fbpx

Werken in de bouw: Vind hier de beste vacatures

Wij zijn op zoek naar echte aanpakkers die graag hun handen uit de mouwen steken en aan het werk willen in de bouw! Niks mooiers dan meewerken aan een bouwproject, het vorm zien krijgen en het jaren later nog steeds trots kunnen bekijken.

Vacatures in de bouw

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren vakmannen die per direct aan de slag willen. Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en dat je zo snel mogelijk aan de slag wilt. Bekijk ons bouw vacature aanbod in de bouw en ga aan de slag bij grote opdrachtgevers!

Ons werkaanbod in de bouw is divers. Of je nu een ervaren timmerman, schilder of bouwopruimer bent, wij hebben de perfecte klus voor jou. We werken samen met bekende namen in de bouwsector en kunnen hierdoor mooie projecten aanbieden.

Waarom werken in de bouw bij Binck ?

1

Meewerken aan mooie bouwprojecten voor toonaangevende opdrachtgevers

2

Veel werk bij jou in de buurt

3

Een vast contactpersoon bij wie je altijd terecht kunt en jou persoonlijk begeleidt

4

Snelle betaling van jouw salaris of factuur

5

Loopt jouw klus af dan regelen wij direct weer een nieuw project

Interesse of vragen?

Laat hier jouw telefoonnummer achter dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

 

ZZP timmerman gezocht

ZZP’er in de bouw?

Ondernemende types met lef. Daar hebben wij bij Binck bewondering voor. We kunnen ons goed voorstellen dat je als zpp’er soms wel wat hulp kan gebruiken. Gebruik ons netwerk voor het vinden van de juiste klussen. Daarnaast maken wij je facturatie een stuk makkelijker.

Lees meer

Voordelen werken in de bouw

Werken in de bouw kent veel voordelen. Als je op zoek bent naar een actieve en veelzijdige baan, dan is de bouwsector de ideale plek voor jou. We hebben een aantal voordelen voor je op een rij gezet:

1. Veelzijdigheid: In de bouwsector is geen dag hetzelfde. Je krijgt de kans om te werken aan diverse projecten, van kleine renovaties tot grootschalige constructies. Deze variatie houdt je werk interessant en uitdagend.

2. Carrièremogelijkheden: De bouwsector biedt goede carrièremogelijkheden. Met de juiste ervaring en vaardigheden kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar andere functies, leidinggevende posities of je eigen bedrijf starten.

3. Teamwork: In de bouwsector werk je vaak samen met een team van professionals. Je bouwt hierdoor niet alleen aan gebouwen, maar ook aan sterke relaties met je collega’s. En je leert ook nog eens veel van elkaar!

4. Gratis sportschool: Werken in de bouw zorgt dat je actief en in beweging blijft. Het is een fysieke baan, wat betekent dat je tijdens je werk fit blijft en een gezonde levensstijl kunt behouden.

5. Trots: Het zien van een project dat je hebt helpen bouwen tot stand komen, geeft een goed gevoel. Of het nu gaat om het restaureren van een historisch pand of het realiseren van nieuwbouwproject, je kunt achteraf trots zijn dat je eraan hebt meegewerkt!

 

Na het lezen van deze punten nog steeds niet helemaal overtuigd? Lees dan onze blog ‘5 voordelen waardoor jij in de bouw wilt werken’ en kom er achter waarom er niets leukers is dan werken in de bouw.

Jake Mastenbroek

Jake helpt je graag verder!

06 45 45 72 33
070 383 35 95
jake@binckwerk.nl