fbpx
Gecertificeerde verkeersregelaar
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Jos
Verkeersregelaar

Onze visie op SROI

Het totaalconcept van Binck werkt voor opdrachtgevers én werkzoekenden. We werven veel onder werklozen, mensen die graag weer aan de slag gaan en op zoek zijn naar een tweede kans. Opleiding is vaak het grootste obstakel voor hen, en daarbij kunnen wij goed helpen. We verzorgen in-house opleidingen zoals de opleiding tot verkeersregelaar en glazenwasser, en cursussen zoals VCA, asbestherkenning en SSVV-certficering. Zo geven we de werkzoekenden een echte boost en krijgen opdrachtgevers gemotiveerde, gekwalificeerde werknemers.

“Onze kijk op SROI werkt. Ik zie het aan de langdurige relatie met onze opdrachtgevers en aan de dankbaarheid van de werknemers. We ontvangen met regelmaat gebak of bloemen. Daar ben ik trots op!”

 

Mario
Directeur

Zo pakken wij een SROI-traject aan

Direct na gunning van een opdracht bespreken we je wensen, liefst als de gesprekken met de gemeente nog lopen. We adviseren je over de optimale invulling van alle functies en zorgen voor een passende selectie van personeel, waarbij we zoveel mogelijk onze vaste pool medewerkers inzetten. Als het nodig is werven we binnen ons netwerk, of we regelen stageplekken of werkervaringsplekken. We hebben nauw contact met diverse gemeenten, werkgeversservicepunten en UWV-vestigingen in de hele Randstad

Alle administratie goed geregeld

We zorgen dat de totale SROI-verplichting gedekt is. Dat betekent dat we ook alle administratie voor je regelen; bijvoorbeeld contact met de gemeente, urenregistratie en periodieke controles. Zo kun je je als opdrachtgever richten op andere zaken. Goed geregeld.