070 383 35 95
Bouwopruimer Will
Ontmoet het team

Will
Bouwopruimer

Binck team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Accountmanagement

Remco Krietemeijer Remco
Remco Krietemeijer

Teamleider Sales

Werkt al jaren in de sales en besloot dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Kijk daar houden wij wel van. Wordt blij van samenwerken, kennis delen en van een goed gesprek met collega's en opdrachtgevers.

Dennis Kuiper Dennis
Dennis Kuiper

Accountmanager Verkeer

Onze 'verkeers regelaar' regelt dat het verkeer op elk infra-, bouwproject of evenement goed wordt geregeld. Zorgt dat er voldoende verkeersregelaars worden ingezet en denkt graag met je mee over logistieke uitdagingen.

Carlijn Duvekot Carlijn
Carlijn Duvekot

Accountmanager Bouw

De bouw alleen een mannenwereld? Dacht het niet! Carlijn regelt voor elke bouwplaats de juiste vakmensen en komt graag langs op het project om alle mogelijkheden te bespreken.

Munish Gonesh Munish
Munish Gonesh

Accountmanager Zorg

Krijgt energie van de omgang met mensen in combinatie met en stuk sales. Zit als accountmanager zorg dus helemaal op zijn plek. Zorg professionals nodig voor jouw organisatie? Je kan Munish altijd bellen!

Recruitment

Denise van de Vorstenbosch Denise
Denise van de Vorstenbosch

Teamleider Recruitment

Alleskunner Denise is onze Teamleider Recruitment, heeft thuis twee kleine binckies, dus de recruiters aansturen is voor haar geen enkel probleem. Getrouwd met Mario, en beschikt daarom ook over engelengeduld.

Adil Abdelaziz Adil
Adil Abdelaziz

Recruiter Bouw

Komt met collega Mitchell uit de Amsterdamse horeca, is dus wel wat gewend. Wij waarderen zijn goede people skills en zijn blij dat hij die nu inzet om voor elke vakman in de bouw de juiste klus te vinden.

Mitchell Smith Mitchell
Mitchell Smith

Recruiter Verkeer

Is vanuit onze vestiging in Amsterdam altijd op zoek naar nieuw talent. Heeft samen met collega Adil jaren in het Amsterdamse nachtleven gewerkt, wat zorgt voor de nodige mooie verhalen en anekdotes. Waarschijnlijk ook de reden dat hij zich niet snel gek laat maken in stressvolle situaties.

Rick Pesch Rick
Rick Pesch

Recruiter Verkeer

Regelt alle verkeersregelaars aanmeldingen en sollicitaties. En dat zijn er nogal wat. Zorgt daarnaast dat alle kandidaten van de opleiding tot verkeersregelaar goed voorbereidt en zonder zenuwen kunnen starten. Komt net als collega recruiters Adil en Mitchell uit de horeca, maar dan als chefkok op Mallorca. We hoeven je vast niet uit te leggen dat hij zeer stressbestendig is.

Lucas Almeida Lucas
Lucas Almeida

Recruiter Zorg

Lucas heeft al een aantal jaar ervaring als recruiter in de ouderen zorg. Betrokken zijn en oprechte interesse hebben in kandidaten vindt hij erg belangrijk. Op zoek naar een baan in de zorg? Dan is Lucas jouw man!

Eveline Mutsaerts Eveline
Eveline Mutsaerts

Recruitment Specialist

ZZP'er Eveline zet haar expertise twee dagen in de week in voor Binck om onze recruitmentafdeling naar het volgende niveau te brengen. Ze coacht en traint de recruiters en gaat op zoek naar de perfecte kandidaten voor onze opstaande vacatures op kantoor.

Planning

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer

Teamleider Planning

Wassenaars trots, onze rots in de branding op de planning. Geen aanvraag is voor haar te gek en ze regelt het altijd. Woont wel zo ongeveer op kantoor, maar dat houdt haar niet tegen om vrolijk door het pand te huppelen. 

Priscilla Cohen Priscilla
Priscilla Cohen

Planner

Is de vrolijkheid zelve. Haar lach werkt dan ook bijzonder aanstekelijk en is door het hele kantoorpand te horen. Houdt zich ook zeker bezig met serieuze zaken en regelt dagelijks dat alle verkeersregelaars worden ingezet.

Nadia van der Hoeven Nadia
Nadia van der Hoeven

Planner

We zijn blij met onze nieuwste aanwinst op de planning. Midden in de coronacrisis begonnen en liet gelijk zien dat ze uitstekend kan omgaan met onverwachte gebeurtenissen en probleemoplossend denkt. Laten dat nou net de kwaliteiten van goede planner zijn!

