Verkeersregelaars inhuren

Op de verkeersregelaars van Binck kan je bouwen. Onze grote vaste ploeg verkeersregelaars kunnen we snel en flexibel inzetten, welke klus je ook hebt. We werken voor grote en kleinere opdrachtgevers op grote infra- en bouwprojecten.

De verkeersregelaars van Binck

Onze verkeersregelaars nemen hun vak serieus; ze snappen wat er bij komt kijken. Zoals correct verkeer aansturen, veilig werken, omgaan met agressie en communiceren met portofoons, maar ook het gastvrij ontvangen van bezoekers. Ze krijgen begeleiding van onze teamleiders en coördinatoren, die het vaste aanspreekpunt zijn voor opdrachtgevers. Als je verkeersregelaars bij ons inhuurt regelen wij alle benodigde materialen zoals signaalkleding, portofoons, lampen, PBM’s, etc.

5 redenen om verkeersregelaars in te huren bij Binck

1

24/7 bereikbaar. Ook in de avonden, nachten en het weekend

2

Altijd een reserveteam beschikbaar om spoedaanvragen of ziekmeldingen in te vullen

3

Snel schakelen en persoonlijk contact door korte lijnen met één contactpersoon

4

Moderne plansoftware, die altijd en overal online kan worden ingezien

5

Professionele begeleiding van onze verkeersregelaars door vaste teamleiders

Altijd de juiste papieren

We leiden ons eigen personeel op. We bieden een volledig vergoedde opleiding aan, in-house aan onze eigen Binck Academy. Zo hebben we de garantie dat we altijd voldoende personeel hebben met de juiste kennis, en de juiste papieren op zak. Al onze verkeersregelaars volgen een interne, 4-daagse opleiding. Daarbij krijgen ze meer mee dan alleen de basics. We leren ze ook omgaan met agressie, effectief communiceren en sociale omgang.

Lees meer

Henk

Henk
Verkeersregelaar

Milieuvriendelijke voertuigen

Duurzaam verkeer

Binck beschikt over een uitgebreid wagenpark, waardoor onze medewerkers altijd mobiel zijn op langere afstanden binnen het werkgebied. We voeren veel binnenstedelijke werkzaamheden uit in o.a. Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Als de afstand niet te groot is pakken onze medewerkers altijd één van onze Binck fietsen of elektrische scooters. Daarmee zijn onze aanpakkers in no-time bij hun klus en dragen ze bij aan een beter milieu.

Lees meer 

Referentie projecten

Koningsdag Amsterdam Koningsdag Amsterdam
Koningsdag Amsterdam 1 projectmanager, 6 coördinatoren, 125 verkeersregelaars

Jaarlijks werken wij samen met Traffic Service Nederland om het verkeer te regelen tijdens Koningsdag in onze hoofdstad. Wij hebben tijdens het evenement een drietal stadsdelen onder onze hoede. In deze stadsdelen zijn we verantwoordelijk voor het complete verkeersmanagement, van voorbereiding en contact met de gemeente tot aansturing, uitvoering en evaluatie.

Project Zuidplus – afsluiting A-10 Amsterdam Project Zuidplus – afsluiting A-10 Amsterdam
Project Zuidplus – afsluiting A-10 Amsterdam 1 projectmanager, 4 teamleiders, 8 coördinatoren en 300 verkeersregelaars.

Gedurende 4 weekenden heeft Binck in opdracht van aanneemcombinatie Zuidplus (combinatie van o.a. aannemer Heijmans en Fluor) de volledige ring A10 van Amsterdam een heel weekend afgesloten. Wij waren hier verantwoordelijk voor het verkeersmanagement van A tot Z. Van de werkvoorbereiding en planvorming tot uitvoering en evaluatie met alle stakeholders, waaronder Gemeente Amsterdam, politie en opdrachtgever.

Pre-marathon events Rotterdam Pre-marathon events Rotterdam
Pre-marathon events Rotterdam 1 projectmanager, 8 coördinatoren, 60 verkeersregelaars

We regelen al een aantal jaar het verkeer rondom de verschillende events die door gehele stad worden georganiseerd, voordat de Rotterdam Marathon plaatsvindt. Een logistieke uitdaging door de verschillende locaties met overal een eigen instructie, andere posten, een eigen coördinator en een ander aanspreekpunt.

Gemeente Amsterdam Gemeente Amsterdam
Gemeente Amsterdam

Na een lang tendertraject hebben wij de aanbesteding voor de Gemeente Amsterdam gegund gekregen. Dit houdt in dat wij de komende twee jaar (met de optie tot verlenging van nog twee jaar) alle verkeersregelaars en coördinatoren voor de Gemeente Amsterdam zullen leveren.

Onze aanpak

1. Kennismaking

Als je samen gaat werken, is het fijn om elkaar een keer gezien en gesproken te hebben, we komen daarom graag langs voor een bakje koffie. Samen inventariseren we wat er nodig is voor jullie project. In het gesprek bespreken we jouw wensen en of er specifieke behoeften zijn omtrent de administratie of communicatie.

2. Plan op maat

Na onze inventarisatie van de wensen maken we een plan op maat voor je. Waar heb je hoeveel mensen nodig en wat moeten zij doen. We koppelen je bij Binck aan een projectleider en doen een voorstel voor de evaluatie.

3. De beste begeleiding

Tijdens de uitvoering begeleiden onze ervaren coördinatoren de teams op de weg, en zorgen dat alles soepel loopt. Als opdrachtgever kan je eenvoudig online meekijken in de planning en urenverantwoording.

4. Repeat

Klus geklaard? We geloven in de kracht van langdurige samenwerkingen waarbij je weet wat je aan elkaar hebt. Na afronding maken we tijd voor een evaluatie, en kijken we vooruit hoe we je verder kunnen helpen.

Dennis Kuiper

Neem contact op met accountmanager Dennis!

06 12 34 95 99
dennis@binckwerk.nl

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en de zorg, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer