070 383 35 95
Bouwopruimer Will
Ontmoet het team

Will
Bouwopruimer

Binck team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Accountmanagement

Dennis Kuiper Dennis
Dennis Kuiper

Accountmanager Verkeer

Onze 'verkeers-regelaar' zorgt dat het verkeer op elk project of evenement goed geregeld wordt. Houdt in zijn vrije tijd vooral van verkeer wat keihard voorbij racet, de Formule-1

Donna Groenendijk Donna
Donna Groenendijk

Accountmanager Bouw

De bouw alleen een mannenwereld? Dacht het niet! Donna regelt voor elke bouwplaats de juiste vakmensen. Is een echte doorzetter die niet te stoppen is.

Tomas Ruijgrok Tomas
Tomas Ruijgrok

Accountmanager Zorg

Deze stoere Binck is in zijn werk net zo fanatiek als in de sportschool en op het voetbalveld. Weet met zijn grote glimlach iedereen voor zich te winnen.

Recruitment

Denise van de Vorstenbosch Denise
Denise van de Vorstenbosch

Teamleider Recruitment

Alleskunner Denise is onze Teamleider Recruitment, heeft thuis twee kleine binckies, dus de recruiters aansturen is voor haar geen enkel probleem. Getrouwd met Mario, en beschikt daarom ook over engelengeduld.

Letizia Di Miceli Letizia
Letizia Di Miceli

Recruiter Zorg

Letizia heeft het eigenlijk altijd druk. Werkt naast haar werk als recruiter ook aan haar eigen projecten als freelance copywriter. Kan in de vakanties gelukkig helemaal bijkomen in de zon bij haar familie op Sicilië.

Adil Abdelaziz Adil
Adil Abdelaziz

Recruiter Bouw

Komt met collega Mitchell uit de Amsterdamse horeca, is dus wel wat gewend. Wij waarderen zijn goede people skills en zijn blij dat hij die nu inzet om voor elke vakman in de bouw de juiste klus te vinden.

Mitchell Smith Mitchell
Mitchell Smith

Recruiter Verkeer

Is vanuit onze vestiging in Amsterdam altijd op zoek naar nieuw talent. Heeft samen met collega Adil jaren in het Amsterdamse nachtleven gewerkt, wat zorgt voor de nodige mooie verhalen en anekdotes. Waarschijnlijk ook de reden dat hij zich niet snel gek laat maken in stressvolle situaties.

Planning

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer

Teamleider Planning

Wassenaars trots, onze rots in de branding op de planning. Geen aanvraag is voor haar te gek en regelt het altijd. Woont wel zo ongeveer op kantoor, maar dat houdt haar niet tegen om vrolijk door het pand te huppelen. 

Priscilla Cohen Priscilla
Priscilla Cohen

Planner

Is de vrolijkheid zelve. Haar lach werkt dan ook bijzonder aanstekelijk en is door het hele kantoorpand te horen. Is van alle markten thuis en regelt zowel de bouw- als de verkeersplanning.

Michelle Caroline Kaffa Caroline
Michelle Caroline Kaffa

Planner

Twee blonde dames op de planning met de naam Michelle, wie heeft dat nou? Wij dus! Gelukkig heeft ze ook een mooie tweede naam, om de nodige verwarring te voorkomen. Krijgt met haar rustgevende stem alles voor elkaar en de planning van de zorg en het verkeer altijd rond.

Dhelisa Bulo Dhelisa
Dhelisa Bulo

Planner

Heeft genoeg energie voor 3 en met haar stralende persoonlijkheid zorgt ze ervoor dat iedereen met een glimlach rondloopt en wordt ingepland. Als ze niet aan het shinen is bij de planning doet ze dat graag op de dansvloer. 

Uitvoering

Vishal Ardjoensing Vishal
Vishal Ardjoensing

Projectbegeleider

Zou eigenlijk verpleegkunde gaan doen, maar zorgt nu voor de begeleiding van de vakmannen in de bouw. Gaat sinds hij projectbegeleider is nog steeds bijna elke dag naar de sportschool (maandag bijna, dinsdag bijna…)

Chris Moreno Chris
Chris Moreno

Projectbegeleider

Chris heeft zijn draai bij Binck helemaal gevonden. Zat voor hij bij ons werkte in het leger en heeft dus zeker weten een aanpakkersmentaliteit. Vroeg opstaan voor een opstart in de bouw is voor hem dan ook geen enkel probleem.

