fbpx

Het verhaal van Binck

Het verhaal van Binck begint bij Mario. Een gewone jongen uit het Haagse Laakkwartier met een drive. Een jongen die eruit wilde halen wat erin zat, ook al lagen de kansen niet voor het oprapen.

Hoe Binck ontstond in 2013

De uitdagingen motiveerden Mario om het onmogelijke mogelijk te maken. Met gezond verstand, hard werken en de juiste mensen om je heen. Zo ontstond, in 2013, uitzendbureau Binck.

Binck deed het anders dan de concurrentie. Mario luisterde naar de uitzendkrachten, investeerde in hun talent en gaf ze de kans om werk te vinden dat écht bij ze past. Niet de juiste papieren? Dan regelen we een opleiding. Klinkt simpel, maar voor veel mensen maakt het een wereld van verschil.

Mario van de Vorstenbosch algemeen directeur van Binck

'Een gewone jongen uit het Haagse Laakkwartier met een drive.’

Sinds de oprichting van Binck in 2013 is er een hoop veranderd. We zijn gegroeid, van eenmanszaak naar een bedrijf waar fantastische collega’s werken. Met toonaangevende opdrachtgevers en elke dag heel veel aanpakkers aan het werk. Binck is inmiddels groot genoeg om alles aan te kunnen en klein genoeg om echt betrokken te zijn.

Wat al die tijd niet is veranderd, is onze missie. Iedereen verdient waardevol werk en samen krijgen we dat voor elkaar. We maken het verschil voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor onze werkzoekenden. Dat doen we door hard te werken en geen uitdaging uit de weg te gaan. Met lef en humor.

Als het aan ons ligt, is dit pas het begin van het verhaal. We blijven investeren in talent, de organisatie en in automatisering. Met de beste mensen, de meeste drive en de slimste tools maken we samen het onmogelijke mogelijk.

Binck werknemers in het hoofdkantoor in Den Haag

Onze missie

Iedereen verdient waardevol werk
Dit is waar we het voor doen, elke dag opnieuw. We willen dat iedereen werk vindt dat bij hem of haar past. Werk dat ertoe doet en waardevol is voor jezelf en de wereld. Dat er misschien wel voor zorgt dat je een nieuwe, positieve kant van jezelf ontdekt!

Verkeersregelaar voor infra projecten

Onze kracht

Ieders talent zien
Dat lijkt simpel, maar het maakt een wereld van verschil. Het is onze kracht. Daardoor kunnen onze medewerkers uitblinken en onze opdrachtgevers op ons bouwen. Het maakt dat we ons werk veel slimmer en strakker regelen dan de concurrent. En dat we voor veel verschillende mensen écht het verschil maken.

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer