070 383 35 95
Verkeersregelaars nodig?
Neem contact op!

Op de verkeersregelaars van Binck kan je bouwen. Onze grote vaste ploeg verkeersregelaars kunnen we snel en flexibel inzetten, welke klus je ook hebt. We werken voor grote en kleinere opdrachtgevers op grote infra- en bouwprojecten.

Verkeersregelaars inhuren

Onze verkeersregelaars nemen hun vak serieus; ze snappen wat er bij komt kijken. Zoals correct verkeer aansturen, veilig werken, omgaan met agressie en communiceren met portofoons, maar ook het gastvrij ontvangen van bezoekers. Ze krijgen begeleiding van onze teamleiders en coördinatoren, die het vaste aanspreekpunt zijn voor opdrachtgevers. Als je verkeersregelaars bij ons inhuurt regelen wij alle benodigde materialen zoals signaalkleding, portofoons, lampen, PBM’s, etc.

Voordelen van verkeersregelaars inhuren bij Binck

Altijd de juiste papieren

We leiden ons eigen personeel op. We bieden een volledig vergoedde opleiding aan, in-house aan onze eigen Binck Academy. Zo hebben we de garantie dat we altijd voldoende personeel hebben met de juiste kennis, en de juiste papieren op zak. Al onze verkeersregelaars volgen een interne, 4-daagse opleiding. Daarbij krijgen ze meer mee dan alleen de basics. We leren ze ook omgaan met agressie, effectief communiceren en sociale omgang.

Lees meer

Henk

Henk
Verkeersregelaar

Duurzaam verkeer

Binck beschikt over een uitgebreid wagenpark, waardoor onze medewerkers altijd mobiel zijn op langere afstanden binnen het werkgebied. We voeren veel binnenstedelijke werkzaamheden uit in o.a. Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Als de afstand niet te groot is pakken onze medewerkers altijd één van onze Binck fietsen of elektrische scooters. Daarmee zijn onze aanpakkers in no-time bij hun klus en dragen ze bij aan een beter milieu.

Lees meer 

Binck fiets

Onze aanpak

1. Kennismaking

Als je samen gaat werken, is het fijn om elkaar een keer gezien en gesproken te hebben, we komen daarom graag langs voor een bakje koffie. Samen inventariseren we wat er nodig is voor jullie project. In het gesprek bespreken we jouw wensen en of er specifieke behoeften zijn omtrent de administratie of communicatie.

2. Plan op maat

Na onze inventarisatie van de wensen maken we een plan op maat voor je. Waar heb je hoeveel mensen nodig en wat moeten zij doen. We koppelen je bij Binck aan een projectleider en doen een voorstel voor de evaluatie.

3. De beste begeleiding

Tijdens de uitvoering begeleiden onze ervaren coördinatoren de teams op de weg, en zorgen dat alles soepel loopt. Als opdrachtgever kan je eenvoudig online meekijken in de planning en urenverantwoording.

4. Repeat

Klus geklaard? We geloven in de kracht van langdurige samenwerkingen waarbij je weet wat je aan elkaar hebt. Na afronding maken we tijd voor een evaluatie, en kijken we vooruit hoe we je verder kunnen helpen.

Dennis Kuiper

Neem contact op met accountmanager Dennis!

06 12 34 95 99
dennis@binckwerk.nl