Portier Ghassan
Ontmoet het team

Ghassan
Portier

Binck team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Accountmanagement

Danny Merks Danny
Danny Merks Accountmanager Bouw

Accountmanager Danny regelt voor iedere bouwplaats de juiste vakmensen en komt graag bij je langs voor een goed gesprek. Krijgt energie van uitdagingen waarin snel geschakeld moet worden en kan intens genieten als hij iedereen met een lach ziet rondlopen.

0686814496 danny@binckwerk.nl

Amy Linkers Amy
Amy Linkers Account- & Projectmanager

Als voormalig planner bij Binck kent Amy de branche van opdrachtgever tot verkeersregelaar op haar duimpje. Als projectmanager zorgt zij ervoor dat niet alleen het verkeer in goede banen wordt geleid, maar ook alles er omheen. Verkeersregelaars nodig voor jouw project? Gaat ze voor je regelen!

0644918913 amy@binckwerk.nl

Erik Slosser Erik
Erik Slosser Business Unit Manager Bouw

Als Business Unit Manager Bouw bouwt Erik niet alleen aan fijne samenwerkingen en de impact van Binck binnen de bouwsector, maar ook zeker aan zijn team. Met elkaar aan de slag en samen bouwen aan iets moois!

Recruitment

Eveline Mutsaerts Eveline
Eveline Mutsaerts Teamleider Recruitment

Eveline zet haar recruitment expertise in voor Binck om onze recruitmentafdeling naar het volgende niveau te brengen. Ze coacht en traint de recruiters en gaat op zoek naar de perfecte kandidaten voor onze opstaande vacatures op kantoor.

Denise Rust Denise
Denise Rust Recruiter Verkeer

Denise regelt dat iedereen die al verkeersregelaar is of dit wilt worden snel bij Binck aan het werk kan. Vol energie zorgt zij dat elke maand alle verkeerregelaars opleidingen vol zitten. Dat zijn heel wat telefoontjes en kennismakingsgesprekken in een week kunnen wij je vertellen. Betrokkenheid in de breedste zin van het woord is dan ook iets wat echt bij haar past; samen ervoor zorgen dat je het beste resultaat neerzet. 

0613916327 denise@binckwerk.nl

Jeromy Schaddelee Jeromy
Jeromy Schaddelee Recruiter Bouw

Jeromy zorgt dat het werk onze opdrachtgevers in de bouw altijd door kan gaan en regelt voor elke vakman een mooie klus. Komt zelf uit de horeca en weet daarom wel van aanpakken. De bouwtijden moet hij alleen wel nog even aan wennen.

0682438243 jeromy@binckwerk.nl

Sarah Mahay Sarah
Sarah Mahay Recruitment Support

Sarah is onze ondersteunde kracht op de afdeling recruitment. Ze zorgt dat alle sollicitaties worden behandeld, vangt de kandidaten voor de opleiding op en ondersteunt haar collega recruiters waar nodig. Zorgt daarnaast met haar onverwoestbare goede humeur ook voor een gezellige sfeer op het kantoor. Wat misschien wel nog belangrijker is!

Celine Majoor Celine
Celine Majoor Recruitment Support

Celine studeert Criminologie in Leiden en heeft gelukkig in haar drukke studententijd nog ergens een gaatje in haar rooster gevonden om bij Binck te werken. Iedere maandag ondersteunt ze onze recruitment afdeling met verschillende werkzaamheden en daar zijn wij onwijs bij mee!

Karlijn Derks Karlijn
Karlijn Derks Recruitment Support

Tijdens haar studie weet ze twee dagen vrij te maken om recruitment te ondersteunen. Wanneer Karlijn op de werkvloer is, kan je niet om haar heen. Met haar nogal luidruchtige telefoongesprekken krijgt ze veel voor elkaar. Ze is enorm vriendelijk en hierdoor weet ze veel mensen aan een waardevolle baan te helpen.

Planning

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer Teamleider Planning

Wassenaars trots, onze rots in de branding op de planning. Geen aanvraag is voor haar te gek en ze regelt het altijd. Woont wel zo ongeveer op kantoor, maar dat houdt haar niet tegen om vrolijk door het pand te huppelen. 

Evelyn van Rhijn Evelyn
Evelyn van Rhijn Planner

Evelyn is als voormalig horecatopper wel wat gewend als het gaat om hard werken en een flexibel rooster. Houdt ook nog eens van een uitdaging, gezellige sfeer en een hecht team. We hoeven vast niet uit te leggen wat voor enorme aanwinst Evelyn is!

Chrystal ter Linden Chrystal
Chrystal ter Linden Planner

Chrystal komt uit de hotelwereld en weet dus als geen ander hoe je servicegericht en behulpzaam te werk gaat. Zorgt met een glimlach dat alle diensten worden ingevuld en al onze collega's met een goed gevoel op de juiste plek en tijd worden ingepland.