Chyfhaijk Abdoelhak Chyf
Chyfhaijk Abdoelhak

Teamleider Verkeer

Chyf is een ambitieus type. Kwam ooit binnen via de verkeersregelaars opleiding en is daarna van coördinator doorgegroeid naar teamleider verkeer. Weet dus als geen ander hoe hij de verkeersregelaars het beste kan aansturen.

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur

Teamleider Verkeer

Frank werkt het liefst altijd. Is iemand die je verplicht vrij moet geven, maar dan toch besluit om te komen werken. Stuurt zijn eigen team verkeersregelaars aan en is zelf ook nog regelmatig op een kruispunt te vinden.

Ton Luster Ton
Ton Luster

Teamleider Verkeer

Is letterlijk getrouwd met zijn werk dankzij zijn functie als teamleider Verkeer en zijn huwelijk met collega verkeersregelaar Miranda.

Office

Lisa van Caspel Lisa
Lisa van Caspel

Office Manager

Lisa is onze alleskunner. Is met haar vrolijke persoonlijkheid altijd in de weer om alles op kantoor op rolletjes te laten lopen. Afspraken, sollicitanten of uitzendkrachten, ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach (en een kopje koffie) de deur uit loopt.

Beau Vermeer Beau
Beau Vermeer

Wagenparkbeheerder

Als je niet beter wist zou je denken dat Beau al jaren voor ons werkt. Kent iedereen en iedereen kent Beau. Staat altijd klaar iemand te helpen of een probleem op te lossen. Kan soms wat scherp uit de hoek komen maar dat wordt hem meestal snel vergeven.

Annemieke Scheltes Annemieke
Annemieke Scheltes

HR Business Partner

Jarenlange ervaring bij grote organisaties, maar heeft er bewust voor gekozen om een Binck te zijn, snappen wij wel. Met een horeca verleden weet je zeker dat hard werken in haar bloed zit. Houdt van het strand, gezelligheid en alles wat met personeelszaken te maken heeft

Tess Obrusnik Tess
Tess Obrusnik

Junior HR Business Partner

Houdt van een goed gesprek en zorgt dat iedereen zich direct welkom voelt bij Binck. Regelt met haar wervings skills dat het binckteam bestaat uit de leukste collega’s. Fijn dat ze deze kwaliteit ook af en toe inzet om de recruitmentafdeling te ondersteunen.

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize

Teamleider Marketing & Communicatie

Vrolijke Pien is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Is pas tevreden als iedereen die ze ontmoet Binck kent. Woont sinds kort in een kast van een huis, maar rijdt wel nog steeds in de pausmobiel.

Barbra Karduks Barbra
Barbra Karduks

Teamleider Backoffice

Ambitieuze Barbra is verantwoordelijk voor de backoffice en zorgt dat alle financiële zaken nauwkeurig worden geregeld. Kan sinds ze in Zoetermeer woont niet meer op de fiets naar kantoor, dus probeert ze haar conditie op peil te houden tijdens het wandelen in de pauze.

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati

Backoffice

Chirine is verantwoordelijk voor de loonadministratie, facturen en soms pittige telefoongesprekken. Is de rust zelve en zorgt hiermee voor een perfecte balans op het soms hectische kantoor.

Managementteam

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch

Directeur

Directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog wel eens een probleem als het gaat om zijn bedrijf. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook met Binck getrouwd.

Kees Gordijn Kees
Kees Gordijn

Financieel Directeur

Kees is sinds 2017 betrokken bij Binck, maar het voelt veel langer, wat een goed teken is. Komt uit een échte metropool (Zoetermeer), wat wellicht ook zijn wijsheid verklaart. Houdt niet van verliezen, wél van samen iets presteren.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder

Operationeel Manager

Kwam bij Binck als stagiair terecht en bleek bijzonder veel talent te hebben. Staat altijd voor iedereen klaar en regelt alles tot in de puntjes. Wel met af en toe de nodige plafonddiensten.

Tess Obrusnik

Neem contact op met HR-medewerker Tess

070 38 33 595
tess@binckwerk.nl