070 383 35 95
German
Snel betrouwbare vakmensen

German
Bouwopruimer

Voor opdrachtgevers

We werken met een team vaste werknemers en beschikken over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde zelfstandigen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en voor iedere klus, langetermijn of spoed, áltijd de juiste mensen vinden.

Klaar om snel te schakelen

Door onze unieke aanpak krijgen opdrachtgevers snel gekwalificeerde werknemers. We zijn 24/7 bereikbaar en werken per opdrachtgever met vaste projectbegeleiders, contactpersonen en planners, zodat er altijd snel kan worden geschakeld.

De juiste kennis en motivatie

Onze recruiters zijn getraind om de beste medewerker met de juiste werkervaring, papieren en werk- en denkniveau te matchen met jouw vacature. Zo regelen we voor iedere opdracht altijd de juiste vakman (m/v).

Neem direct contact op!

Lees de voordelen van Binck

Betrouwbare partner in business

We zijn een betrouwbare partner in business. Dankzij jarenlange ervaring, weten we als geen ander hoe we grote en kleine projecten tot een succes moeten brengen, en doen dat voor allerlei opdrachtgevers door de hele randstad. Door ons te specialiseren in aantal sectoren, waaronder bouw, verkeer en de zorg, beschikken wij over uitgebreide kennis en een groot netwerk.

Gespecialiseerd in uitvoerend personeel voor


Voor onze opdrachtgevers regelen wij de beste

Remco Krietemeijer

Onze Teamleider Sales Remco helpt je graag verder

0644918913
remco@binckwerk.nl

Binck is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw, het verkeer en de zorg, áltijd door kan gaan en onze mensen werk vinden dat écht bij ze past. Wij zijn het bureau dat ieders talent ziet en weet om te zetten in resultaat waar je op kunt bouwen.

Lees meer