fbpx
Sem Teamleider Verkeer
Ontmoet het kantoor team

Sem
Teamleider Verkeer

Binck kantoor team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Commercie

Amy Linkers Amy
Amy Linkers Account- & Projectmanager

Als voormalig planner bij Binck kent Amy de branche van opdrachtgever tot verkeersregelaar op haar duimpje. Als projectmanager zorgt zij ervoor dat niet alleen het verkeer in goede banen wordt geleid, maar ook alles er omheen. Verkeersregelaars nodig voor jouw project? Gaat ze voor je regelen!

+31644918913 amy@binckwerk.nl

Nadia van der Hoeven Nadia
Nadia van der Hoeven Medewerker Verkoop Binnendienst

Als Medewerker Verkoop Binnendienst is Nadia het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgevers. Grote kans dus dat je haar aan de lijn krijgt. Met nieuwe of bestaande opdrachten en alle andere vragen helpt Nadia je graag verder.

0703833595 aanvraag@binckwerk.nl

Beau Vermeer Beau
Beau Vermeer Medewerker Verkoop Binnendienst

Beau is ooit binnengekomen als stagiair, maar bleek al snel onmisbaar te zijn. Werkt nu alweer een aantal jaar bij Binck en ondersteunt momenteel de commerciële afdeling van team verkeer als Medewerker Verkoop Binnendienst.

0703833595 aanvraag@binckwerk.nl

Jeromy Schaddelee Jeromy
Jeromy Schaddelee Buitendienst Bouw

Jeromy zorgt dat het werk onze opdrachtgevers in de bouw altijd door kan gaan en regelt voor elke vakman een mooie klus. Mocht je een paar extra handen kunnen gebruiken op de bouwplaats komt hij graag langs op het project om alle mogelijkheden te bespreken. Heeft naast Binck ook nog zijn eigen cateringbedrijf en weet dus zeker van aanpakken!

0682438343 teambouw@binckwerk.nl

Mohammed Gündüz Mohammed
Mohammed Gündüz Medewerker Binnendienst Bouw

Mohammed is begonnen als Stagiair Sales en het bleek als snel dat team bouw na zijn stage geen afscheid wilde nemen. Als Medewerker Binnendienst houdt hij zich nu bezig met klantcontact, de planning en administratieve ondersteuning van het team. Hij is een ondernemend type met een passie voor verkopen. Als je aan afspraak maakt met Mo kan je erop vertrouwen dat het goedkomt, want die kom hij altijd na.

+31686814496 teambouw@binckwerk.nl

Vince Murck Vince
Vince Murck Support Medewerker Sales

Vince studeert commerciële economie en werkt daarnaast als Support Medewerker Sales bij Binck. Veel leuker dan een bijbaantje in de supermarkt natuurlijk! Hij kwam binnen als stagiair en heeft binnen één maand laten zien dat hij van toegevoegde waarde is voor het team. Marketing of sales Vince vindt alles prima.

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize Teamleider Marketing & Communicatie

Pien is verantwoordelijk voor de marketingafdeling van Binck en alles wat daarbij komt kijken. Van online campagnes, Social Media strategieën of het ontwerpen van drukwerk. Ze is pas echt tevreden als iedereen het merk Binck kent.

Chiara Morsen Chiara
Chiara Morsen Support Medewerker Marketing

Chiara studeert commerciële economie aan de Haagsche Hogeschool. Is niet alleen commercieel maar ook heel erg creatief en zit dus helemaal op haar plek op de marketingafdeling. Van Tiktok video’s tot animaties of visitekaartjes Chiara regelt het!

Recruitment

Danique Lems Danique
Danique Lems Teamleider Recruitment

Als Teamleider Recruitment gaat Danique samen met haar team op zoek naar de beste kandidaten. Met haar vrolijke persoonlijkheid regelt ze dat iedereen een mooie baan krijgt bij Binck en zich direct thuis voelt. Daarnaast stuurt ze ook haar team aan om het beste uit zichzelf te halen.

0703833595 danique@binckwerk.nl

Illias Izirar Illias
Illias Izirar Recruiter

Illias werkt al een aantal jaar als recruiter binnen de verkeersregelaars branche. Als recruiter regelt hij dat iedereen die al verkeersregelaars is of dit wilt worden bij Binck aan het werk gaat. Dat zijn heel wat telefoongesprekken en sollicitaties kunnen wij je vertellen. Deze betrouwbare Binck komt zijn afspraken altijd na en met zijn grappige verhalen zorgt hij voor de nodige gezelligheid op kantoor.

0610991488 illias@binckwerk.nl

Karlijn Derks Karlijn
Karlijn Derks Support Medewerker Recruitment

Tijdens haar studie maakt ze twee dagen in de week vrij om recruitment te ondersteunen. Moest hiervoor wel even over haar telefoonangst heen, maar dit bleek na een paar telefoontjes helemaal nergens voor nodig! Met haar vriendelijkheid en overtuigingskracht weet ze veel mensen aan een waardevolle baan te helpen.

Planning

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer Teamleider Planning

Als teamleider planning is Michelle onze rots in de branding op de planning. Geen aanvraag is voor haar te gek en ze regelt het áltijd. Als Binck van het eerste uur, die ooit helemaal alleen op de planning zat, heeft ze heel wat avondjes doorgehaald. Ondertussen is dit niet meer nodig en heeft ze een top team met planners om zich heen gebouwd die ze met veel enthousiasme aanstuurt.

Evelyn van Rhijn Evelyn
Evelyn van Rhijn Planner

Evelyn is als voormalig horecatopper wel wat gewend als het gaat om hard werken en een flexibel rooster. Houdt ook nog eens van een uitdaging, gezellige sfeer en een hecht team. We hoeven vast niet uit te leggen wat voor enorme aanwinst Evelyn is!

Kim Sonneveld Kim
Kim Sonneveld Planner

Kim was op zoek naar een carrière switch en die heeft ze in haar werk als planner gevonden. Ze voelt zich hier helemaal thuis door de fijne werksfeer, ook vindt ze de hectiek van de planning erg leuk omdat geen enkele dag hetzelfde is. Naast haar werkzaamheden als planner is ze ook graag een luisterend oor voor alle verkeersregelaars!

Martijn Vis Martijn
Martijn Vis Planner

Martijn is onze nieuwste aanwinst op de planning. Al is het vak voor hem zeker niet nieuw. Als ervaren planner weet hij precies hoe je de personeelsplanning rond krijgt. Naast het plannen staat hij ook altijd klaar om iedereen te helpen en denkt hij graag met je mee.

Operatie

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur Projectmanager

Als Projectmanager is Frank verantwoordelijk voor grote infraprojecten en evenementen. Als voormalig verkeersregelaar en teamleider kan je dingen regelen wel aan hem overlaten. Tel hier passie en liefde voor het vak bij op en dan weet je dat jouw project bij Frank in goede handen is.

Chyfhaijk Abdoelhak Chyf
Chyfhaijk Abdoelhak Teamleider Operatie

Chyf kwam ooit bij Binck terecht als verkeersregelaar via de verkeersregelaars opleiding. Het bleek al snel dat hij niet alleen was in het regelen van het verkeer. Ondertussen is hij flink doorgegroeid en stuurt nu in zijn de functie het team met teamleiders aan.

Sem van der Toorn Sem
Sem van der Toorn Teamleider Verkeer

Sem is een Binck van het eerste uur. Via de opleiding begonnen als verkeersregelaar en inmiddels doorgegroeid naar teamleider verkeer. Ambitieus type, daar houden we bij Binck wel van.

Jépé Antheunisse Jépé
Jépé Antheunisse Teamleider Verkeer

In korte tijd zijn waarde bewezen bij Binck. Begonnen als verkeersregelaar, daarna coördinator en nu teamleider in het verkeer. Jépé is door zijn leergierigheid een echte doorgroeier. Wie JP goed kent zal zeggen dat hij heel betrokken, lief en zorgzaam is. Exact wat je nodig hebt om zijn functie goed uit te voeren!

Tarik Ouabbi Tarik
Tarik Ouabbi Teamleider Verkeer

Tarik is als teamleider verantwoordelijk voor zijn eigen groep verkeersregelaars. Met 12 jaar werkervaring in de verkeersregelaars branche is hij in zijn vak helemaal thuis. Tarik zorgt dat alles op locatie goed geregeld wordt en is het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en collega’s.

Front- & Backoffice

Caroline Dekeling - Rambaldo Caroline
Caroline Dekeling - Rambaldo Payroll Specialist

Caroline is verantwoordelijk voor alles wat bij de verloning komt kijken. Met meer dan 250 mensen aan het werk waarbij de verloning op wekelijks basis plaatsvindt is dit best complex. Met haar uitgebreide ervaring en secure werk kunnen we erop rekenen dat dit goedkomt. Daarnaast is ze ook zeker een gezellig aanwinst voor het team!

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati Medewerker Backoffice

Chirine is verantwoordelijk voor de loonadministratie, facturen en soms pittige telefoongesprekken. Is de rust zelve en zorgt hiermee voor een perfecte balans op het soms hectische kantoor.

Dhélisa Bulo Dhélisa
Dhélisa Bulo Medewerker Backoffice

Dhélisa is bij Binck begonnen als planner en werkt nu sinds kort op de backoffice. De andere afdelingen zijn stiekem een beetje jaloers want iedereen wil Dhé met haar stralende persoonlijkheid en energie van 3 wel in het team!

Sander Keetman Sander
Sander Keetman Financieel Administratief Medewerker

Sander gaat als financieel administratief medewerker elke dag vrolijk naar zijn werk. Hij zorgt dat de - soms best complexe - administratie vlekkeloos verloopt en heeft contact met verschillende afdelingen en stakeholders. Hij regelt alles van A tot Z en staat klaar voor iedereen met financiële vragen, of voor een leuk gesprek natuurlijk.

Aafke Hensen Aafke
Aafke Hensen HR Adviseur

Als HR Adviseur is Aafke verantwoordelijk voor de hele HR-cyclus, van HR-beleid en de HR-operatie tot in-, door- en uitstroom. Bouwen aan een mooie toekomst, met plezier en een fijne werksfeer is waar ze voor gaat. Ze heeft bewust voor Binck gekozen omdat ze het liefst bij een bedrijf werkt waar de mens centraal staat. Dat is met een organisatie van ruim 35 man kantoorpersoneel en 250 verkeersregelaars en vakmensen in de bouw wel gelukt!

Josephine Cannoo Josephine
Josephine Cannoo HR Medewerker

Josephine is een betrokken persoon en zit bij Binck helemaal op haar plek. Van verkeersregelaar, timmerman of accountmanager, alle Binck collega’s kunnen bij haar terecht voor advies, een luisterend oor of een gezellig gesprek.

Barbra Karduks Barbra
Barbra Karduks Project Medewerker

Als Projectmedewerker is Barbra altijd wel iets aan het regelen. Ze zorgt dat de juiste mensen aan een project worden verbonden, plant projecten en houdt de voortgang in de gaten. Één ding is zeker als Barbra ergens verantwoordelijk voor is kan je er 100% op vertrouwen dat het geregeld wordt.

Directie

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch Algemeen Directeur

Directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog wel eens een probleem als het gaat om zijn bedrijf. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook met Binck getrouwd.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder Financieel Directeur

Kwam bij Binck terecht als stagiair en bleek bijzonder veel talent te hebben. Staat altijd voor iedereen klaar en regelt alles tot in de puntjes. Wel met af en toe de nodige plafonddiensten.

Mark Ponne Mark
Mark Ponne Commercieel Directeur

Na een succesvol marathondienstverband van maar liefst 15 jaar vond Mark het tijd voor een nieuw avontuur. Dat werd Binck! Als Operationeel directeur doet Mark nu weer wat hij het allerleukste vindt aan zijn werk: met nieuwe Binckies en verse energie bouwen aan een mooi bedrijf!

Danique Lems

Neem dan contact op met Danique.

070 383 35 95
danique@binckwerk.nl