fbpx
Teamleider verkeer Binck Den Haag
Ontmoet het kantoor team

Sem
Teamleider Verkeer

Binck kantoor team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Commercie

Pepijn Voorham Pepijn
Pepijn Voorham Sales Manager

Werkt al jaren in de sales en besloot dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Werkt graag samen met leuke collega’s en houdt van hectiek. Dat zit in zijn functie wel goed! Als Sales Manager stuurt Pepijn het enthousiaste sales team aan en zorgt dat iedereen zich ontwikkelt en het beste uit zichzelf haalt. Samen zorgen zij dat bestaande en nieuwe klanten Binck weten te vinden en alle aanvragen worden ingevuld.

aanvraag@binckwerk.nl

Jake Mastenbroek Jake
Jake Mastenbroek Accountmanager

Jake zorgt dat het werk van onze opdrachtgevers in de bouw altijd door kan gaan en regelt voor elke vakman een mooie klus. Mocht je een paar extra handen kunnen gebruiken op de bouwplaats komt hij graag langs op het project om alle mogelijkheden te bespreken. Met Jake kun je verzekeren dat er hard gewerkt wordt, maar ook zeker hard gelachen.

0645457233 aanvraag@binckwerk.nl

Pascalle Rouwhorst Pascalle
Pascalle Rouwhorst Medewerker Verkoopbinnendienst

Als Medewerker Verkoop Binnendienst is Pascalle het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgevers. Ze zorgt dat jouw aanvraag bij onze planning terecht komt en de opdracht wordt ingevuld. Heb je vragen? Dan helpt Pascalle je graag verder.

0703833505 aanvraag@binckwerk.nl

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize Teamleider Marketing & Communicatie

Pien is verantwoordelijk voor de marketingafdeling van Binck en alles wat daarbij komt kijken. Van online campagnes, Social Media strategieën of het ontwerpen van drukwerk. Ze is pas echt tevreden als iedereen het merk Binck kent.

Recruitment

Denise van de Vorstenbosch Denise
Denise van de Vorstenbosch Senior Recruiter

Denise is niet alleen de trotse moeder van drie schatten, maar beheert ook haar eigen kinderkledingzaak en vervult daarnaast de rol van Senior Recruiter bij Binck. Je zou kunnen zeggen dat ze een ware duizendpoot is.

0703833595 denise@binckwerk.nl

Illias Izirar Illias
Illias Izirar Recruiter

Illias werkt al een aantal jaar als recruiter binnen de verkeersregelaars branche. Als recruiter regelt hij dat iedereen die al verkeersregelaars is of dit wilt worden bij Binck aan het werk gaat. Dat zijn heel wat telefoongesprekken en sollicitaties kunnen wij je vertellen. Deze betrouwbare Binck komt zijn afspraken altijd na en met zijn grappige verhalen zorgt hij voor de nodige gezelligheid op kantoor.

0610991488 illias@binckwerk.nl

Planning

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer Teamleider Planning

Als teamleider planning is Michelle onze rots in de branding op de planning. Geen aanvraag is voor haar te gek en ze regelt het áltijd. Als Binck van het eerste uur, die ooit helemaal alleen op de planning zat, heeft ze heel wat avondjes doorgehaald. Ondertussen is dit niet meer nodig en heeft ze een top team met planners om zich heen gebouwd die ze met veel enthousiasme aanstuurt.

Kim Sonneveld Kim
Kim Sonneveld Planner

Kim was op zoek naar een carrière switch en die heeft ze in haar werk als planner gevonden. Ze voelt zich hier helemaal thuis door de fijne werksfeer, ook vindt ze de hectiek van de planning erg leuk omdat geen enkele dag hetzelfde is. Naast haar werkzaamheden als planner is ze ook graag een luisterend oor voor alle verkeersregelaars!

0702197575 aanvraag@binckwerk.nl

Taner Çevik Taner
Taner Çevik Planner

Voor Taner moeten er doorgroeimogelijkheden en uitdagingen zijn. Dat houdt hem scherp! Als planner bij Binck is dat gelukkig ruimschoots aanwezig. Samen met het team zorgt hij voor de personeels- en vervoersplanning. Hij zorgt dat alle diensten worden ingevuld en onze verkeersregelaar collega's met een goed gevoel op de juiste plek en tijd worden ingepland.

0702197575 aanvraag@binckwerk.nl

Naomi van der Tang Naomi
Naomi van der Tang Planner

Guess who's back? Naomi is terug van weggeweest! Vijf jaar geleden liep ze stage bij Binck en nu is ze weer terug op haar vertrouwde plek. Als een echte aanwinst binnen ons team, zorgt ze ervoor dat de personeelsplanning op rolletjes loopt en staat ze altijd klaar om iedereen te ondersteunen.

0702197575 aanvraag@binckwerk.nl

Operatie

Erik Korner Erik
Erik Korner Operationeel Manager

Als Operationeel Manager zorgt hij dat alles van a tot z op grote projecten goed geregeld wordt. Stuurt de teamleiders aan en werkt nauw samen met onze accountmanagers, zodat alles op locatie soepel verloopt. Komt uit de evenementenbranche en is dus niet snel onder de indruk van een beetje hectiek en hard werken. Lekker bezig zijn met het team en elke dag beter worden is wat hij het liefste doet.

Max Goense Max
Max Goense Projectmanager

Nieuwe en bestaande klanten helpt Max bij het oplossen van hun mobiliteit uitdagingen en de inzet van verkeersregelaars. Krijg energie van contact met mensen en zit niet graag stil. Komt dan ook graag langs voor een bakje koffie om samen te bespreken wat er nodig is voor een project of evenement om een aanvraag zo goed mogelijk te kunnen invullen.

0645684598 aanvraag@binckwerk.nl

Michael Mennen Michael
Michael Mennen VGM Coördinator

Michael is bij Binck begonnen als verkeersregelaar en heeft zich ontwikkelt tot een vaste kracht op kantoor. Is als VGM-coördinator verantwoordelijk voor de veiligheid van onze medewerkers en zorgt voor het juist afhandelen van incidenten. Voert regelmatig gesprekken met verkeersregelaars om voorlichting te geven over dit onderwerp. Daarnaast regelt Michael alles wat bij het wagenpark komt kijken en zorgt dat iedereen elke dag weer veilig en snel op locatie komt.

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur Senior Teamleider

Als Senior Teamleider is Frank verantwoordelijk voor het aansturen van zijn team met verkeersregelaars en is hij betrokken bij grote projecten. Als een echte regelaar met liefde voor het vak is jouw project bij Frank in goede handen.

Tamara Remmerswaal Tamara
Tamara Remmerswaal Teamleider Verkeer

Teamleider Tamara werkte al lang bij Binck als verkeersregelaar. We zijn erg blij met haar en ze heeft de afgelopen jaren laten zien dat ze goed is in haar werk. Haar toewijding en prestaties hebben haar laten doorgroeien van verkeersregelaar naar coördinator en nu naar teamleider.

Hamid Yassir Hamid
Hamid Yassir Teamleider Verkeer

Teamleider Hamid heeft een aantal jaar bij Binck als verkeersregelaar gewerkt en is toen zelfstandig verdergegaan. Maar hij miste Binck en wij miste Hamid, dus besloten we samen een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen het bedrijf. Als teamleider is Hamid nu verantwoordelijk voor het aansturen voor zijn team met verkeersregelaars.

Front- & Backoffice

Renee van de Lande-Rouwendaal Renee
Renee van de Lande-Rouwendaal Office Manager

Is onze regelaar op kantoor en zorgt dat niemand aan iets ontbreekt. Je kunt met alles bij haar terecht van kantoorzaken tot ICT of gewoon voor een gezellig gesprek. Afspraken, sollicitanten of uitzendkrachten, ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach (en een kopje koffie) de deur uit loopt.

Caroline Dekeling - Rambaldo Caroline
Caroline Dekeling - Rambaldo Senior Backoffice Medewerker

Caroline is verantwoordelijk voor alles wat bij de verloning komt kijken. Met meer dan 250 mensen aan het werk waarbij de verloning op wekelijks basis plaatsvindt is dit best complex. Met haar uitgebreide ervaring en secure werk kunnen we erop rekenen dat dit goedkomt. Daarnaast is ze ook zeker een gezellig aanwinst voor het team!

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati Backoffice Medewerker

Chirine is verantwoordelijk voor de loonadministratie, facturen en soms pittige telefoongesprekken. Is de rust zelve en zorgt hiermee voor een perfecte balans op het soms hectische kantoor.

Tess van den Berg Tess
Tess van den Berg Backoffice Medewerker

Onze veelzijdige collega Tess werkt naast haar studie psychologie op onze backoffice. Als backoffice medewerker houdt zij zich bezig met de verloning van onze collega's. Zo zorgt Tess ervoor dat onze verkeersregelaars en bouwmedewerkers niet alleen veilig, maar ook financieel op koers blijven.

Dhélisa Bulo Dhélisa
Dhélisa Bulo Backoffice Medewerker

Dhélisa is bij Binck begonnen als planner en werkt nu sinds kort op de backoffice. De andere afdelingen zijn stiekem een beetje jaloers want iedereen wil Dhé met haar stralende persoonlijkheid en energie voor drie wel in het team!

Sander Keetman Sander
Sander Keetman Financieel Administratief Medewerker

Sander gaat als financieel administratief medewerker elke dag vrolijk naar zijn werk. Hij zorgt dat de - soms best complexe - administratie vlekkeloos verloopt en heeft contact met verschillende afdelingen en stakeholders. Hij regelt alles van A tot Z en staat klaar voor iedereen met financiële vragen, of voor een leuk gesprek natuurlijk.

Aafke Hensen Aafke
Aafke Hensen HR Manager

Als HR Adviseur is Aafke verantwoordelijk voor de hele HR-cyclus, van HR-beleid en de HR-operatie tot in-, door- en uitstroom. Bouwen aan een mooie toekomst, met plezier en een fijne werksfeer is waar ze voor gaat. Ze heeft bewust voor Binck gekozen omdat ze het liefst bij een bedrijf werkt waar de mens centraal staat. Dat is met een organisatie van ruim 35 man kantoorpersoneel en 250 verkeersregelaars en vakmensen in de bouw wel gelukt!

Alyssa Borghols Alyssa
Alyssa Borghols HR Medewerker

Als HR Medewerker ondersteunt Alyssa haar collega Aafke met verschillende personeelszaken. Alle Binck collega’s kunnen bij haar terecht voor advies, een luisterend oor of een gezellig gesprek.

Directie

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch Algemeen Directeur

Directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog wel eens een probleem als het gaat om zijn bedrijf. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook met Binck getrouwd.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder Financieel Directeur

Kwam bij Binck terecht als stagiair en bleek bijzonder veel talent te hebben. Staat altijd voor iedereen klaar en regelt alles tot in de puntjes. Wel met af en toe de nodige plafonddiensten.

Aafke Hensen

Neem dan contact op met Aafke.

070 383 35 95
Aafke@binckwerk.nl