Beau Vermeer Beau
Beau Vermeer Planner

Is als stagiair bij Binck terecht gekomen en het bleek al snel dat we hem niet meer kwijt wilden, en hij ons gelukkig ook niet. Heeft ondertussen op verschillende afdelingen zijn steentje bijgedragen en ondersteunt nu drie dagen in de week de planning.

Lisa Oosterom Lisa
Lisa Oosterom Planning Support

Lisa wilde na haar studie Communicatie & Multimedia Design graag een tussenjaar en even iets heel anders doen. Dat is als support medewerker planning zeker gelukt. Al komt er toch ook zeker een hoop creativiteit bij een personeelsplanning kijken. Hebben wij even geluk! Daarnaast is ze ook met haar positieve energie een fijne aanvulling op het team.

Shiwani Baboelal Shiwani
Shiwani Baboelal Planning Support

Shiwani is een fijne ondersteuning op de planning en weet vanaf haar eerste werkdag van aanpakken. Daar houden wij bij Binck natuurlijk wel van. Naast haar werk zit ze zeker niet stil en is druk bezig om dit jaar haar diploma te halen. Wat met haar instelling vast en zeker gaat lukken.

Charlie Lindeman Charlie
Charlie Lindeman Planning Support

Tijdens haar tussenjaar besloten om de planning twee dagen per week te ondersteunen. Schittert net zo erg in haar werkzaamheden als het diamantje in haar gebit. Deze (bijna altijd) nuchtere dame valt altijd positief op en weet wat écht aanpakken is.

Nadia van der Hoeven Nadia
Nadia van der Hoeven Planner

Nadia is midden in de coronacrisis begonnen en liet gelijk zien dat ze uitstekend kan omgaan met onverwachte gebeurtenissen en probleemoplossend denkt. Laten dat nou net de kwaliteiten van goede planner zijn!

Uitvoering

Chris Moreno Chris
Chris Moreno Projectbegeleider Bouw

Chris heeft zijn draai bij Binck helemaal gevonden. Zat voor hij bij ons werkte in het leger en heeft dus zeker weten een aanpakkersmentaliteit. Vroeg opstaan voor een opstart in de bouw is voor hem dan ook geen enkel probleem.

Chyfhaijk Abdoelhak Chyf
Chyfhaijk Abdoelhak Teamleider Verkeer

Kwam ooit binnen via de verkeersregelaars opleiding en is daarna van coördinator doorgegroeid naar teamleider verkeer. Heeft ondertussen zoveel kennis en ervaring dat hij nu zelf les geeft aan nieuwe verkeersregelaars tijdens de opleiding.

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur Teamleider Verkeer

Frank werkt het liefst altijd. Is iemand die je verplicht vrij moet geven, maar dan toch besluit om te komen werken. Stuurt zijn eigen team verkeersregelaars aan en is zelf ook nog regelmatig op een kruispunt te vinden.

Vishal Ardjoensing Vishal
Vishal Ardjoensing Teamleider Verkeer

Zou eigenlijk verpleegkunde gaan doen, maar zorgt nu voor zijn eigen team met verkeersregelaars. Verzorgt daarnaast ook met veel enthousiasme de theorieles van verkeersregelaarsopleiding. Gaat sinds hij teamleider is nog steeds bijna elke dag naar de sportschool (maandag bijna, dinsdag bijna…).

Sem van der Toorn Sem
Sem van der Toorn Teamleider Verkeer

Sem is een Binck van het eerste uur. Via de opleiding begonnen als verkeersregelaar en inmiddels doorgegroeid naar teamleider verkeer. Ambitieus type, daar houden we bij Binck wel van.

Marco Clever Marco
Marco Clever Teamleider Verkeer

Kwam bij Binck terecht via de opleiding tot verkeersregelaar en bleek al snel veel in zijn mars te hebben. Heeft zich binnen een korte tijd van verkeersregelaar tot teamleider ontwikkeld. Of dit nou kwam doordat Chyf hem heeft opgeleid of omdat hij gewoon zeer gedreven en super flexibel is zijn de meningen over verdeeld.

Jepe Antheunisse Jepe
Jepe Antheunisse Teamleider Verkeer

In korte tijd zijn waarde bewezen bij Binck. Begonnen als verkeersregelaar, daarna coördinator en nu teamleider in het verkeer. JP is door zijn leergierigheid een echte doorgroeier. Wie JP goed kent zal zeggen dat hij heel betrokken, lief en zorgzaam is. Exact wat je nodig hebt om zijn functie goed uit te voeren!

Office

Barbra Karduks Barbra
Barbra Karduks Teamleider Backoffice

Ambitieuze Barbra is verantwoordelijk voor de backoffice en zorgt dat alle financiële zaken nauwkeurig worden geregeld. Kan sinds ze in Zoetermeer woont niet meer op de fiets naar kantoor, dus probeert ze haar conditie op peil te houden tijdens het wandelen in de pauze.

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati Medewerker Backoffice

Chirine is verantwoordelijk voor de loonadministratie, facturen en soms pittige telefoongesprekken. Is de rust zelve en zorgt hiermee voor een perfecte balans op het soms hectische kantoor.

Pravita Hanoeman Pravita
Pravita Hanoeman Medewerker Backoffice

Pravita studeert Finance & Control aan de Haagsche Hogeschool en werkt 2 dagen in de week op de backoffice als werkstudent. Gelukkig is zij net zo enthousiast over Binck als wij over haar en komt ze binnenkort fulltime stagelopen. Naast dat Pravita goed is met cijfers heeft ze ook laten zien dat ze beschikt over aardige netwerk skills aangezien alle andere werkstudenten via haar bij Binck terecht zijn gekomen. Misschien ooit een carrièreswitch overwegen naar recruitment?

Dhélisa Bulo Dhélisa
Dhélisa Bulo Medewerker Backoffice

Dhélisa is bij Binck begonnen als planner en werkt nu sinds kort op de backoffice. De andere afdelingen zijn stiekem een beetje jaloers want iedereen wil Dhé met haar stralende persoonlijkheid en energie van 3 wel in het team!

Rajae Doubli Rajae
Rajae Doubli Support Medewerker Office

Rajae werkt naast haar studie Facility Management als Support Medewerker Office bij Binck. Deze bezige bij verwelkomt op maandag alle bezoekers met een gastvrij onthaal vanachter de balie, studeert op dinsdag en is de rest van de week een waardevolle ondersteuning op de backoffice.

Eline Hamberg Eline
Eline Hamberg HR Adviseur

Als HR adviseur draagt Eline haar steentje bij aan de professionalisering en ontwikkeling van onze mensen en het team. Ze heeft een brede interesse en vindt veel thema’s binnen HR interessant. Past helemaal bij de aanpakkers mentaliteit van Binck en pakt graag alle kansen die er liggen aan.

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize Teamleider Marketing & Communicatie

Vrolijke Pien is verantwoordelijk voor de positionering en merkbekenheid van Binck en alles wat daarbij komt kijken. Is pas echt tevreden als iedereen het bedrijf Binck kent.

Chiara Morsen Chiara
Chiara Morsen Marketingmedewerker

Chiara studeert commerciële economie aan de Hogeschool Den Haag. Is niet alleen commercieel maar ook heel erg creatief en zit dus helemaal op haar plek als Stagiair Creatief Design op de marketingafdeling. Van Tiktok video’s tot animaties of visitekaartjes Chiara regelt het!

Dylan Frieser Dylan
Dylan Frieser Stagiair Marketing

Dylan zit in zijn laatste jaar Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam en loopt stage op de marketingafdeling van Binck. Hij heeft een passie voor online marketing, onderzoeken en het schrijven van allerlei soorten teksten en is daarmee de perfect aanvulling op het creatieve marketingteam. Van social Media bericht tot SEO-tekst of nieuwsbrief Dylan tovert het allemaal op papier (of beeldscherm).

Claire Eerdhuijzen Claire
Claire Eerdhuijzen Office Manager

s onze regelaar op kantoor en zorgt dat niemand aan iets ontbreekt. Je kunt met alles bij haar terecht van wagenpark tot ict of gewoon voor een gezellig gesprek. Afspraken, sollicitanten of collega’s, ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach (en een kopje koffie) de deur in en uit loopt.

Directie

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch Algemeen Directeur

Directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog wel eens een probleem als het gaat om zijn bedrijf. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook met Binck getrouwd.

Kees Gordijn Kees
Kees Gordijn Financieel Directeur

Kees is sinds 2017 betrokken bij Binck, maar het voelt veel langer, wat een goed teken is. Komt uit een échte metropool (Zoetermeer), wat wellicht ook zijn wijsheid verklaart. Houdt niet van verliezen, wél van samen iets presteren.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder Operationeel Directeur

Kwam bij Binck terecht als stagiair en bleek bijzonder veel talent te hebben. Staat altijd voor iedereen klaar en regelt alles tot in de puntjes. Wel met af en toe de nodige plafonddiensten.

Mark Ponne Mark
Mark Ponne Commercieel Directeur

Na een succesvol marathondienstverband van maar liefst 15 jaar vond Mark het tijd voor een nieuw avontuur. Dat werd Binck! Als commercieel directeur doet Mark nu weer wat hij het allerleukste vindt aan zijn werk: met nieuwe Binckies en verse energie bouwen aan een mooi bedrijf!

Eveline Mutsaerts

Neem dan contact op met Eveline.

070 383 35 95
eveline@binckwerk.nl