Uitvoering

Chris Moreno Chris
Chris Moreno

Projectbegeleider Bouw

Chris heeft zijn draai bij Binck helemaal gevonden. Zat voor hij bij ons werkte in het leger en heeft dus zeker weten een aanpakkersmentaliteit. Vroeg opstaan voor een opstart in de bouw is voor hem dan ook geen enkel probleem.

Chyfhaijk Abdoelhak Chyf
Chyfhaijk Abdoelhak

Teamleider Verkeer

Kwam ooit binnen via de verkeersregelaars opleiding en is daarna van coördinator doorgegroeid naar teamleider verkeer. Heeft ondertussen zoveel kennis en ervaring dat hij nu zelf les geeft aan nieuwe verkeersregelaars tijdens de opleiding.

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur

Teamleider Verkeer

Frank werkt het liefst altijd. Is iemand die je verplicht vrij moet geven, maar dan toch besluit om te komen werken. Stuurt zijn eigen team verkeersregelaars aan en is zelf ook nog regelmatig op een kruispunt te vinden.

Vishal Ardjoensing Vishal
Vishal Ardjoensing

Teamleider Verkeer

Zou eigenlijk verpleegkunde gaan doen, maar zorgt nu voor zijn eigen team met verkeersregelaars. Gaat sinds hij teamleider is nog steeds bijna elke dag naar de sportschool (maandag bijna, dinsdag bijna…)

Sem van der Toorn Sem
Sem van der Toorn

Teamleider Verkeer

Sem is een Binck van het eerste uur. Via de opleiding begonnen als verkeersregelaar en inmiddels doorgegroeid naar teamleider verkeer. Ambitieus type, daar houden we bij Binck wel van.

Ton Luster Ton
Ton Luster

Kwaliteitscontroleur

Kwaliteit bieden aan onze opdrachtgevers, maar ook aan onze eigen mensen vinden wij bij Binck zeer belangrijk. Ton weet als de beste waar een goede verkeersregelaar en werkplek aan moet voldoen en houdt regelmatig inspecties.

Office

Lisa van Caspel Lisa
Lisa van Caspel

Office Manager

Lisa is onze alleskunner. Is met haar vrolijke persoonlijkheid altijd in de weer om alles op kantoor op rolletjes te laten lopen. Afspraken, sollicitanten of medewerkers, ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach (en een kopje koffie) de deur uit loopt.

Annemieke Scheltes Annemieke
Annemieke Scheltes

HR Business Partner

Jarenlange ervaring bij grote organisaties, maar heeft er bewust voor gekozen om een Binck te zijn, snappen wij wel. Met een horeca verleden weet je zeker dat hard werken in haar bloed zit. Houdt van het strand, gezelligheid en alles wat met personeelszaken te maken heeft.

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize

Teamleider Marketing & Communicatie

Vrolijke Pien is verantwoordelijk voor de positionering en merkbekenheid van Binck en alles wat daarbij komt kijken. Is pas echt tevreden wanneer iedereen die zij spreekt het bedrijf Binck kent.

Barbra Karduks Barbra
Barbra Karduks

Teamleider Backoffice

Ambitieuze Barbra is verantwoordelijk voor de backoffice en zorgt dat alle financiële zaken nauwkeurig worden geregeld. Kan sinds ze in Zoetermeer woont niet meer op de fiets naar kantoor, dus probeert ze haar conditie op peil te houden tijdens het wandelen in de pauze.

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati

Backoffice

Chirine is verantwoordelijk voor de loonadministratie, facturen en soms pittige telefoongesprekken. Is de rust zelve en zorgt hiermee voor een perfecte balans op het soms hectische kantoor.

Directie

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch

Algemeen Directeur

Directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog wel eens een probleem als het gaat om zijn bedrijf. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook met Binck getrouwd.

Kees Gordijn Kees
Kees Gordijn

Financieel Directeur

Kees is sinds 2017 betrokken bij Binck, maar het voelt veel langer, wat een goed teken is. Komt uit een échte metropool (Zoetermeer), wat wellicht ook zijn wijsheid verklaart. Houdt niet van verliezen, wél van samen iets presteren.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder

Operationeel Directeur

Kwam bij Binck terecht als stagiair en bleek bijzonder veel talent te hebben. Staat altijd voor iedereen klaar en regelt alles tot in de puntjes. Wel met af en toe de nodige plafonddiensten.

Denise van de Vorstenbosch

Neem dan contact op met Denise.

070 383 35 95
denise@binckwerk.nl