Bouwopruimers bij Binck

Bouwopruimers bij Binck

Op grote bouwprojecten zijn bouwopruimers onmisbaar om de orde op het bouwterrein te bewaren en onveilige situaties te voorkomen. Opruimen, sjouwen, vegen, schoonmaken, onze bouwopruimers zorgen ervoor dat het bouwterrein schoon blijft, zodat er veilig en efficiënt gewerkt kan worden.

Met hun oog voor detail en echte aanpakkers mentaliteit zien zij precies wanneer een klus moet worden geklaard.  Zij zorgen voor een representatieve uitstraling van de bouwplaats, zodat jij je volledig op de bouw kan richten. Samenwerken kunnen ze als de beste, omdat ze vaak de vakmannen zoals een timmerman, schilder, metselaar etc. bij hun werk ondersteunen.

Wil je voor ons werken of meer weten over deze functie?

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten. We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten. We werken met een vast team gecertificeerde werknemers; gemotiveerde vakmensen waar we trots op zijn. Ze bezitten het VCA-basisdiploma en zijn herkenbaar aan de representatieve Binck bedrijfskleding.

Samen met onze medewerkers kijken we wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk wat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?