070 383 35 95
Bouwopruimer Will
Ontmoet het team

Will
Bouwopruimer

Binck team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch

Directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog wel eens een probleem als het gaat om zijn bedrijf. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook met Binck getrouwd.

Kees Gordijn Kees
Kees Gordijn

Financieel Directeur

Kees is sinds 2017 betrokken bij Binck, maar het voelt veel langer, wat een goed teken is. Komt uit een échte metropool (Zoetermeer), wat wellicht ook zijn wijsheid verklaart. Houdt niet van verliezen, wél van een drankje maar vooral ook samen iets presteren. Heeft een voorliefde voor klussen in huis, mits iemand anders dit voor hem doet.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder

Operationeel Manager

Meneer de manager, stuurt de operatie aan. Kan zo nu en dan wat warrig zijn, maar regelt wel alles tot in de puntjes. Niet zonder de nodige plafonddiensten. Houdt van een bescheiden biertje, wordt alleen wel altijd wat overmoedig, m.n. als het om spelletjes gaat. Verliest eigenlijk altijd.

Annemieke Scheltes Annemieke
Annemieke Scheltes

HR Business Partner

Jarenlange ervaring bij grote organisaties, maar heeft er bewust voor gekozen om een Binck te zijn, op zich best logisch. Met een horecaverleden weet je zeker dat hard werken in haar bloed zit. Een beetje doseren op dat vlak is misschien een aandachtspuntje. Houdt van het strand, gezelligheid en alles wat met personeelszaken te maken heeft

Diana Speetjens Diana
Diana Speetjens

Commercieel Manager

Diana is de nieuwste aanwinst van het MT, gestart op haar verjaardag in december als commercieel manager. Weet het salesteam goed aan te sturen, want is drie pubers in huis gewend. Dan vallen de accountmanagers wel mee!

Dennis Kuiper Dennis
Dennis Kuiper

Accountmanager Verkeer

Onze verkeers-regelaar. Heeft een babbel die net zo vlot is als z’n looks en houdt zijn zaken graag goed op orde. Staat zijn mannetje tijdens de vrijdagmiddag borrels en zorgt voor de nodige gezelligheid.

Donna Groenendijk Donna
Donna Groenendijk

Accountmanager Bouw

De bouw alleen een mannenwereld? Dacht het niet! Donna regelt voor elke bouwplaats de juiste vakmensen. Is een echte doorzetter die niet te stoppen is. Vooral als het om carnavallen gaat.

Tomas Ruijgrok Tomas
Tomas Ruijgrok

Accountmanager Zorg

Deze stoere Binck is in zijn werk net zo fanatiek als in de sportschool en op het voetbalveld. Houdt op z'n tijd wel van een goed feestje of festival. Weet met zijn grote glimlach iedereen voor zich te winnen.

Tess Obrusnik Tess
Tess Obrusnik

Junior HR Business Partner

Houdt van een goed gesprek en zorgt ervoor dat het Binck team bestaat uit de leukste groep collega’s. Kan zich prima een dagje vermaken met Netflix, maar staat net zo graag op een festival met haar handen in lucht.

Lisa van Caspel Lisa
Lisa van Caspel

Office Manager

Lisa is onze alleskunner. Is met haar vrolijke persoonlijkheid altijd in de weer om alles kantoor op rolletjes te laten lopen. Afspraken, sollicitanten of uitzendkrachten, ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach (en een kopje koffie) de deur uit loopt.

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize

Teamleider Marketing & Communicatie

Vrolijke Pien is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Woont sinds kort in een kast van een huis, rijdt in de pausmobiel en speelt graag hockey. Mag ook aangesproken worden als Piën.

Barbra Karduks Barbra
Barbra Karduks

Teamleider Backoffice

Ambitieuze Barbra is verantwoordelijk voor de backoffice. Heeft de laatste tijd een klustalent ontwikkelt en probeert haar conditie op peil te houden door te fietsen naar werk en te wandelen tijdens de pauze. Dat is overigens nadat ze een pak schuddebuikjes heeft opgegeten.

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati

Backoffice

Chirine is verantwoordelijk voor de loonadministratie, facturen en soms pittige telefoongesprekken. Is de rust zelve en zorgt hiermee voor een goede balans op het soms hectische kantoor.

Denise van de Vorstenbosch Denise
Denise van de Vorstenbosch

Teamleider Recruitment

Denise is onze Teamleider Recruitment, alleskunner en rots in de branding op kantoor. Getrouwd met Mario, heeft daarom engelengeduld.

