fbpx
Sem Teamleider Verkeer
Ontmoet het kantoor team

Sem
Teamleider Verkeer

Binck kantoor team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Commercie

Nadia van der Hoeven Nadia
Nadia van der Hoeven Medewerker Verkoop Binnendienst

Als Medewerker Verkoop Binnendienst is Nadia het eerste aanspreekpunt van onze opdrachtgevers. Grote kans dus dat je haar aan de lijn krijgt. Met nieuwe of bestaande opdrachten en alle andere vragen helpt Nadia je graag verder.

0703833595 aanvraag@binckwerk.nl

Melodey Schilperoort Melodey
Melodey Schilperoort Medewerker Verkoop Binnendienst

Melodey zorgt samen met collega Nadia dat aanvragen van nieuwe en bestaande opdrachtgevers worden verwerkt. Als medewerker Verkoop Binnendienst zorgt dat jouw aanvraag bij onze planning terecht komt en de opdracht wordt ingevuld. Heb je vragen over de aanvraag? Dan kan je haar altijd bellen!

0703833595 aanvraag@binckwerk.nl

Jeromy Schaddelee Jeromy
Jeromy Schaddelee Accountmanager Bouw

Jeromy zorgt dat het werk van onze opdrachtgevers in de bouw altijd door kan gaan en regelt voor elke vakman een mooie klus. Mocht je een paar extra handen kunnen gebruiken op de bouwplaats komt hij graag langs op het project om alle mogelijkheden te bespreken. Heeft naast Binck ook nog zijn eigen cateringbedrijf en weet dus zeker van aanpakken!

0682438343 teambouw@binckwerk.nl

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize Teamleider Marketing & Communicatie

Pien is verantwoordelijk voor de marketingafdeling van Binck en alles wat daarbij komt kijken. Van online campagnes, Social Media strategieën of het ontwerpen van drukwerk. Ze is pas echt tevreden als iedereen het merk Binck kent.

Chiara Morsen Chiara
Chiara Morsen Support Medewerker Marketing

Chiara studeert commerciële economie aan de Haagsche Hogeschool. Is niet alleen commercieel maar ook heel erg creatief en zit dus helemaal op haar plek op de marketingafdeling. Van Tiktok video’s tot animaties of visitekaartjes Chiara regelt het!

Recruitment

Illias Izirar Illias
Illias Izirar Recruiter

Illias werkt al een aantal jaar als recruiter binnen de verkeersregelaars branche. Als recruiter regelt hij dat iedereen die al verkeersregelaars is of dit wilt worden bij Binck aan het werk gaat. Dat zijn heel wat telefoongesprekken en sollicitaties kunnen wij je vertellen. Deze betrouwbare Binck komt zijn afspraken altijd na en met zijn grappige verhalen zorgt hij voor de nodige gezelligheid op kantoor.

0610991488 illias@binckwerk.nl

Planning

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer Teamleider Planning

Als teamleider planning is Michelle onze rots in de branding op de planning. Geen aanvraag is voor haar te gek en ze regelt het áltijd. Als Binck van het eerste uur, die ooit helemaal alleen op de planning zat, heeft ze heel wat avondjes doorgehaald. Ondertussen is dit niet meer nodig en heeft ze een top team met planners om zich heen gebouwd die ze met veel enthousiasme aanstuurt.

Kim Sonneveld Kim
Kim Sonneveld Planner

Kim was op zoek naar een carrière switch en die heeft ze in haar werk als planner gevonden. Ze voelt zich hier helemaal thuis door de fijne werksfeer, ook vindt ze de hectiek van de planning erg leuk omdat geen enkele dag hetzelfde is. Naast haar werkzaamheden als planner is ze ook graag een luisterend oor voor alle verkeersregelaars!

Martijn Vis Martijn
Martijn Vis Planner

Martijn is onze nieuwste aanwinst op de planning. Al is het vak voor hem zeker niet nieuw. Als ervaren planner weet hij precies hoe je de personeelsplanning rond krijgt. Naast het plannen staat hij ook altijd klaar om iedereen te helpen en denkt hij graag met je mee.

Operatie

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur Projectmanager

Als Projectmanager is Frank verantwoordelijk voor grote infraprojecten en evenementen. Als voormalig verkeersregelaar en teamleider kan je dingen regelen wel aan hem overlaten. Tel hier passie en liefde voor het vak bij op en dan weet je dat jouw project bij Frank in goede handen is.

Sem van der Toorn Sem
Sem van der Toorn Teamleider Verkeer

Sem is een Binck van het eerste uur. Via de opleiding begonnen als verkeersregelaar en inmiddels doorgegroeid naar teamleider verkeer. Ambitieus type, daar houden we bij Binck wel van.

Jépé Antheunisse Jépé
Jépé Antheunisse Teamleider Verkeer

In korte tijd zijn waarde bewezen bij Binck. Begonnen als verkeersregelaar, daarna coördinator en nu teamleider in het verkeer. Jépé is door zijn leergierigheid een echte doorgroeier. Wie JP goed kent zal zeggen dat hij heel betrokken, lief en zorgzaam is. Exact wat je nodig hebt om zijn functie goed uit te voeren!

Tarik Ouabbi Tarik
Tarik Ouabbi Teamleider Verkeer

Tarik is als teamleider verantwoordelijk voor zijn eigen groep verkeersregelaars. Met 12 jaar werkervaring in de verkeersregelaars branche is hij in zijn vak helemaal thuis. Tarik zorgt dat alles op locatie goed geregeld wordt en is het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en collega’s.

Front- & Backoffice

Caroline Dekeling - Rambaldo Caroline
Caroline Dekeling - Rambaldo Payroll Specialist

Caroline is verantwoordelijk voor alles wat bij de verloning komt kijken. Met meer dan 250 mensen aan het werk waarbij de verloning op wekelijks basis plaatsvindt is dit best complex. Met haar uitgebreide ervaring en secure werk kunnen we erop rekenen dat dit goedkomt. Daarnaast is ze ook zeker een gezellig aanwinst voor het team!

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati Medewerker Backoffice

Chirine is verantwoordelijk voor de loonadministratie, facturen en soms pittige telefoongesprekken. Is de rust zelve en zorgt hiermee voor een perfecte balans op het soms hectische kantoor.

Dhélisa Bulo Dhélisa
Dhélisa Bulo Medewerker Backoffice

Dhélisa is bij Binck begonnen als planner en werkt nu sinds kort op de backoffice. De andere afdelingen zijn stiekem een beetje jaloers want iedereen wil Dhé met haar stralende persoonlijkheid en energie van 3 wel in het team!

Sander Keetman Sander
Sander Keetman Financieel Administratief Medewerker

Sander gaat als financieel administratief medewerker elke dag vrolijk naar zijn werk. Hij zorgt dat de - soms best complexe - administratie vlekkeloos verloopt en heeft contact met verschillende afdelingen en stakeholders. Hij regelt alles van A tot Z en staat klaar voor iedereen met financiële vragen, of voor een leuk gesprek natuurlijk.

Aafke Hensen Aafke
Aafke Hensen HR Manager

Als HR Adviseur is Aafke verantwoordelijk voor de hele HR-cyclus, van HR-beleid en de HR-operatie tot in-, door- en uitstroom. Bouwen aan een mooie toekomst, met plezier en een fijne werksfeer is waar ze voor gaat. Ze heeft bewust voor Binck gekozen omdat ze het liefst bij een bedrijf werkt waar de mens centraal staat. Dat is met een organisatie van ruim 35 man kantoorpersoneel en 250 verkeersregelaars en vakmensen in de bouw wel gelukt!

Directie

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch Algemeen Directeur

Directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog wel eens een probleem als het gaat om zijn bedrijf. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook met Binck getrouwd.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder Financieel Directeur

Kwam bij Binck terecht als stagiair en bleek bijzonder veel talent te hebben. Staat altijd voor iedereen klaar en regelt alles tot in de puntjes. Wel met af en toe de nodige plafonddiensten.

Neem dan contact op met Aafke.

070 383 35 95
Aafke@binckwerk.nl