fbpx

Onze aanpak voor jouw event

Omdat elke opdrachtgever anders is starten we elk traject altijd met de oriëntatiefase. Hierin stellen we vast wat de exacte behoefte is van de opdrachtgever. Onze voorkeur gaat ernaar uit om de complete mobiliteit voor onze rekening te nemen; van het maken van plannen tot het parkeerbeheer, tijdelijke bebording en de inzet van software en verkeersregelaars om de mobiliteit soepel te laten verlopen.

Oriëntatie

Tijdens het oriënterend gesprek met de opdrachtgever hebben we een grondige quickscan uitgevoerd van plannen, vergunningen en inzetschema’s. We richtten ons op het bepalen van de mobiliteitsbehoefte en overwogen live crowd tools. Samen met de opdrachtgever hebben we vastgesteld of een complete mobiliteitsoplossing nodig is. Op basis hiervan ontwikkelden we een financieel en operationeel voorstel met duidelijkheid over kosten en operationele aspecten. We streven naar een op maat gemaakte oplossing die aansluit op specifieke eisen en wensen van de opdrachtgever.

Efficiëntere signing

Efficiëntere signing

Voordat het evenement start zullen we met onze signingpartner kijken naar het huidige verkeersplan. In samenwerking met een gedragspsycholoog kunnen we kijken waar een gedragsverandering kunnen realiseren door slimme signing in te zetten, indien van toepassing

Voorbereiding

Realtime mobiliteitsinformatie

Realtime mobiliteitsinformatie op jouw event

Door gebruik te maken van innovatieve tools kunnen wij bezoekers voor-, tijdens- en na een evenement bereiken en zorgen voor een soepele doorstroming. We zorgen voor informatie over actuele verkeersinformatie over o.a. te nemen routes, parkeerinformatie en overige mobiliteitsvraagstukken. Door live informatie te combineren met inzetschema’s van personeel kun je efficiënter met inzet omgaan waardoor je een kostenbesparing maakt aan de personeelskant

Uitvoering

 

Evaluatie

Na de uitvoering van het mobiliteitsplan voor het evenement hebben we grondig geëvalueerd, zowel op organisatorisch niveau als in samenwerking met stakeholders. Deze evaluatie vormde de basis voor een gedetailleerd eindrapport, waarin we niet alleen de successen benadrukten, maar ook suggesties en aanbevelingen deden voor verbeteringen in de komende jaren. Door deze evaluatieve benadering kunnen we een waardevolle leerervaring vastleggen en de mobiliteitsplanning steeds verder optimaliseren voor toekomstige evenementen.

Terug naar Binck events

Pascalle Rouwhorst

We helpen je graag verder.

070 383 35 95
aanvraag@binckwerk.nl