Mitchell Smith Mitchell
Mitchell Smith

Recruiter Verkeer

Heeft samen met collega Adil jaren achter de bar het Amsterdamse nachtleven beleefd, met de nodige mooie verhalen en anekdotes. Is vanuit onze vestiging in Amsterdam altijd op zoek naar nieuw talent. Houdt het hoofd koel en laat zich door niemand gek maken.

Adil Abdelaziz Adil
Adil Abdelaziz

Recruiter Bouw

Adil zorgt ervoor dat we altijd goede mensen in de bouw hebben staan. Kan hele lekkere cocktails maken door zijn ervaring bij Suzy Wong. Is dus een echte aanwinst op de vrijdagmiddagborrel.

Letizia Di Miceli Letizia
Letizia Di Miceli

Recruiter Zorg

Letizia heeft het eigenlijk altijd druk. Werkt naast haar werk als recruiter ook aan haar eigen projecten als freelance copywriter. Kan in de vakanties gelukkig helemaal bijkomen in de zon bij haar familie op Sicilië.

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer

Teamleider Planning

Wassenaars trots, onze rots in de branding op de planning. Werkt graag ’s nachts. Eet het liefst ondefinieerbaar voedsel en woont zo ongeveer op kantoor, maar dat houdt haar niet tegen om vrolijk door het pand te huppelen.

Priscilla Cohen Priscilla
Priscilla Cohen

Planner

De vrolijkheid zelve. Haar lach kan je door het hele kantoor horen en werkt dan ook bijzonder aanstekelijk. Houdt in haar vrije tijd van foto's maken en staat er zelf ook goed op vinden wij!

Michelle Caroline Kaffa Caroline
Michelle Caroline Kaffa

Planner

Twee blonde dames op de planning met de naam Michelle, wie heeft dat nou? Wij dus! Het gaf helaas wel wat verwarring. Gelukkig heeft ze een mooie tweede naam. Wij zijn blij dat Caroline ons planning team compleet maakt!

Dhelisa Bulo Dhelisa
Dhelisa Bulo

Planner

Heeft genoeg energie voor drie en met haar stralende persoonlijkheid zorgt ze ervoor dat iedereen met een glimlach rondloopt. Houdt van felle kleurtjes en als ze niet aan het shinen is op de planning doet ze dat ergens op de dansvloer.

Vishal Ardjoensing Vishal
Vishal Ardjoensing

Projectbegeleider

Zou eigenlijk verpleegkunde gaan doen, maar verzorgt nu de begeleiding van de vakmannen in de bouw. Gaat sinds hij projectbegeleider is nog steeds bijna elke dag naar de sportschool (maandag bijna, dinsdag bijna…)

Chris Moreno Chris
Chris Moreno

Projectbegeleider

Chris is pas net in dienst bij Binck en heeft zijn draai al helemaal gevonden. Komt bij Kompaan vandaan, dus heeft verstand van lekkere biertjes, en daar houden we van! Heeft in het leger gezeten dus kan ons nog veel leren over discipline.

Chyfhaijk Abdoelhak Chyf
Chyfhaijk Abdoelhak

Teamleider Verkeer

Ambitieus typje binnen gekomen via de verkeersregelaars opleiding en van verkeersregelaar coördinator doorgegroeid naar teamleider verkeer. Weet dus als geen ander hoe hij de verkeersregelaars het beste kan aansturen.

Danny Jansen Danny
Danny Jansen

Teamleider Verkeer

Zeer gedreven en vrijwel altijd wel ergens naar onderweg. Als Danny niet aan het werk is dan is hij in de sportschool te vinden (en hij gaat echt) of tijd aan het doorbrengen met zijn 2 kinderen.

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur

Teamleider Verkeer

Deze harde werker moeten we soms verplicht vrij geven maar besluit dan toch te gaan werken.

Ton Luster Ton
Ton Luster

Teamleider Verkeer

Is letterlijk getrouwd met zijn werk dankzij zijn functie als teamleider Verkeer en zijn huwelijk met collega verkeersregelaar Miranda.

Beau Vermeer Beau
Beau Vermeer

Wagenparkbeheerder

Als je niet beter wist zou je denken dat Beau al jaren voor ons werkt. Kent iedereen en iedereen kent Beau. Staat altijd klaar iemand te helpen of een probleem op te lossen. Kan soms wat scherp uit de hoek komen maar dat wordt hem meestal snel vergeven.

Tess Obrusnik

Neem contact op met HR-medewerker Tess

070 38 33 595
tess@binckwerk.nl