070 383 35 95
Aanpakkers in de bouw!
Nu solliciteren

Werken in de bouw

Wij zijn op zoek naar echte aanpakkers die graag hun handen uit de mouwen steken en aan het werk willen in de bouw! Niks mooiers dan meewerken aan een bouwproject, het vorm zien krijgen en het jaren later nog steeds trots kunnen bekijken.

Daarom wil je werken in de bouw

Geen kantoorbaan maar lekker buiten met je handen werken aan mooie projecten, en aan je toekomst. Afwisselend werk waar geen dag hetzelfde is.

Werken voor Binck

Wekelijks uitbetaald. Goede persoonlijke begeleiding met focus op groei. Leuke klussen bij grote bouwprojecten bij jou in de buurt. En dat in een gezellig bedrijf met echte teamspirit en leuke collega’s.

Nu solliciteren

Vacatures in de bouw

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren vakmannen die per direct aan de slag willen. Bekijk ons vacature aanbod in de bouw en ga aan de slag bij grote opdrachtgevers!

Geen ervaring, maar wel gedreven? Geen probleem! We hebben genoeg vacatures in de bouw waar je direct zonder diploma of ervaring aan de slag kan. Beschik je niet over de juiste papieren of heb je voor een klus toch een certificaat nodig? Dan gaan we dat samen regelen!

Populaire vacatures voor ervaren vakmannen

Alle vacatures in de bouw

Werk in de bouw voor zzp’ers

Ondernemende types met lef. Daar hebben wij bij Binck bewondering voor. We kunnen ons goed voorstellen dat je als zpp’er soms wel wat hulp kan gebruiken. Gebruik ons netwerk voor het vinden van de juiste klussen. Daarnaast maken wij je facturatie een stuk makkelijker.

Lees meer

 

ZZP'er Gedeon

Werken in de bouw zonder ervaring

Alle vacatures in de bouw
Adil Abdelaziz

Neem dan contact op met Adil.

WhatsApp (06 13 09 28 95)
070 383 35 95
adil@binckwerk.nl

Donna Groenendijk

Accountmanager Donna regelt het voor je.

06 82 54 23 11
donna@binckwerk.nl