Portier Ghassan
Ontmoet het team

Ghassan
Portier

Binck team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Accountmanagement

Dennis Kuiper Dennis
Dennis Kuiper Accountmanager Verkeer

Onze 'verkeers regelaar' regelt dat het verkeer op elk infra-, bouwproject of evenement goed wordt geregeld. Zorgt dat er voldoende verkeersregelaars worden ingezet en denkt graag met je mee over logistieke uitdagingen.

06 12 34 95 99 dennis@binckwerk.nl

Danny Merks Danny
Danny Merks Accountmanager Bouw

Accountmanager Danny regelt voor iedere bouwplaats de juiste vakmensen en komt graag bij je langs voor een goed gesprek. Krijgt energie van uitdagingen waarin snel geschakeld moet worden en kan intens genieten als hij iedereen met een lach ziet rondlopen.

06 86 81 44 96 danny@binckwerk.nl

Recruitment

Eveline Mutsaerts Eveline
Eveline Mutsaerts Teamleider Recruitment

Eveline zet haar recruitment expertise in voor Binck om onze recruitmentafdeling naar het volgende niveau te brengen. Ze coacht en traint de recruiters en gaat op zoek naar de perfecte kandidaten voor onze opstaande vacatures op kantoor.

Adil Abdelaziz Adil
Adil Abdelaziz Recruiter Bouw

Komt met collega Mitchell uit de Amsterdamse horeca, is dus wel wat gewend. Wij waarderen zijn goede people skills en zijn blij dat hij die nu inzet om voor elke vakman in de bouw de juiste klus te vinden.

06 13 09 28 95 adil@binckwerk.nl

Mitchell Smith Mitchell
Mitchell Smith Recruiter Verkeer

Is vanuit onze vestiging in Amsterdam altijd op zoek naar nieuw talent. Heeft samen met collega Adil jaren in het Amsterdamse nachtleven gewerkt, wat zorgt voor de nodige mooie verhalen en anekdotes. Waarschijnlijk ook de reden dat hij zich niet snel gek laat maken in stressvolle situaties.

06 13 72 57 92 mitchell@binckwerk.nl

Rick Pesch Rick
Rick Pesch Recruiter Verkeer

Regelt alle verkeersregelaars aanmeldingen en sollicitaties. En dat zijn er nogal wat. Zorgt daarnaast dat alle kandidaten van de opleiding tot verkeersregelaar goed voorbereidt en zonder zenuwen kunnen starten. Komt net als collega recruiters Adil en Mitchell uit de horeca, maar dan als chefkok op Mallorca. We hoeven je vast niet uit te leggen dat hij zeer stressbestendig is.

06 10 99 14 88 rick@binckwerk.nl

Planning

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer Teamleider Planning

Wassenaars trots, onze rots in de branding op de planning. Geen aanvraag is voor haar te gek en ze regelt het altijd. Woont wel zo ongeveer op kantoor, maar dat houdt haar niet tegen om vrolijk door het pand te huppelen. 

Nadia van der Hoeven Nadia
Nadia van der Hoeven Planner

We zijn blij met onze nieuwste aanwinst op de planning. Midden in de coronacrisis begonnen en liet gelijk zien dat ze uitstekend kan omgaan met onverwachte gebeurtenissen en probleemoplossend denkt. Laten dat nou net de kwaliteiten van goede planner zijn!

Beau Vermeer Beau
Beau Vermeer Planner

Is als stagiair bij Binck terecht gekomen en het bleek al snel dat we hem niet meer kwijt wilden, en hij ons gelukkig ook niet. Heeft ondertussen op verschillende afdelingen zijn steentje bijgedragen en ondersteunt nu drie dagen in de week de planning.

Uitvoering

Chris Moreno Chris
Chris Moreno Projectbegeleider Bouw

Chris heeft zijn draai bij Binck helemaal gevonden. Zat voor hij bij ons werkte in het leger en heeft dus zeker weten een aanpakkersmentaliteit. Vroeg opstaan voor een opstart in de bouw is voor hem dan ook geen enkel probleem.

Chyfhaijk Abdoelhak Chyf
Chyfhaijk Abdoelhak Teamleider Verkeer

Kwam ooit binnen via de verkeersregelaars opleiding en is daarna van coördinator doorgegroeid naar teamleider verkeer. Heeft ondertussen zoveel kennis en ervaring dat hij nu zelf les geeft aan nieuwe verkeersregelaars tijdens de opleiding.

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur Teamleider Verkeer

Frank werkt het liefst altijd. Is iemand die je verplicht vrij moet geven, maar dan toch besluit om te komen werken. Stuurt zijn eigen team verkeersregelaars aan en is zelf ook nog regelmatig op een kruispunt te vinden.

Vishal Ardjoensing Vishal
Vishal Ardjoensing Teamleider Verkeer

Zou eigenlijk verpleegkunde gaan doen, maar zorgt nu voor zijn eigen team met verkeersregelaars. Verzorgt daarnaast ook met veel enthousiasme de theorieles van verkeersregelaarsopleiding. Gaat sinds hij teamleider is nog steeds bijna elke dag naar de sportschool (maandag bijna, dinsdag bijna…).

Sem van der Toorn Sem
Sem van der Toorn Teamleider Verkeer

Sem is een Binck van het eerste uur. Via de opleiding begonnen als verkeersregelaar en inmiddels doorgegroeid naar teamleider verkeer. Ambitieus type, daar houden we bij Binck wel van.

Marco Clever Marco
Marco Clever Teamleider Verkeer

Kwam bij Binck terecht via de opleiding tot verkeersregelaar en bleek al snel veel in zijn mars te hebben. Heeft zich binnen een korte tijd van verkeersregelaar tot teamleider ontwikkeld. Of dit nou kwam doordat Chyf hem heeft opgeleid of omdat hij gewoon zeer gedreven en super flexibel is zijn de meningen over verdeeld.

Ton Luster Ton
Ton Luster Kwaliteitscontroleur

Kwaliteit bieden aan onze opdrachtgevers, maar ook aan onze eigen mensen vinden wij bij Binck zeer belangrijk. Ton weet als de beste waar een goede verkeersregelaar en werkplek aan moet voldoen en houdt regelmatig inspecties.

Office

Lisa van Caspel Lisa
Lisa van Caspel Office Manager

Lisa is onze alleskunner. Is met haar vrolijke persoonlijkheid altijd in de weer om alles op kantoor op rolletjes te laten lopen. Afspraken, sollicitanten of medewerkers, ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach (en een kopje koffie) de deur uit loopt.

Eline Hamberg Eline
Eline Hamberg HR Adviseur

Als HR adviseur draagt Eline haar steentje bij aan de professionalisering en ontwikkeling van onze mensen en het team. Ze heeft een brede interesse en vindt veel thema’s binnen HR interessant. Past helemaal bij de aanpakkers mentaliteit van Binck en pakt graag alle kansen die er liggen aan.

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize Teamleider Marketing & Communicatie

Vrolijke Pien is verantwoordelijk voor de positionering en merkbekenheid van Binck en alles wat daarbij komt kijken. Is pas echt tevreden als iedereen het bedrijf Binck kent.

Barbra Karduks Barbra
Barbra Karduks Teamleider Backoffice

Ambitieuze Barbra is verantwoordelijk voor de backoffice en zorgt dat alle financiële zaken nauwkeurig worden geregeld. Kan sinds ze in Zoetermeer woont niet meer op de fiets naar kantoor, dus probeert ze haar conditie op peil te houden tijdens het wandelen in de pauze.

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati Backoffice

Chirine is verantwoordelijk voor de loonadministratie, facturen en soms pittige telefoongesprekken. Is de rust zelve en zorgt hiermee voor een perfecte balans op het soms hectische kantoor.

Directie

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch Algemeen Directeur

Directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog wel eens een probleem als het gaat om zijn bedrijf. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook met Binck getrouwd.

Kees Gordijn Kees
Kees Gordijn Financieel Directeur

Kees is sinds 2017 betrokken bij Binck, maar het voelt veel langer, wat een goed teken is. Komt uit een échte metropool (Zoetermeer), wat wellicht ook zijn wijsheid verklaart. Houdt niet van verliezen, wél van samen iets presteren.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder Operationeel Directeur

Kwam bij Binck terecht als stagiair en bleek bijzonder veel talent te hebben. Staat altijd voor iedereen klaar en regelt alles tot in de puntjes. Wel met af en toe de nodige plafonddiensten.

Eveline Mutsaerts

Neem dan contact op met Eveline.

070 383 35 95
eveline@binckwerk.nl