Bouwplaatsmedewerkers bij Binck

Bouwplaatsmedewerkers bij Binck

Op de bouwplaats zijn vaak bouwplaatsmedewerkers aanwezig om vakmannen op het bouwproject met verschillende hand-en-spandiensten te ondersteunen. Onze bouwplaatsmedewerkers zijn echte duizendpoten die allround inzetbaar zijn op het bouwterrein. Samenwerken kunnen ze als de beste en zijn de rechterhand van een ervaren vakman (schilder, timmerman, steigerbouwer etc.) en assisteren waar nodig. Met hun oog voor detail en echte aanpakkersmentaliteit kunnen zij niet ontbreken om een bouwproject snel en efficiënt te laten verlopen.

Wil je voor ons werken of meer weten over deze functie?

Vacature ZZP bouwplaatsmedewerker

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze oorsprong ligt in de bouw, dus we weten als geen ander waar de knelpunten liggen tijdens een bouwproces. Wij regelen het personeel, zodat jij je volledig op de bouw kan richten. We kijken samen met jou naar de specifieke wensen van ieder project en je kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring in het succesvol uitvoeren van grote projecten. We werken met een vast team gecertificeerde werknemers; gemotiveerde vakmensen waar we trots op zijn. Ze bezitten het VCA-basisdiploma en zijn herkenbaar aan de representatieve Binck bedrijfskleding.

Samen met onze medewerkers kijken we wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk wat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?