fbpx

Portiers bij Binck

Portiers

Op een bouwterrein is vaak een portier aanwezig die de in- en uitgang van het bouwterrein bewaakt. Als eerste aanspreekpunt op de bouwplaats houden zij zich bezig met taken zoals de toegangscontrole en bezoekersregistratie. Op deze manier is er een duidelijk overzicht wie er wanneer op de bouwplaats aanwezig is en worden ongenode gasten buiten gehouden.

Onze portiers zijn het visitekaartje van de bouwplaats. Als echte gastheer (m/v) zorgen zij voor een gastvrij en klantvriendelijk onthaal van in- en uitkomende personen. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de veilige doorstroming en het begeleiden van het in- en uitrijdende bouwverkeer.

Wil je voor ons werken of meer weten over deze functie?

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten.

We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten. We werken met een vast team gecertificeerde werknemers; gemotiveerde vakmensen waar we trots op zijn. Ze bezitten het VCA-basisdiploma en zijn herkenbaar aan de representatieve Binck bedrijfskleding.

Samen met onze medewerkers kijken we wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk wat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?