleid, maar ook alles er omheen. Verkeersregelaars nodig voor jouw project? Gaat ze voor je regelen!

+31644918913 amy@binckwerk.nl

Dennis Kuiper Dennis
Dennis Kuiper Account- & Projectmanager

Onze 'verkeers regelaar' regelt dat het verkeer op elk infra-, bouwproject of evenement goed wordt geregeld. Zorgt dat er voldoende verkeersregelaars worden ingezet en denkt graag met je mee over logistieke uitdagingen.

+31612349599 dennis@binckwerk.nl

Nadia van der Hoeven Nadia
Nadia van der Hoeven Medewerker Verkoop Binnendienst

Als Medewerker Verkoop Binnendienst is Nadia het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgevers. Grote kans dus dat je haar aan de lijn krijgt. Met nieuwe of bestaande opdrachten en alle andere vragen helpt Nadia je graag verder.

0703833595 aanvraag@binckwerk.nl

Vishal Ardjoensing Vishal
Vishal Ardjoensing Medewerker Verkoop Binnendienst

Vishal is bij Binck gestart als verkeersregelaar en bleek veel in zijn mars te hebben. Na een paar jaar als teamleider te hebben gewerkt werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als medewerker binnendienst is hij nu verantwoordelijk voor het verwerken van alle aanvragen die vanuit onze opdrachtgevers binnenkomen. Hij kijkt hoeveel spoed erbij komt kijken en of de aanvraag compleet is. Voor grote klussen regelt Vishal het hele logistieke deel van tijdelijke maatregelen en materiaal tot scooters en dixxii’s.

0703833595 aanvraag@binckwerk.nl

Vince Murck Vince
Vince Murck Support Medewerker Sales

Vince studeert commerciële economie en werkt daarnaast als Support Medewerker Sales bij Binck. Veel leuker dan een bijbaantje in de supermarkt natuurlijk! Hij kwam binnen als stagiair en heeft binnen één maand laten zien dat hij van toegevoegde waarde is voor het team. Marketing of sales Vince vindt alles prima.

Recruitment

Danique Lems Danique
Danique Lems Teamleider Recruitment

Als Teamleider Recruitment gaat Danique samen met haar team op zoek naar de beste kandidaten. Met haar vrolijke persoonlijkheid regelt ze dat iedereen een mooie baan krijgt bij Binck en zich direct thuis voelt. Daarnaast stuurt ze ook haar team aan om het beste uit zichzelf te halen.

danique@binckwerk.nl

Sharisty Doerga Sharisty
Sharisty Doerga Recruiter Verkeer

Mocht je verkeersregelaar willen worden dan ben je bij Sharisty aan het juiste adres. Als recruiter verkeer regelt ze dat alle verkeersregelaars opleidingen in Amsterdam worden volgepland. Sharisty zit vol energie en bomvol nieuwe ideeën. Geef haar een pen en een blocnote en ze schrijft binnen no-time een paar bladzijdes vol met nieuwe wervingsacties.

+31657351697 sharisty@binckwerk.nl

Jeromy Schaddelee Jeromy
Jeromy Schaddelee Recruiter Bouw

Jeromy zorgt dat het werk onze opdrachtgevers in de bouw altijd door kan gaan en regelt voor elke vakman een mooie klus. Komt zelf uit de horeca en weet daarom wel van aanpakken. De bouwtijden moest hij in het begin alleen wel even aan wennen.

+31682438343 jeromy@binckwerk.nl

Karlijn Derks Karlijn
Karlijn Derks Support Medewerker Recruitment

Tijdens haar studie maakt ze twee dagen in de week vrij om recruitment te ondersteunen. Moest hiervoor wel even over haar telefoonangst heen, maar dit bleek na een paar telefoontjes helemaal nergens voor nodig! Met haar vriendelijkheid en overtuigingskracht weet ze veel mensen aan een waardevolle baan te helpen.

Planning

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer Teamleider Planning

Als teamleider planning is Michelle onze rots in de branding op de planning. Geen aanvraag is voor haar te gek en ze regelt het áltijd. Als Binck van het eerste uur, die ooit helemaal alleen op de planning zat, heeft ze heel wat avondjes doorgehaald. Ondertussen is dit niet meer nodig en heeft ze een top team met planners om zich heen gebouwd die ze met veel enthousiasme aanstuurt.

Evelyn van Rhijn Evelyn
Evelyn van Rhijn Planner

Evelyn is als voormalig horecatopper wel wat gewend als het gaat om hard werken en een flexibel rooster. Houdt ook nog eens van een uitdaging, gezellige sfeer en een hecht team. We hoeven vast niet uit te leggen wat voor enorme aanwinst Evelyn is!

Kim Sonneveld Kim
Kim Sonneveld Planner

Kim was op zoek naar een carrière switch en die heeft ze in haar werk als planner gevonden. Ze voelt zich hier helemaal thuis door de fijne werksfeer, ook vindt ze de hectiek van de planning erg leuk omdat geen enkele dag hetzelfde is. Naast haar werkzaamheden als planner is ze ook graag een luisterend oor voor alle verkeersregelaars!

Martijn Vis Martijn
Martijn Vis Planner

Martijn is onze nieuwste aanwinst op de planning. Al is het vak voor hem zeker niet nieuw. Als ervaren planner weet hij precies hoe je de personeelsplanning rond krijgt. Naast het plannen staat hij ook altijd klaar om iedereen te helpen en denkt hij graag met je mee.

Uitvoering

Chyfhaijk Abdoelhak Chyf
Chyfhaijk Abdoelhak Teamleider Verkeer

Kwam ooit binnen via de verkeersregelaars opleiding en is daarna van coördinator doorgegroeid naar teamleider verkeer. Heeft ondertussen zoveel kennis en ervaring dat hij nu zelf les geeft aan nieuwe verkeersregelaars tijdens de opleiding.

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur Teamleider Verkeer

Frank werkt het liefst altijd. Is iemand die je verplicht vrij moet geven, maar dan toch besluit om te komen werken. Stuurt zijn eigen team verkeersregelaars aan en is zelf ook nog regelmatig op een kruispunt te vinden.

Sem van der Toorn Sem
Sem van der Toorn Teamleider Verkeer

Sem is een Binck van het eerste uur. Via de opleiding begonnen als verkeersregelaar en inmiddels doorgegroeid naar teamleider verkeer. Ambitieus type, daar houden we bij Binck wel van.

Jepe Antheunisse Jepe
Jepe Antheunisse Teamleider Verkeer

In korte tijd zijn waarde bewezen bij Binck. Begonnen als verkeersregelaar, daarna coördinator en nu teamleider in het verkeer. JP is door zijn leergierigheid een echte doorgroeier. Wie JP goed kent zal zeggen dat hij heel betrokken, lief en zorgzaam is. Exact wat je nodig hebt om zijn functie goed uit te voeren!

Tarik Ouabbi Tarik
Tarik Ouabbi Teamleider Verkeer

Tarik is als teamleider verantwoordelijk voor zijn eigen groep verkeersregelaars. Met 12 jaar werkervaring in de verkeersregelaars branche is hij in zijn vak helemaal thuis. Tarik zorgt dat alles op locatie goed geregeld wordt en is het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en collega’s.

Backoffice

Caroline Dekeling - Rambaldo Caroline
Caroline Dekeling - Rambaldo Payroll Specialist

Caroline is verantwoordelijk voor alles wat bij de verloning komt kijken. Met meer dan 250 mensen aan het werk waarbij de verloning op wekelijks basis plaatsvindt is dit best complex. Met haar uitgebreide ervaring en secure werk kunnen we erop rekenen dat dit goedkomt. Daarnaast is ze ook zeker een gezellig aanwinst voor het team!

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati Medewerker Backoffice

Chirine is verantwoordelijk voor de loonadministratie, facturen en soms pittige telefoongesprekken. Is de rust zelve en zorgt hiermee voor een perfecte balans op het soms hectische kantoor.

Dhélisa Bulo Dhélisa
Dhélisa Bulo Medewerker Backoffice

Dhélisa is bij Binck begonnen als planner en werkt nu sinds kort op de backoffice. De andere afdelingen zijn stiekem een beetje jaloers want iedereen wil Dhé met haar stralende persoonlijkheid en energie van 3 wel in het team!

Pravita Hanoeman Pravita
Pravita Hanoeman Medewerker Backoffice

Pravita studeert Finance & Control aan de Haagsche Hogeschool en werkt 2 dagen in de week op de backoffice als werkstudent. Gelukkig is zij net zo enthousiast over Binck als wij over haar en komt ze binnenkort fulltime stagelopen. Naast dat Pravita goed is met cijfers heeft ze ook laten zien dat ze beschikt over aardige netwerk skills aangezien alle andere werkstudenten via haar bij Binck terecht zijn gekomen. Misschien ooit een carrièreswitch overwegen naar recruitment?

Sander Keetman Sander
Sander Keetman Financieel Administratief Medewerker

Sander gaat als financieel administratief medewerker elke dag vrolijk naar zijn werk. Hij zorgt dat de - soms best complexe - administratie vlekkeloos verloopt en heeft contact met verschillende afdelingen en stakeholders. Hij regelt alles van A tot Z en staat klaar voor iedereen met financiële vragen, of voor een leuk gesprek natuurlijk.

Office

Barbra Karduks Barbra
Barbra Karduks Projectmedewerker

Als Projectmedewerker is Barbra altijd wel iets aan het regelen. Ze zorgt dat de juiste mensen aan een project worden verbonden, plant projecten en houdt de voortgang in de gaten. Één ding is zeker als Barbra ergens verantwoordelijk voor is kan je er 100% op vertrouwen dat het geregeld wordt.

Josephine Cannoo Josephine
Josephine Cannoo HR-Medewerker

Josephine is een betrokken persoon en zit bij Binck helemaal op haar plek. Van verkeersregelaar, timmerman of accountmanager, alle Binck collega’s kunnen bij haar terecht voor advies, een luisterend oor of een gezellig gesprek.

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize Teamleider Marketing & Communicatie

Vrolijke Pien is verantwoordelijk voor de positionering en merkbekenheid van Binck en alles wat daarbij komt kijken. Is pas echt tevreden als iedereen het bedrijf Binck kent.

Chiara Morsen Chiara
Chiara Morsen Support Medewerker Marketing

Chiara studeert commerciële economie aan de Hogeschool Den Haag. Is niet alleen commercieel maar ook heel erg creatief en zit dus helemaal op haar plek als Stagiair Creatief Design op de marketingafdeling. Van Tiktok video’s tot animaties of visitekaartjes Chiara regelt het!

Directie

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch Algemeen Directeur

Directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog wel eens een probleem als het gaat om zijn bedrijf. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook met Binck getrouwd.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder Financieel Directeur

Kwam bij Binck terecht als stagiair en bleek bijzonder veel talent te hebben. Staat altijd voor iedereen klaar en regelt alles tot in de puntjes. Wel met af en toe de nodige plafonddiensten.

Mark Ponne Mark
Mark Ponne Commercieel Directeur

Na een succesvol marathondienstverband van maar liefst 15 jaar vond Mark het tijd voor een nieuw avontuur. Dat werd Binck! Als Operationeel directeur doet Mark nu weer wat hij het allerleukste vindt aan zijn werk: met nieuwe Binckies en verse energie bouwen aan een mooi bedrijf!

Eveline Mutsaerts

Neem dan contact op met Eveline.

070 383 35 95
eveline@binckwerk.nl