fbpx

Vind een bouwplaatsmedewerker voor jouw bouwproject

Kun jij een goede medewerker op de bouwplaats gebruiken? Gaan we voor je regelen! Onze bouwplaatsmedewerkers weten van aanpakken, zijn gedreven en direct beschikbaar om op jouw project aan de slag te gaan.

Wat kan een bouwplaatsmedewerkers van Binck?

Een bouwplaatsmedewerker van Binck is gedreven en kan door zijn ervaring overal worden ingezet. Onze alleskunners steken graag de handen uit de mouwen en zijn echte aanpakkers. Een bouwplaatsmedewerker kan door zijn ervaring allerlei vakmensen op de bouwplaats assisteren. Er kan onder andere ondersteunt worden bij timmer, montage en afbouw werkzaamheden. Wij regelen een bouwplaatsmedewerker die bij jouw klus past!

 

De bouwplaatsmedewerkers van Binck

Verantwoordelijk personeel

Aanpakkers met ervaring

Werken netjes, doelgericht en zijn enthousiast.

Gecertificeerde werknemers

Gecertificeerd

Hebben een geldig VCA-basis certificaat en andere bijkomende papieren.

Samenwerken is van belang bij Binck

Samenwerkers

Kunnen met iedereen samenwerken en slaan graag de handen ineen voor het beste eindresultaat.

Als verkeersregelaar of in de bouw aan de slag

Direct aan de slag

Zijn in het bezit van werkkleding, handgereedschap en materialen.

Voordelen van samenwerken met Binck

1

Snelle levering van betrouwbare mensen

2

Korte lijnen, makkelijk contact en net als jij ook vroeg in de ochtend bereikbaar

3

Persoonlijke begeleiding van onze mensen door projectbegeleiders, zodat jij je volledig op de bouw kan richten

4

Gespecialiseerd in het begeleiden van SROI-trajecten

5

We zijn VCU, NEN-4400-1 en ISO 9001 gecertificeerd. We zijn lid van brancheorganisatie NBBU en een Erkend Leerbedrijf.

Wat kunnen wij voor jou bouwproject betekenen?

De oorsprong van Binck ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten.

Een bouwplaatsmedewerker van Binck is een goede ondersteuning voor andere medewerkers op de bouwplaats. Ze kunnen in alle werkzaamheden en fases van het project ondersteuning bieden. Mocht het bouwproject extra ondersteuning vergen om alles soepel te laten verlopen, is het ter plaatse hebben van een geschikte bouwplaatsmedewerker altijd makkelijk. Door het grote netwerk van Binck kan er snel en gemakkelijk een bouwplaatsmedewerker geregeld worden voor jouw bouwproject. We kunnen zorgen dat jouw personeelstekort snel wordt opgelost en we denken graag mee over duurzame oplossingen voor de lange termijn.

Deze opdrachtgevers gingen je voor:

Jake Mastenbroek

Jake helpt je graag verder!

06 45 45 72 33
070 383 35 95
jake@binckwerk.nl

Ik zoek bouwpersoneel

Werken als bouwplaatsmedewerker?

Ben je een gedreven aanpakker en een echte duizendpoot die all-round inzetbaar is? Dan kun je ook bij ons werken! Je gaat dan aan de slag om de vakmannen op het bouwproject met allerlei verschillende hand-en-spandiensten te ondersteunen.

Vacature

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer