fbpx

Werken als ZZP verkeersregelaar

Bij Binck werken we graag samen met ervaren ZZP verkeersregelaars. Maak gebruik van ons netwerk en ga aan het werk op mooie infra projecten of evenementen zoals sportwedstrijden en festivals.

ZZP verkeersregelaars die op zoek zijn naar een opdracht kunnen altijd bij Binck terecht. Als zelfstandige verkeersregelaar kom je in onze vaste ZZP pool. Zodra er werk beschikbaar is nemen wij contact met je op. Er is veel werk, dus je kan per direct aan de slag!

Werken als ZZP verkeersregelaar

Als ZZP verkeersregelaar werken bij Binck

Als ZZP’er wil je vooral genieten van de voordelen die het werken als zelfstandige met zich meebrengt. Bij Binck profiteer je van je vrijheid als ZZP’er. Je gaat zelfstandig aan het werk, maar wel in een gezellig team met collega’s. Wij zorgen dat je op een klus terecht komt die bij je past. Daarnaast regelen wij een snelle betaling van jouw factuur. Ook kun je rekenen op een vast aanspreekpunt en een fijne communicatie.

Wat verwachten wij van ZZP’ers?

Als zelfstandige ondernemer verwachten wij van jou dat je in het bezit bent van een aanstellingspas, VCA-Basis, eigen vervoer en een complete verkeersregelaars outfit zonder logo’s. Verder vinden we het belangrijk dat je een brede ervaring hebt met werken in het verkeer. Ben jij ervaren en beschik je over de juiste middelen? Meld je dan nu aan!

 

Zo werkt het

1. Kennismaken

Stuur een mailtje, bel met Denise, of kom langs bij onze vestiging (we zitten in Den Haag en Amsterdam). We zouden graag jouw wensen horen zodat we een goede klus voor je kunnen vinden.

2. Klus regelen

Binck heeft een groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers, in de hele randstad en daarbuiten. Zo werken we vooral veel in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Op zoek naar een klus als verkeersregelaar? Vind je klus binnen no-time via Binck.

3. Uitvoeren (en factureren)

We zorgen voor professionele feedback en support. Jij voert de klus uit zoals je altijd doet, stuurt een factuur naar Binck en wij betalen ‘m. Op tijd. Simpel, toch?

4. Repeat

Goed gevoel over de samenwerking? Dan regelen we gewoon een volgende klus. Het is fijn om langer samen te werken als je weet wat je aan elkaar hebt.

Illias Izirar

Illias helpt je graag verder.

WhatsApp (+31610991488)
070 383 35 95
illias@binckwerk.nl