fbpx
Samenwerken met Binck

Onze manier van werken werkt. Persoonlijk contact, personeel waar je op kan bouwen, en langdurige relaties met opdrachtgevers zijn de beste manier om topresultaat af te leveren.

1. Laagdrempelig contact

We zijn een gedreven team dat altijd voor je klaarstaat, zonder ingewikkelde bedrijfsstructuur. Als je ons belt krijg je meteen iemand met wie je kan overleggen.

Ontmoet het team

2. Altijd online

Al onze processen zijn geautomatiseerd en we maken gebruik van professionele planningssoftware. Als opdrachtgever kan je online meekijken in de planning, de urenverantwoording checken en overzichtjes bekijken. Ook kunnen onze urenbriefjes digitaal worden ondertekend

3. Binck Academy

We verzorgen zelf de opleiding van ons personeel. Dat betekent dat we zeker weten dat iedereen op een klus de juiste papieren heeft en dat we perfect kunnen aansturen en begeleiden.

Lees meer 

4. Betrouwbaar personeel

We hebben intensief contact met onze werknemers, instrueren ze vakkundig bij de opstart van een project en zien ze regelmatig tijdens een training of toolboxmeeting. We zorgen dat je steeds zoveel mogelijk met jouw eigen vaste team werkt.

5. Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen

We vinden dat een duurzame manier van werken hoort bij de ambitie om een goede werkgever te zijn; goed zijn voor je mensen, maar ook je aandeel nemen in de gezamenlijke verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor ons milieu en de maatschappij. Zo maken we in de stad bijvoorbeeld gebruik van onze fietsen en elektrische scooters. En begeleiden we SROI-trajecten op een voordelige én verantwoorde manier.

6. We hebben onze zaakjes op orde

Binck is VCU, NEN-4400-1 en ISO 9001 gecertificeerd. We zijn lid van brancheorganisatie NBBU en een Erkend Leerbedrijf

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer